Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از رشد بی سابقه صدور پروانه ساخت و ساز خبر داد و گفت: در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۰، تعداد پروانه‌های شهری و روستایی صادر شده به بیش از یک ملیون و ۲۰۰ هزار فقره پروانه رسید که در نوع خود بی سابقه بود.

به گزارش ایران اکونومیست، «محمود محمودزاده» در بیست و چهارمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان افزود: در ۶ ماهه دوم سال گذشته شاهد افزایش حجم پروانه‌های تولید شده در کشور بودیم به‌طوری که در این بازه زمانی تعداد پروانه‌های صادر شده از ۴۵۰ هزار فقره پروانه شهری و روستایی در «یک سال» به بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار پروانه در نیمه دوم سال رسید که در نوع خود بی سابقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بر این اساس حجم زیربنای پروانه‌های صادره نیز از حدود ۵۵ میلیون متر مربع در سال به بیش از ۱۵۵ میلیون در سال می رسد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان‌داشت: افزایش حجم پروانه‌های صادره، بازار کار ویژه‌ای را برای مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی فراهم کرده است و وزارت راه و شهرسازی امیدوار است این شبکه عظیم بتواند در جهت ارتقای کیفیت ساخت و ساز در کشور گام‌های موثری را بردارد.

وی ادامه‌داد: وزارت راه و شهرسازی به توجه به اجرای طرح بیمه کیفیت ساخت و سازها به دنبال تضمین کیفیت سازه‌های تولید شده در کشور است.

محمودزاده اظهار داشت: در این راستا از شورای جدید مرکزی سازمان نظام مهندسی نیز انتظار داریم تا با استفاده از این قابلیت، با همه توان خود در راستای سالم سازی و شفافیت، نظارت بر کیفیت ساخت و سازها و ایجاد فضای حرفه ای مورد درخواست اعضای سازمان تلاش کنند تا شان و منزلت سازمان به بالاترین سطح ممکن برسد.

محمود زاده اضافه‌کرد: در عمل آموزش‌های دانشگاهی با مقررات ملی و عملی ساختمان فاصله زیادی دارد. در این زمینه نیز از سازمان نظام مهندسی انتظار داریم تا ضمن تلاش برای پرکردن این خلا با برگزاری دوره های آموزشی، با توجه به پیشرفتهای رخ داده در عرصه ساختمان و شهرسازی در جهان، کمیته‌هایی را تشکیل دهد تا روش‌ها، تولیدات و محصولات جدید در عرصه ساخت و ساز و خدمات نوین شهرسازی را رصد و بررسی کند و در ساخت و ساز پروژه های داخلی به کار گیرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت راه و شهرسازی ، پروژه ساختمانی ، مسکن

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی پروژه ساختمانی مسکن وزارت راه و شهرسازی ساخت و ساز دوم سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۶۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفت و گویی رسانه‌ای اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در ۲ سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آنها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آنها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

دهقانی گفت: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 6091998

دیگر خبرها

  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز