Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:47:16 GMT

دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدهی انباشته از سال‌های قبل دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۰۷۰۵

دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدهی انباشته از سال‌های قبل دارد

دکتر علی جنتی روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به بدهی  های دانشگاه علوم پزشکی تبریز از سال های ۱۳۹۷، ۹۸ و ۹۹ ، اظهار داشت: حجم این بدهی ها مبلغی بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان را شامل می شود که بیشتر آن به شرکت های داروئی و تجهیزات پزشکی است.

وی وجود مشکلات مالی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و سیستم سلامت آذربایجان شرقی را تایید و اضافه کرد: البته این مشکلات همواره طی سال های گذشته وجود داشته است که باید ضمن مدیرت هزینه، تدابیری اتخاذ شود تا به تدریج از بدهی ها پرداخت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنتی میزان بدهی دانشگاه علوم پزشکی به شرکت های داروئی و تجهیزات پزشکی را  ۷۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: البته همین رقم نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز از شرکت های بیمه ای طلبکار است که هنوز منابع مالی تامین آن مشخص و پیش بینی نشده است.

وی بدهی به شرکت های پیمانکاری در اجرای پروژه های عمرانی بخش سلامت را از دیگر چالش های مالی دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام و اضافه کرد: به عنوان مثال پروژه خوابگاه دخترانه تلاش که سال گذشته افتتاح شده و به عنوان بزرگ ترین مجتمع خوابگاهی دخترانه در سطح کشور مطرح است، با ۱۲۰ میلیارد تومان بدهی همراه است که هنوز پرداخت نشده است.

جنتی قرار گرفتن در شرایط مدیریت بحران به دلیل همه گیری ویروس کرونا طی دو سال گذشته را یکی از دلایل مهم مشکلات مالی دانشگاه های علوم پزشکی کشور از جمله تبریز بیان کرد و افزود: باید توجه داشت که کرونا هزینه های بسیار سنگین و سرسام آوری به بخش سلامت تحمیل کرد که مجبور به هزینه کرد در این حوزه بودیم به طوری که در این مدت مصرف برخی داروها به صورت تصاعدی بالا رفت که تا پیش از این به ندرت مورد استفاده قرار می گرفتند.

وی با اشاره به اینکه مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی تبریز این مجموعه را با تراز مثبت تحویل نگرفته است، گفت: متاسفانه در برخی محافل چنین مطرح می شود که مدیریت قبلی با تراز مثبت دانشگاه را تحویل داده است که اگر چنین باشد یا مدیران وقت اطلاعات درستی ندارند و یا در محاسبات خود دچار اشتباه شده اند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز هفته سلامت را فرصتی مهم و مغتنم برای جلب توجه افکار عمومی و مدیران ارشد استانی و ملی به موضوعه سلامت دانست و با بیان اینکه سرمایه گذاری در این حوزه مهم و تاثیرگذار به هیچ عنوان هزینه کرد نیست، یادآور شد: باید توجه داشت که نظام سلامت نه تنها در توسعه پایدار نقش محوری و اصلی دارد بلکه این حوزه در مسایل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه نیز نقش کلیدی و تعین کننده دارد.

جنتی، انسان سالم را اساس توسعه پایدار دانست و گفت: بر همین اساس این بخش نیازمند توجه بیشتر مسئولان است که متاسفانه در پاره ای از موارد مشاده می شود که چنین توجهی به بخش سلامت جامعه نمی شود.   

وی حمایت از رویکردهای سلامت محور را رسالت مهم و اصلی معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی دانست و افزود: بر همین اساس سرمایه گذاری در زمینه های غربالگری، پیشگیری و مراقبت جزو رئوس و محورهای فعالیت این معاونت می باشد.

جنتی از دانشگاه علوم پزشکی به عنوان سازمانی تخصصی و خدماتی یاد کرد که از دورافتاده ترین نقاط روستایی در قالب خانه های بهداشت تا تخصصی ترین خدمات در مراکز شهری ارایه خدمت می کند و با برخورداری از ده ها آزمایشگاه، مراکز درمانی و تحقیقاتی، پژوهشی، پارک های علم و فناوری، تحقیقات داروئی و تجهیزات پزشکی و حوزه های مختلف آموزشی برای توسعه نظام سلامت جامعه کوشش می کند.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد حوزه درمان و بستری آذربایجان شرقی به دانشگاه علوم پزشکی تبریز تعلق دارد، اظهار داشت: این دانشگاه با داشتن تعداد هفت معاونت تخصصی و یک معاونت نیروی انسانی هم در زمینه خدماتی و هم در حوزه نظارتی رسالت های بسیار مهم و سنگینی برای توسعه سلامت استان بر عهده دارد.

 به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مرکز آذربایجان شرقی با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.

۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.

برچسب‌ها دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدهی دولت آذربایجان شرقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدهی دولت دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدهی دولت آذربایجان شرقی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۰۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: طرح محلات ارتقادهنده سلامت با همکاری استانداری به عنوان ناظر اصلی و ۱۶ ارگان دولتی در ۷ محله در شهرهای بیرجند و قائنات که از سوی وزارت کشور اسامی آنها اعلام شده، اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مجید شایسته با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قرار است این طرح در مناطق حاشیه‌نشین شهر و به صورت پایلوت انجام شود.

وی گفت: این مناطق در  بیرجند شامل حاجی‌آباد، موسی‌ابن جعفر، کاظمیه، جوادیه و کارگران  و در  شهر قاین شامل محلات خونیکی‌ها و قدی است. به دلیل ارتقای شاخصه‌های بهداشتی و سلامت محور در محلات حاشیه شهر که از این نظر ضعیف‌تر هستند، برنامه‌های سلامت محور برای جلب مشارکت مردم و رفع مشکلات بهداشتی مردم برگزار می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: قرار است در این طرح، کانون سلامت در محلات تشکیل شود. عوامل اجرایی این کانون شامل- هیئت امنا محله در مرکز خدمات جامع سلامت، کانون فرهنگی اجتماعی سلامت محله در پایگاه سلامت وخانه بهداشت ، شورای ارتقای سلامت محله، شبکه نخبگان محله و گروه‌های مردمی سلامت است. 

توزیع بیش از 600 مورد تجهیزات بیمارستانی

سیدمحمد موسوی میرزایی نیز از تجهیز بیمارستان‌های خراسان جنوبی در دو سال گذشته تاکنون به بیش از 600 مورد تجهیزات جدید خبر داد و گفت: در این مدت 70 تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، 22 دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، 31 دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، 564 تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است. در دولت سیزدهم 2 بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 121 نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیل هستند، افزود: هم اکنون 65 کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن 211 دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: 43 مرکز سلامت شهری، 61 مرکز سلامت روستایی، 71 پایگاه بهداشتی، 326 خانه بهداشت، 85 پایگاه اورژانس جاده‌ای و 2 پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند. افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود 9 هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما