Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسول نیکوزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فعالیت خود را از ۶ سال قبل به صورت انفرادی آغاز کرده ام و هم اکنون با کمک همسرم ضمن آن که برای ۱۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده‌ایم پارسال افزون بر چهار هزار قلم محصولات هنری و صنایع دستی به ارزش ۶۰ هزار دلار صادرات کرده‌ایم.

وی با بیان این که آمادگی دارد برای ۲۰ نفر دیگر اشتغال مستقیم ایجاد کند ادامه داد: البته تحقق این امر منوط به دریافت تسهیلات بانکی زیاد است زیرا تاکنون بیشترین مبلغ تسهیلات دریافتی من، یک میلیارد ریال بوده است که توانسته‌ام با آن تنها یک دستگاه پرس خریداری کنم و چنانچه تسهیلات بیشتری در اختیارم قرار گیرد قادرم کار را توسعه دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارآفرین گفت: کارگاهی که اکنون در آن مشغول به کار هستم کوچک و در عین حال یک مکان مسکونی است و چه بسا برای همسیگان نیز ایجاد مزاحمت کند در حالی که برخی دستگاه‌های دولتی دارای فضاهای بلااستفاده هستند که اگر بخشی از این فضاها را در اختیارم بگذارند هم آن فضا، درآمدزا خواهد بود و هم من قادر خواهم بود کارم را توسعه دهم.

نیکوزاده افزود: صادرات ما هم اکنون به صورت "چمدانی" است و در داخل کشور نیز، علاوه بر آن که در تهران و مشهد نمایشگاه دایمی دایر کرده‌ام، مشتریانی از تبریز و کرمان نیز دارم.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تربت‌حیدریه نیز در همین ارتباط به خبرنگار ایرنا گفت: این زوج هنرمند پارسال محصولات هنری خود را به کشورهای ارمنستان، جمهوری آذربایجان، امارات متحده عربی، ترکیه، آلمان، ایتالیا و ایالات متحده آمریکا صادر و از این طریق نقش بسزایی در معرفی هنر صنایع‌دستی ایران به خارج از مرزها ایفا کرده‌اند.

علی محمدی افزود: صادرات این زوج هنرمند در شرایط تحریم‌ها و نیز شیوع کرونا که بر صادرات ایران تاثیر منفی داشته صورت گرفته است.

وی ادامه داد: این زوج با خلاقیت و نوآوری در طرح‌های سراجی سنتی با حفظ و ترویج این هنر سبب جذب علاقه‌مندان بیشتری به این حوزه شده‌ است و اکنون با ایجاد اشتغال برای ۱۰ نفر از جوانان این خطه در کارگاه خود، گامی موثر برای رفع معضل بیکاری برداشته‌اند.

رییس اداره میراث فرهنگی تربت‌حیدریه گفت: البته دیگر هنرمندان این خطه در رشته‌های خراطی چوب، تولیدات نمدی، تراش سنگ‌های قیمتی و سرامیک نیز پارسال به اروپا و آمریکا صادرات داشته‌اند.

به گفته محمدی هم ‌اکنون در تربت‌حیدریه بیش از هزار و ۵۰۰ هنرمند، صنعتگر و  شاغل خانگی صنایع‌دستی مشغول فعالیت هستند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها ایتالیا تبریز صنایع دستی کرمان تولید داخلی تربت حیدریه جمهوری آذربایجان ایالات متحده آمریکا آلمان امارات‌ متحده ‌عربی خلیج فارس ترکیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایتالیا تبریز صنایع دستی ایتالیا تبریز صنایع دستی کرمان تولید داخلی تربت حیدریه جمهوری آذربایجان ایالات متحده آمریکا آلمان امارات متحده عربی خلیج فارس ترکیه تربت حیدریه صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۴۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مشاور معاونت پرستاری و نمایندۀ دفتر توسعۀ منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت به‌همراه جمعی از مدیران دانشگاه از پانسیون‌های پرستاران در حال احداث بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه بازدید کردند.

رئیس ادارۀ پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به این‌که بازدید به‌منظور برآورد پیشرفت کاری طرح احداث، تکمیل و تجهیز پانسیون‌های پرستاری انجام شد، گفت: این طرح برای رفاه حال پرستاران به‌ویژه پرستاران غیر بومی که مشکلات عدیده‌ای برای اسکان در ایام ارائۀ شیفت در بیمارستان‌ها دارند، در حال اجرااست.

معصومه پاشایی افزود: امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم از سوی معاونت پرستاری وزارت بهداشت، تکمیل مراحل باقی‌ماندۀ این پروژه سرعت بیشتری بگیرد تا هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری از این طرح باشیم.

مدیر بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین (ع) نیز در حاشیۀ این بازدیدگفت: ساختمان بخش‌های اداری، MRI، انکولوژی، زیست پرستار و زیست پزشک در اولویت پروژه‌های عمرانی دانشگاه قرار دارد که امیدواریم با افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه‌‎ها، گامی ارزشمند در جهت خدمت‌رسانی و پاسخ‌گویی هر چه جامع‌تر به مراجعین و ارتقای رضایت‌مندی کادر درمان به‌ویژه پرستاران عزیز برداشته شود.

فهیمه عطاریان با بیان این‌که تلاش کادر درمان و تیم مدیریتی و پشتیبانی این مرکز کسب رضایت‌مندی حداکثری مراجعین و پاسخ‌گویی جامع به نیاز‌های درمانی شهروندان محترم است، افزود: هم‌اکنون بیمارستان ۲۷۲ تخت‌خوابی امام حسین (ع)، پاسخ‌گوی خدمات درمانی مردم شهرستان تربت حیدریه و شهرستان‌های اطراف در بخش‌های ارتوپدی، جراحی عمومی و جراحی اعصاب، داخلی، بخش VIP، بخش چشم، گوش، حلق و بینی و بخش‌های مراقبت ویژه شامل اتاق عمل و ICU و همچنین خدمات پاراکلینیکی و تشخیصی و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • پیش بینی آبگرفتگی و ایجاد سیلاب در خراسان رضوی
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • برپایی نمایشگاه کارآفرینی و صنایع‌دستی در دانشگاه آزاد کهنوج
  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه