Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل آجرلو روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری نمایشگاه اینتوتکس ۲۰۲۲ پارک فناوری پردیس به خبرنگار ایرنا گفت: مرکز  نوآوری و خانه خلاق مجلس شورای اسلامی (قوه مقننه) با هدف نو آوری در بخش عمومی و عرصه حکمرانی از ظرفیت نوآوری و دانش بنیان در عرصه نرم بهره می بریم.

وی ادامه داد: ایجاد ارتباط بین گروه‌های خلاق جوان، دانشگاه‌ها، اندیشکده مجلس و دستگاه‌های حاکمیتی با استفاده از ظرفیت نو آوری در ایران فراهم شده و با توجه به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری تلاش می کنیم که حوزه دانش بنیان را به عرصه حکمرانی وصل و در امور عمومی و اجتماعی از این ظرفیت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر خانه خلاق مرکز نو آوری قوه مقننه با اشاره به روش های اطلاع رسانی عملکرد خانه خلاق، خاطرنشان کرد: در ۲ سایت عمومی و رسمی، عرصه فضای مجازی درباره فعالیت خود اطلاع رسانی می کنیم و گروههای دانش بنیان، گروههای نوآور و خلاق، سمن ها، نمایندگان مجلس ، نهادهای عمومی و دستگاههای اجرایی نیز مخاطبان خاص  ما هستند که ظرفیت گروه‌های مختلف را با استفاده از ظرفیت فناوری با هم به اشتراک می گذاریم.

آجرلو اضافه کرد: اینوتکس نمایشگاهی است که تمام شرکتهای دانش بنیان  و خانه های خلاق مراکز نوآوری و همه کسانی که در موضوعات نوآورانه در ایران  فعالیت دارند در این نمایشگاه چهار روز ه حضور دارند و هر یک دستاوردهای خود را با مخاطبان مختلف به اشتراک می گذارند و خانه خلاق مرکز نوآوری قوه مقننه نیز  با همین هدف در نمایشگاه امسال حضور دارد.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲  در پارک فناوری پردیس با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی و خارجی با ارائه محصولات فناور و دانش بنیان از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت در حال برگزاری است.

شهرستان پردیس با جمعیتی در حدود ۳۰۰ هزار نفر در شرق پایتخت قرار دارد.

برچسب‌ها شهرستان پردیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان پردیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس شهرستان پردیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری اینوتکس دانش بنیان خانه خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴