Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@12:49:31 GMT

معرفی انواع دستگاه تصفیه آب و روش‌های موجود

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۱۶۱۲

معرفی انواع دستگاه تصفیه آب و روش‌های موجود

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، امروزه عوامل بسیاری موجب شده که آب مصرفی در حوزه های مختلف از جمله شهری و کشاورزی فاقد کیفیت مطلوب باشد که از جمله آنها می توان به لوله کشی های مربوط به آب شهری که سالها پیش انجام شده و به شدت فرسوده است اشاره نمود، البته این معضل در حوزه کشاورزی به دلیل برداشت بی رویه از سفره های آب زیر زمینی که باعث شده غلظت املاح در آب اندک یا خارج از حد استاندارد باشد نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلایل فوق موجب شده امروزه افراد بسیاری اقدام به خرید دستگاه تصفیه آب یا به عبارت دیگر دستگاه آب شیرین کن نمایند. خرید دستگاه آب شیرین کن مستلزم دارا بودن دانش کافی در این حوزه است زیرا دستگاه های تصفیه آب با توجه به نوع کاربرد و میزان تولید آب تصفیه شده، دارای انواع مختلف و تعداد فیلترهای متفاوتی می باشند. در صورت انتخاب نادرست ممکن است آب تصفیه شده فاقد کیفیت لازم بوده و خسارات مالی جبران ناپذیری را به خصوص در زمینه های صنعتی و کشاورزی در پی داشته باشد به همین دلیل با دریافت مشاوره از کارشناسان شرکت های با سابقه ای همچون هایپرصنعت فامکو به عنوان معتبرترین ارائه دهنده دستگاه آب شیرین کن که دارای کارشناسانی خبره با دو دهه تجربه در این زمینه است، اقدام به معرفی انواع دستگاه های آب شیرین کن و ذکر نکاتی در ارتباط با آنها پرداخته ایم.

اولین نکته حائز اهمیت در ارتباط با انواع دستگاه تصفیه آب، میزان تولید آب تصفیه شده است، دستگاه های تصفیه آب با توجه به این موضوع در سه رده خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی تقسیم می شوند، حجم آب تصفیه شده برای دستگاه تصفیه آب خانگی ۲۲۰ لیتر در شبانه روز و برای آب شیرین کن نیمه صنعتی ۷۸۰ الی ۷۶۰۰ لیتر در شبانه روز می باشد که آن را برای کاربریهای اداری و کارگاهی مناسب کرده است. اما برای تصفیه آب صنعتی که با نام دستگاه آب شیرین کن صنعتی نیز شناخته می شود حجم تولید از حداقل ۵۰۰۰ لیتر در شبانه روز شروع می شود به همین دلیل این نوع دستگاه تصفیه آب در کاربردهایی با وسعت بالا به کار برده می شود. در ادامه به معرفی انواع دستگاه تصفیه آب می پردازیم:

دستگاه تصفیه آب خانگی

دستگاه تصفیه آب خانگی که با نام دستگاه آب شیرین کن خانگی نیز شناخته می شود، بر اساس تعداد فیلترها دارای انواع مختلفی است. ساده ترین نوع دستگاه تصفیه آب خانگی، سه مرحله ای بوده و بیشتر بر روی ظاهر آب تاثیر گذار است. این دستگاه مخزن و پمپ ندارد که همین موضوع سبب شده تابع فشار آب شهری باشد و کاهش فشار آب شهری موجب مختل شدن عملکرد آن شود.

نوع دیگری از دستگاه های تصفیه آب خانگی به دلیل دارا بودن فیلتر ممبران، با نام دستگاه تصفیه آب خانگیRo شناخته می شوند و قالبا متشکل از ۵ مرحله فیلتراسیون می باشند. با توجه به تعبیه پمپ و مخزن، این دستگاه ها دارای فشار ثابت بوده و قادر به حذف ذرات تا ۰.۰۰۰۱ میکرون هستند. دستگاه تصفیه آب ۵ مرحله ای دارای دو خروجی یکی برای آب تصفیه شده و دیگری پساب می باشد که باید به ترتیب به مخزن و مجاری فاضلاب شهری هدایت شود. در ساختار تصفیه آب ممکن است از فیلترهای الترا فیلتراسیون استفاده شود که وجه تمایز آن این است که فاقد پساب بوده اما ذکر این نکته لازم است که این فیلتر قادر به حذف املاح مضری همچون نیترات و نیتریت نخواهد بود.

به طور کلی فرآیند تصفیه در دستگاه های تصفیه آب خانگی در ۵ مرحله که قالبا شامل فیلتر الیافی، فیلتر کربن فعال، فیلتر کربن بلاک، فیلتر ممبران یا فیلتر التراسونیک می باشد، به طور کامل انجام می شود اما با توجه به نوع آب منطقه ممکن است از فیلترهایی جهت بهتر نمودن کیفیت آب استفاده شود از جمله آنها می توان به فیلتر مینرال، فیلتر قلیایی، فیلتر اکسیژن ساز و غیره اشاره نمود.

دستگاه آب شیرین کن نیمه صنعتی

دستگاه های آب شیرین کن نیمه صنعتی دارای ساختاری مشابه تصفیه آب خانگی بوده اما دارای ظرفیت بالاتر می باشند که موجب شده در کاربردهایی همچون دانشگاه ها و کار گاه ها مورد استفاده قرار گیرند.

دستگاه آب شیرین کن صنعتی

دستگاه آب شیرین کن صنعتی به لحاظ ساختاری بسیار متفاوت تر از دو نمونه قبلی است زیرا از دو واحد پیش تصفیه و فیلتر ممبران تشکیل می شود. در واحد پیش تصفیه با توجه به ابعاد بزرگ دستگاه آب شیرین کن صنعتی از پمپ های فشار قوی، فیلتر شنی، کربنی و میکرونی استفاده شده است و در مرحله اصلی که شامل فیلتر ممبران است پرشر وسل، تجهیزات ابزار دقیق و تابلو برق نیز به کار برده شده است.

از دستگاه های آب شیرین کن در کاربردهایی همچون شیرین سازی آب دریا، تامین آب برای سیستم های آبیاری کشاورزی و غیره استفاده می شود که موجب شده این دستگاه با نام های مختلفی همچون دستگاه آب شیرین کن کشاورزی نیز شناخته شود. از نکات مهم در ارتباط با این دستگاه ها این است که ترتیب فیلترها و ظرفیت آنها با توجه به نوع کاربرد توسط نرم افزارهایی همچون rosa طراحی می شود. این نوع از آب شیرین کن های صنعتی از متداول ترین انواع آب شیرین کن ها محسوب می شوند اما در برخی موارد با توجه به شرایط محیطی ممکن است از آب شیرین کن های خورشیدی، هسته ای و غیره نیز استفاده شود.

امروزه استفاده از دستگاه تصفیه آب خانگی از عوامل مهم و تاثیر گذار در حفظ سلامی انسان به شمار می رود همچنین در حوزه های دیگری همچون کشاورزی نیز استفاده از آب شیرین کن های صنعتی تضمین کننده افزایش کیفیت محصولات کشاورزی خواهد بود.

توصیه می شود دستگاه های تصفیه آب را با دریافت مشاوره از کارشناسان این حوزه خریداری نمایید. هایپرصنعت فامکو قادر به تامین دستگاه تصفیه آب خانگی و طراحی آب شیرین کن های صنعتی با کاربردهای متفاوت است و با ارائه مشاوره رایگان کاربر را در خرید محصولی مناسب و مقرون به صرفه، یاری می نماید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5487651

منبع: مهر

کلیدواژه: تصفیه آب آب آشامیدنی کسب و کار کسب و کار بلیت هواپیما بیمه تولید نرم افزار گروه صنعتی ایران خودرو قیمت خودرو صنعت خودروسازی خرید آنلاین لیزر خودروسازان جزیره کیش شیراز ازبکستان گردشگری دستگاه آب شیرین کن صنعتی دستگاه تصفیه آب خانگی دستگاه های تصفیه آب آب شیرین کن آب شیرین کن ها فیلتر ممبران انواع دستگاه آب تصفیه شده نیمه صنعتی دستگاه ها موجب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۱۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)

یکی از آن‌ها وسیله‌ای به نام تابلو برق صنعتی است. تابلو برق، در صنایع و کارخانجات مختلف نقشی اساسی ایفا می‌کند. می‌توان آن را به‌عنوان یکی از تجهیزات مهم در حفظ ایمنی نام برد. این محصول انواع مختلفی دارد و باتوجه به نوع صنعت، کوچکی و بزرگی کارخانه و... یکی از آن‌ها مورداستفاده قرار می‌گیرد. در یک تعریف ساده باید گفت که، تابلو برق ابزاری است که تمام لوازم مربوط به کنترل برق در آن قرار دارند. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر، این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

تابلو برق صنعتی چیست؟

پیش‌ازاین نیز گفته شد که تابلو برق در صنایع مختلف اهمیت بسیار زیادی دارد. این مسئله پیش از هرچیز به جایگاه و اهمیت برق برمی‌گردد. ایمنی در کار، اولین و مهم‌ترین اصل است که توسط این ابزار حفظ می‌شود. به‌طورکلی تابلو برق در صنایع، محفظه‌ای است که غالباً از جنس فلز است. کلیه‌ی ابزار و تجهیزات کنترل برق در این محفظه قرار دارند. البته دقت کنید که نوع و میزان تجهیزات باتوجه به کاربرد تابلو برق متفاوت هستند. تعویض و تعمیر تجهیزات برقی اهمیت زیادی دارد، این تجهیزات باید به‌درستی در اختیار اپراتور قرار گیرند تا کار با دقت بالایی انجام شده و حادثه‌ای رخ ندهد. انواع لوازم الکترونیکی و الکتریکی مانند سوئیچ‌ها، دستگیره‌ها، نمایشگرها و... به شکل کاملاً منظم در ردیف‌های مشخص در تابلو برق صنعتی قرار گرفته‌اند. همچنین تمامی این تجهیزات عایق‌بندی هستند تا اپراتور بتواند کار خود را در بالاترین درجه‌ی دقت و امنیت پیش ببرد. نکته‌ی مهم این است که باتوجه به کاربردی که این ابزار دارد، می‌توان تجهیزات دیگری را نیز برای آن درنظر گرفت. به‌طور مثال: در برخی از تابلو برق‌ها امکاناتی برای تهویه‌ی مناسب و کاهش دما قرار می‌دهند. برخی دیگر، دارای ویژگی محافظت از اختلال فرکانس رادیویی هستند. این ویژگی‌ها به دلیل نوع استفاده و محل کاربرد ایجاد می‌شوند.

انواع تابلو برق‌های صنعتی

این ابزار را باتوجه به فاکتورهای مختلفی می‌توان تقسیم‌بندی کرد. تقسیم‌بندی آن به دسته‌های گوناگون، گاه بر اساس ساختار آن انجام می‌شود، گاه بر اساس عملکرد آن و گاه باتوجه به کاربردی که در صنایع مختلف دارد. در ادامه انواع تقسیم‌بندی را بیان خواهیم کرد.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس سطح و میزان ولتاژ

تابلو برق فشارضعیف: این نمونه در کارخانه‌ها، ایستگاه‌های برق، ایستگاه‌های مبدأ و در ساختمان‌های تجاری کاربرد دارد. ابعاد و اندازه آن، از محفظه‌های خانگی بزرگ‌تر بوده و بازدهی مناسبی دارد.

تابلو برق فشارمتوسط: استفاده از این مورد برای مکان‌هایی است که ولتاژ برق چیزی حدود هزار تا 63 هزار ولت باشد. مراکزی که وظیفه‌ی توزیع جریان برق را برعهده دارند، می‌توانند از این نمونه استفاده کنند. برای بالا بردن ایمنی آن، بهترین گزینه این است که محفظه را با گاز هگزاپلوئید گوگرد اشباع کنند.

تابلو برق فشارقوی: در صنایع بزرگ‌تر و کارخانجات وسیع که فشار برق بیش‌تری نیاز دارند، باید از این مدل استفاده شود. قابلیت عملکرد آن در بازه‌ی ولتاژ بین 63 هزار تا 400 هزار ولت است. تجهیزات این مدل گسترده‌تر بوده و سطح استاندارد بالایی دارند. تجهیزات تابلو برق صنعتی که برق فشارقوی دارد، می‌تواند شامل کلید عایق، کلید قطع‌کن، بریکرها، کنتاکتورها، فیوزها و... باشد.

انواع تابلو برق صنعتی بر اساس مکان نصب

مکان نصب این ابزار باتوجه به نوع نیاز متفاوت است. ازاین‌جهت، می‌توان آن را به دو مدل درونی و بیرونی تقسیم‌بندی کرد.

بیرونی: کاربرد آن در فضای باز بهتر است. مانند تابلوهایی که در سطح شهر مشاهده می‌کنید. ساخت و قرارگیری آن‌ها در فضای بیرونی، باید باتوجه به استانداردهای لازم صورت گیرد. ازجمله نکات مهم برای این تابلوها این است که در برابر عوامل جوی مقاوم باشند، با مجهز شدن به قفل از آن‌ها در برابر دسترسی افراد متفرقه محافظت شود و همچنین، وجود کولر تابلو برق در مناطقی که گرمای بالایی دارند نیز ضروری است.

درونی: این مدل در مکان‌های سرپوشیده مورداستفاده قرار می‌گیرد و در اشکال مختلف ایستاده، دیواری و ... تولید می‌شوند.

انواع تابلو برق بر اساس کاربرد

از نظر کاربرد و کارایی نیز تابلو برق‌ها متفاوت هستند. باتوجه به کاربرد می‌توان آن‌ها را به دو دسته تقسیم کرد.

تابلو برق صنعتی توزیع: در مکان‌هایی مورداستفاده قرار می‌گیرد که نیاز به توزیع انرژی باشد. تجهیزات تابلو برق صنعتی که برای توزیع استفاده می‌شود، با تابلوهای کنترل متفاوت است.

تابلو برق کنترل: در این مدل، معمولاً وضعیت سیستم بررسی می‌شود تا درصورت نیاز تغییرات لازم انجام شده و نیاز شبکه برطرف شود.

کاربرد تابلوبرق‌ها در صنایع مختلف

همان‌طورکه پیش‌ازاین گفته شد، تابلوهای برق انواع مختلفی دارند که هرکدام کاربرد خاص خود را دارد. صنایع گوناگون باتوجه به نیازی که دارند، از این ابزار استفاده می‌کنند. صنایعی همچون فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و ... همگی به برق وابسته هستند. از این‌ جهت، استفاده از تابلو برق در آن‌ها یک ضرورت انکارناپذیر است. به‌طورکلی می‌توان عمده کاربردهای آن را به این صورت بیان کرد:

تأمین برق موردنیاز مصرف‌کنندگان و توزیع درست آن به کمک تابلو برق صنعتی

بالاتر بردن ایمنی در کار

بهینه‌سازی مصرف برق

دسترسی آسان و مطمئن به تجهیزات برای قطع و وصل کردن برق

جلوگیری از انتقال شوک الکتریکی و برق‌گرفتگی کاربران

محافظت از تجهیزات داخل تابلو از طریق امکانات مختلفی همچون کولر تابلو برق

توزیع درست و مناسب توان در مدارهای گوناگون

جلوگیری از نشتی جریان و بروز حادثه

تابلو برق‌های صنعتی ابزاری مهم در صنایع مختلف

یکی از ابزار و تجهیزات کاربردی در صنایع گوناگون، وسیله‌ای به نام تابلو برق است. این وسیله محفظه‌ای فلزی است که تمام لوازم کنترل برق در آن قرار می‌گیرند. همچنین انواع مختلفی دارد که سبب می‌شود کارخانجات و صنایع مختلف به‌راحتی در شرایط گوناگون از آن استفاده کنند. می‌توان تابلو برق صنعتی را بر اساس سطح ولتاژ، مکان نصب و کاربرد آن تقسیم‌بندی کرد. کاربرهای آن بسیار گسترده هستند که مهم‌ترین آن‌ها کنترل جریان برق و توزیع مناسب آن است.

کد خبر 848402

دیگر خبرها

  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • آشنایی با انواع لیبل زن صنعتی و مدل‌های مختلف آن
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • کشف۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی