Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از وب‌سایت موتور۱، ماسک در پاسخ به این سوال که کدام استارت‌آپ خودروهای برقی او را بیشتر تحت تاثیر قرار داده است، از پاسخ مستقیم اجتناب کرد و پاسخی نسبتاً غافلگیرکننده داد.

او استارت‌آپ‌های واقعی مانند نیو، لوسد و ریویان را نامزد نکرد و در عوض خودروساز قدیمی فولکس‌ واگن را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و گفت: «من فکر می‌کنم شرکتی که علاوه بر تسلا بیشترین پیشرفت را دارد، در واقع فولکس‌واگن است که یک استارت‌آپ نیست، اما می‌تواند از جهاتی به عنوان یک استارت‌آپ از نقطه نظر خودروهای الکتریکی تلقی شود. بنابراین فولکس واگن بیشترین کار را در زمینه خودروهای الکتریکی انجام داده و می‌دهد.»

البته، هر خودروساز قدیمی که خودروهای برقی نیز می‌سازد، می‌تواند به عنوان یک استارت‌آپ از دیدگاه خودروهای الکتریکی در نظر گرفته شود، اما این واقعیت که ماسک فولکس واگن را نامزد کرده و نه شرکت دیگری، قابل توجه است. ممکن است ربطی به رابطه دوستانه او با هربرت دیس، مدیرعامل گروه فولکس واگن داشته باشد یا نداشته باشد.

این دو مدیرعامل موفقیت‌های یکدیگر را در زمینه خودروهای الکتریکی تصدیق کرده‌اند، درایوهای آزمایشی خودروهای برقی تسلا و فولکس‌واگن را رد و بدل کرده‌اند و دیس حتی از ماسک دعوت کرده است تا در اکتبر ۲۰۲۱ از طریق تماس ویدیویی با ۲۰۰ مدیر فولکس‌واگن صحبت کند.

اظهار نظر ماسک در مورد فولکس ‌واگن که گفته ممکن است بعد از تسلا دومین خودروساز  الکتریکی جهان باشد، به‌عنوان بازگرداندن یکی از بسیاری از تعریف‌های دیس از ماسک و تسلا در ماه‌های اخیر باشد.

جدای از فولکس واگن، مدیر عامل تسلا رقابت شدیدی را از سوی سازندگان خودروهای برقی چینی در آینده می‌بیند.

او در این خصوص هم گفت: «من فکر می‌کنم چند شرکت بسیار قوی از چین بیرون خواهند آمد. افراد بسیار با استعداد و سخت‌کوشی در چین وجود دارند که به شدت به تولید اعتقاد دارند. آنها حتی کارخانه را ترک نمی‌کنند، در حالی که در آمریکا، مردم سعی می‌کنند اصلا از رفتن به سر کار خودداری کنند.»

بیشتر بخوانید:

تسلا در شانگهای دو شیفت کار می‌کند | گام بلند ایلان ماسک برای افزایش تولید

باز هم، ماسک هیچ استارت‌آپ چینی خودروهای برقی را نامزد نکرد، اما این واقعیت که تسلا یک کارخانه تولیدی در شانگهای دارد، به او این امکان را می‌دهد که دیدگاه منحصربه‌فردی در مورد اخلاق کاری در آنجا و سرعت حرکت اوضاع در بازار خودروهای الکتریکی چین داشته باشد.

کد خبر 675852 برچسب‌ها باتری خودروی برقی ایلان ماسک استارت‌آپ چین شرکت‌ خودروسازی فولکس ایالات متحده آمریکا شرکت‌ خودروسازی تسلا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: باتری خودروی برقی ایلان ماسک استارت آپ چین شرکت خودروسازی فولکس ایالات متحده آمریکا شرکت خودروسازی تسلا خودروهای الکتریکی خودروهای برقی فولکس واگن استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد

تین نیوز

تسلا ناوگان تاکسی های اینترنتی خود را به زودی راه اندازی خواهد کرد و همه می تواند خودرو تسلا خود را به این سرویس اضافه کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرآنلاین، تسلا در گزارش مالی سه ماهه ی اول ۲۰۲۴، پیش نمایشی از قابلیت تاکسی اینترنتی را ازطریق اپلیکیشن خود به نمایش گذاشت. این قابلیت که ماه آگوست ۲۰۲۴ (مرداد و شهریور ۱۴۰۳) رسماً رونمایی خواهد شد به کاربران اجازه می دهد مستقیماً ازطریق اپلیکیشن تسلا، درخواست تاکسی اینترنتی بدهند.

 براساس گزارش زومیت، جزئیات دقیقی درمورد نحوه ی عملکرد سرویس تاکسی اینترنتی تسلا وجود ندارد، اما تصاویر منتشرشده نشان از شباهت آن به برنامه هایی مثل اوبر دارد. همچنین، کاربران می توانند دمای مطلوب کابین را برای زمان رسیدن خودرو، از راه دور تنظیم کنند.

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، در ماه جاری از رونمایی نهایی تاکسی های اینترنتی شرکتش در تاریخ ۸ آگوست ۲۰۲۴ (۸ مرداد ۱۴۰۳) خبر داده بود. تسلا از سال ها قبل وعده ی راه اندازی سرویس حمل و نقل خودران را داده و ماسک در سال ۲۰۱۹ گفته بود این خودروها آماده ی جابه جایی مسافران خواهند شد.

تسلا در گزارش اخیر خود اشاره کرد: درحال حاضر مشغول توسعه ی قابلیت درخواست خودرو از طریق اپلیکیشن هستیم که در آینده ای نزدیک در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. ما باور داریم تجربه ی کاربری نرم افزار تسلا میان همه ی محصولات ما بی نظیر است و قصد داریم قابلیت درخواست خودرو را به صورت یکپارچه به اپلیکیشن تسلا اضافه کنیم.

ایلان ماسک در جلسه ی مالی با سرمایه گذاران، سرویس درخواست خودرو را با عنوان Cyber Cab معرفی و اعلام کرد این سرویس به عنوان ترکیبی از دو پلتفرم Airbnb و Uber عمل خواهد کرد.

به نوشته ی انگجت، مالکان خودروهای تسلا می توانند با افزودن خودرو خود به ناوگان این سرویس، کسب درآمد داشته باشند. ماسک می گوید: بخشی از ناوگان تاکسی های اینترنتی و مدیریت آن ها، متعلق به تسلا خواهد بود. همچنین بخش دیگری از ناوگان شامل خودرو کاربران خواهد بود و مردم امکان اضافه کردن یا حذف خودرو خود را در هر زمان خواهند داشت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد