Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با اعلام ستاد تنظیم بازار، از ساعت ۲۴ (۲۱ اردیبهشت ماه ، شب گذشته) اولین مرحله از یارانه جدید آزاد و برای خانوارهای دریافت کننده قابل برداشت شده است.

یارانه واریزی برای دوماه اردیبهشت و خرداد است که طبق اعلام بانک مرکزی، هزینه‌ای حدود ۴۶ هزار میلیارد تومان داشت، یعنی برای هر مرحله حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یارانه قابل برداشت نبود تا اینکه دولت مجوز آزاد شدن واریزی مربوط به اردیبهشت را صادر کرد.

بر این اساس، ۲۳ هزار میلیارد تومان از منابع ۴۶ هزار میلیارد تومانی که در حساب یارانه‌بگیران بابت یارانه جدید بلوکه شده بود، آزاد شده است و مابقی آن برای ماه آینده بوده و در آن زمان در اختیارشان قرار خواهد گرفت.

دلیل عدم امکان برداشت یارانه واریزی، فرصت برای نهایی شدن تعیین سقف قیمتی کالاهای اساسی بود و اعلام اخیر میرکاظمی-رئیس سازمان برنامه و بودجه- از این حکایت داشت که همچنان اقلام تامین ارز شده با ارز ۴۲۰۰ تومانی در بازار وجود دارد و با شروع اصلاح نرخ ارز ترجیحی و اعلام قیمت های جدید، یارانه قابل برداشت خواهد بود.

این در حالی است که طبق اعلام ستاد تنظیم بازار، قیمت کالاهای مشمول طرح شامل روغن، مرغ، تخم مرغ و لبنیات تعیین شد. در همین راستا از امروز (پنج شنبه) اتحادیه های مربوطه نسبت به اعلام قیمت جدید اقدام کردند.

یارانه جدید که اخیرا واریز شد، بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر متغیر است و در ۹ دهک برای حدود ۷۲ میلیون نفر توزیع شده است؛ به‌طوری که برای دهک اول تا سوم برای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان و برای چهارم تا نهم ۳۰۰ هزار تومان است.

این یارانه در هر مرحله برای  دهک‌های مختلف به این ترتیب است؛ در خانوارهایی که در دهک اول تا سوم قرار دارند، برای یک نفر مبلغ ۴۰۰ هزار تومان، خانوار دو نفره ۸۰۰ هزار،   سه نفره یک میلیون و ۲۰۰ هزار، چهار نفره یک میلیون و ۶۰۰ هزار و پنج نفره دو میلیون تومان اختصاص پیدا می‌کند.

همچنین در دهک چهار تا ۹، برای خانوار یک نفره ۳۰۰ هزار تومان، دو نفره ۶۰۰ هزار، سه نفره ۹۰۰ هزار، چهار نفره یک میلیون و ۲۰۰ هزار  و پنج نفره یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعلق خواهد گرفت.

افرادی که برای آنها این رقم واریز نشده است می‌توانند اعتراض خود را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir  اعلام کنند، از طریق همین سامانه و یا شماره گویای ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ نیز امکان اطلاع از وضعیت دهک‌بندی فراهم است.

همچنین مقرر شده به زودی و احتمالا از خرداد ماه امکان ثبت نام از جاماندگان از یارانه، فراهم شود و بعد از بررسی، در صورت تائید، وارد لیست خواهند شد.

منبع: ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: جاماندگان یارانه ثبت نام جاماندگان یارانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی تصریح کرد:تحولات ارزی ‌و‌افرایش قیمت مواد اولیه کود شیمیایی در آغاز سال جاری این استان را با چالش های اساسی و کشاورزان را دچار تنش افزایش قیمت و  بستن بودن سامانه پایش مواد کودی برای صدور حواله کرده بود.
 وی تصریح کرد: پتروشیمی ها نیز در فروردین ماه سال جاری، تحویل سهمیه‌کود‌اوره را به این استان متوقف کرده بودند و فقط سهمیه‌کود اوره اسفند ماه سال۱۴۰۲ تحویل دادند.
  ضیائی همچنین درباره سهمیه انواع کود کشاورزی یارانه ای در سال۱۴۰۳ گفت: فعلا برای این شرکت سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته به میزان۱۸۲ هزار و۷۵۴تن شامل: کود های ازته، فسفاته و پتاسه تعریف و مشخص شده است. ‌که تاکنون ۱۲ درصد ازسهمیه ابلاغی به میزان۲۱هزار و ۹۲۴ تن تامین شده است که این رقم در سال گذشته۲۰ هزار و۸۳۸ تن، بوده است. 
  وی خاطر نشان کرد: با این وجود برای تامین کود سرک اوره نیز باکمبود مواجه نبودیم و درحال حاضر نیز بیش از دوازده هزارو۵۶۸ تن انواع کود پایه پر مصرف شامل یک هزار و ۲۲۵ تن ازته، چهار هزار و۳۹۴ تن پتاسه‌و شش هزارو۹۴۹ تن برای کشت بهاره ذخیره سازی شده است‌و روانه۳۵۰ الی۴۰۰ تن کود از مبادی و پتروشیمی های و کارخانجات تولید داخل به انبار های استان حمل و تخلیه می گردد و جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.
ضیایی بصورت ‌مصداقی بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کودسوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.
وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

دیگر خبرها

  • مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای تا یک ماه آینده برطرف می‌شود
  • ۳۱ درصد منابع پیش‌بینی‌شده هدفمندی یارانه‌ها محقق نشده است
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • رادین مشهد قهرمان تورنمنت بسکتبال سه نفره مردان شد
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • آخرین تغییرات درباره یارانه‌ها و زمان واریز آن
  • کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران دهم خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران در روز دهم خرداد
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای