Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-06@03:08:39 GMT

چه‌خبراز اینوتکس 2022؟ / امید قلب تپنده این نمایشگاه است

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۸۴۳۰۶

چه‌خبراز اینوتکس 2022؟ / امید قلب تپنده این نمایشگاه است

گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، معصومه شیری؛ اگر به فضای علم و فناوری علاقه‌مند باشید حتما نام نمایشگاه اینوتکس به گوشتان خورده؛ بزرگترین رویداد بین‌المللی نوآوری و فناوری ایران که حال و هوای متفاوت و شور و هیجان آن را در هیچ نمایشگاه دیگری تجربه‌ نمی‌کنید.

دوسال پیش بود که با شیوع ویروس کرونا علاقمندان به نوآوری و فناوری از ویترین فضای مجازی و به صورت آنلاین در نهمین نمایشگاه اینوتکس شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برگزاری این رویداد در فضای باز، خلاقیتی بود که به لطف شیوع کرونا سال گذشته به ثمر نشست تا محوطه پارک فناوری پردیس به بستری برای عرضه نوآوری و فناوری، تبادل دانش و فناوری، مشارکت میان شرکت ها و سرمایه گذاران داخلی و بین المللی و برگزاری بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور شود.

روزگذشته با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درب‌های پارک فناوری پردیس از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت ماه، از ساعت ۱۰ تا ۱۸ برای برگزاری یازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس۲۰۲۲)  به روی بازیگران اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور و علاقمندان به این حوزه باز شد.

خبرنگار فارس در بازدید از نمایشگاه اینوتکس، گزارشی از حال و هوای یازدهمین دوره نمایشگاه اینوتکس تهیه کرده است.

بازدید سورنا ستاری از نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۲

اولین بخش از نمایشگاه اینوتکس که ممکن است با صحنه متفاوت و صندلی‌های رنگارنگش توجه شما را به خود جلب کند «استیج اینوتکس» است؛ رویدادی در دل اینوتکس که هرساله میزبان سخنرانان، صاحب‌ نظران و فعالان اکوسیستم کارآفرینی کشور است .این رویداد یک صحنه آزاد برای سخنرانی‌ها و گفتگوهای هیجان‌انگیز و چالشی با موضوعاتی مانند «تصویر کلان اکوسیستم استارتاپی ایران و جهان»،«سرمایه های انسانی مهم تر از همیشه»،«خروج از نگاه سرمایه گذاران و کارآفرینان» و «چرا اختلاف نظر داریم؟»برگزار می‌شود. در رویداد استیج امسال، ۳ برنامه ذره بین با موضوع حوزه های خاص فناوری از جمله فینتک، هلث تک و بلاک چین برگزار خواهد شد.

استیج اینوتکس؛ صحنه‌ای آزاد برای سخنرانی‌ها و گفتگوهای هیجان‌انگیز و چالشی 

درست کمی آنطرف رویداد نکستیشن یا ایستگاه آینده قرار دارد؛ رویدادی 4 روزه که برای دومین سال در نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌شود و در آن درخصوص جدیدترین فناوری های روز دنیا از اینترنت اشیاء تا متاورس و...که در آینده‌ای نزدیک باعث تحول در زندگی انسان و کسب و کارها می‌شود گفتگو می‌شود. در این رویداد  ۴۰ متخصص در حوزه‌های مختلف دانش و فناوری، پیامد‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و اخلاقی، با برگزاری پنل‌ها و سخنرانی‌هایی آینده متأثر از فناوری‌های جدید را بررسی می‌کنند.

ایستگاه آینده؛ نگاهی به آینده متأثر از فناوری‌های جدید

اگر علاقه‌مندید با روندهای جهانی در زمینه حکمرانی فناوری‌های نوظهور آشنا شوید و  یا به دنبال فضایی برای تبادل نظر پیرامون چالش‌های تنظیم‌گری و رقابت در عصر دیجیتال هستید، استیج فروم حکمرانی (G-forum) را که امسال برای نخستین بار در نمایشگاه اینوتکس برگزاری می‌شود از دست ندهید. در این قسمت از نمایشگاه با حضور صاحب نظران، سیاست گذاران و فعالین اکوسیستم نوآوری کشور از زاویه دید حکمرانی به مباحث حوزه فناوری و نوآوری مانند امنیت سایبری، رمز‌ ارز ها، پلتفرم‌های آنلاین و... پرداخته می‌شود.

 فروم حکمرانی (G-forum) با همکاری اندیشکده حکمرانی شریف برگزار می شود

صاحبین شرکت‌های نوپا و استارتاپ‌ها برای جذب سرمایه و مذاکره با سرمایه‌گذاران در کافه سرمایه اینوتکس گرد هم می‌آیند. سجاد عباس فشمی دبیر اجرایی نمایشگاه اینوتکس درخصوص بخش کافه سرمایه این نمایشگاه می‌گوید: در کافه سرمایه ما دو بخش داریم. بخش اول برگزاری جلسات سرمایه گذاری بین استارتاپ ها و سرمایه گذران است. بخش دوم مربوط به تامین مالی جمعی است. در اینوتکس تعدادی از استارتاپ ها ارزیابی شده اند و از بانک ها ضمانت سرمایه دریافت کرده اند در آنجا مخاطبان می توانند با دریافت سهام از استارتاپ ها در آنجا سرمایه‌گذاری کنند.

حضور نمایندگانی از کشورهای خارجی در نمایشگاه اینوتکس

یکی از بخش‌های رقابتی نمایشگاه اینوتکس که برای پنجمین سال بین استارتاپ های سراسر کشور برگزاری می شود «اینوتکس پیچ» نام دارد که یک صحنه رقابتی هیجان انگیز برای استارتاپ ها در مقابل سرمایه‌گذاران است. این رویداد در استان‌های مختلف کشور برگزاری شده است و ۱۵ استارتاپ برتر استانی انتخاب شده اند که در مرحله نهایی اینوتکس پیچ کنار یکدیگر برای جذب سرمایه گذار رقابت می کنند که هرسال با اتفاقات و خبرهای خوبی همراه می‌شود.به گفته عباس فشمی رقابت اینوتکس‌پیچ با هدف معرفی و سرمایه‌‌گذاری روی ایده‌‌ها و استارتاپ‌‌های مستعد از شهرهای مختلف کشور برگزار می‌شود

رویداد رقابت استارتاپی اینوتکس پیچ 

یکی از قسمت‌های جذاب نمایشگاه اینوتکس که بازدیدکنندگان عکس یادگاری با آن را از دست نمیدانند سمبل غول پیکر اینوتکس با آدمک های لوگویی جذابش بود که در کنار سالن شیشه‌ای برگزاری رویداد نوآوری گیم (GiNO) قرار داشت.

در دنیای پرهیجان نوآوری و فناوری، صنعت بازی های ویدئویی را نباید دست‌کم گرفت، فرصت‌ و پتانسیل‌ جدیدی که رشد هر چه بیشتر این صنعت را در کشورمان می‌طلبد. از همین رو رویداد نوآوری گیم (GiNO) در اینوتکس۲۰۲۲ قصددارد با ایجاد فضای مناسب و با حضور افراد حرفه‌ای و با سابقه این حوزه به گسترش دانش و انتقال تجربه بین نسل‌های مختلف کمک کند.

شرکت کنندگان در این رویداد شاهد پخش برنامه‌های مستند در حوزه گیم، video art و پرفورمنس، رونمایی از غرفه‌های اختصاصی بازی‌سازان، سخت‌افزار‌های صنعت گیم، نوآوری و فناوری‌های صنعت گیم، استارتاپی و بازی‌های موبایلی، رونمایی و معرفی بازی‌های ایرانی، برگزاری مسابقات گیمینگ و بازی‌های آنلاین، برگزاری مسابقات بورد گیم و بازی‌های آفلاین و برگزاری سلسه کارگاه‌ها و وبینار‌های آموزشی به شکل آنلاین و آفلاین هستند.

بخشی از رویدادهای مهم اینوتکس، رویداد ارائه نیازهای فناورانه یا (reverse pitch) هستند، رویدادهایی که در آن ها نیازهای فناورانه بزرگ اعلام می شود و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ هایی که می توانند این نیازها را برطرف کنند در این رویداد با صنایع بزرگ وارد تعامل می‌شوند. دبیراجرایی نمایشگاه اینوتکس درخصوص این رویداد به خبرنگار فارس گفت: امسال صنعت نفت، صنعت معدن، صنعت تجهیزات پزشکی و صنایع غذایی از مواردی هستند که نیازهای فناورانه خود را در اینوتکس ۲۰۲۲ ارائه می‌کنند.

 امضاء تفاهم نامه در ریورس پیچ  صنایع معدنی اینوتکس ۲۰۲۲ 

اگر از معرفی رویدادهای متنوع و فناورانه اینوتکس۲۰۲۲ بگذریم، بخش جذاب و پرشوری که مرتب از بازدیدکنندگان پر و خالی می‌شود سالن مربوط به غرفه‌های شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها و شرکت‌های خلاق است. غرفه‌های کوچکی که با سازه‌های لِگویی رنگارنگ از یکدیگر تفکیک شده اند و به دفتر کوچکی برای معرفی خدمات و محصولات فناورانه و جدید شرکت‌های فناور تبدیل شده‌اند را می‌توان قلب تپنده نمایشگاه اینوتکس دانست که امید را در دل جوانان روشن می‌کند.در این غرفه‌ها جوانان نوآور و خلاق اکوسیستم دانش‌بنیان کشور دستاوردهای خود در حوزه‌‌های مختلف، از تجهیزات پزشکی تا پلتفرم های مجازی و محصولات الکترونیک را در معرض دید علاقه‌مندان می‌گذارند.

 

گزارش تصویری نمایشگاه اینوتکس2022 را از این لینک ببینید.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینوتکس 2022 نمایشگاه نوآوری و فناوری خبرخوب استارتاپ نیازهای فناورانه نمایشگاه اینوتکس نوآوری و فناوری سرمایه گذاران برگزار می شود اینوتکس پیچ استارتاپ ها شده اند شرکت ها غرفه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را دارد
  • پیش‌بینی حضور بیش از ۱۰۰۰۰۰ بازدیدکننده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • صنایع غذایی پس از پتروشیمی بیشترین گردش مالی را در کشور دارد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در بزرگترین رویداد نوآوری کشور
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران