Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مردمی‌سازی اقتصاد فرآیندی کاملا اجتماعی است که با پیروزی انقلاب اسلامی در کشور آغاز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، محمود کریمی بیرانوند روز پنجشنبه در میزگرد تخصصی نخستین همایش ملی "مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی" در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس اظهارداشت: در حوزه مبنا و ضرورت چرایی و چگونگی مردمی‌سازی اقتصاد هیچ مشکلی نداریم و همه در این زمینه اتفاق نظر دارند، اما متاسفانه برخی، مردمی سازی اقتصاد را به مثابه یک پروژه می‌دانند و حال آنکه این امر یک فرایند اقتصادی، مالی و سیاسی نیست بلکه یک فرایند کاملا اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: اساسا مردمی شدن اقتصاد در اندیشه اسلامی معنی ندارد زیرا همین که انقلاب اسلامی به وقوع پیوست یعنی همه چیز مردمی شده است و حال باید در خصوص مصادیق آن گفت‌وگو کرد.

وی با بیان اینکه اساسا در جامعه و حاکمیت اسلامی غیر از امام و امت، مفهوم دیگری نداریم، ادامه داد: این دو در اندیشه اسلامی و ولایت فقیه در کنار هم هستند و در طول چهل و اندی سال گذشته از انقلاب اسلامی، که البته انتقاد فراوانی به دولتهای گذشته هست، باید اقدامات لازم در این مسیر انجام می‌شده است.

معاون وزیر اقتصاد در مشهد مقدس: ارکان دولت سیزدهم بر پایه عدالت‌محوری و فسادستیزی استمشروح سخنان وزیر اقتصاد در مورد سیاست اصلاح یارانه‌ای کشور/ خاندوزی: زیرساخت‌ها فراهم نشود پرداخت نقدی ادامه می‌یابدوزیر اقتصاد: به ازای فروش نان، یارانه به حساب نانوا واریز می‌شود

کریمی بیرانوند تصریح کرد: تفکیک‌سازی‌های پروژه‌ای و مهندسی‌مآبانه در خصوص مفهوم مردمی‌سازی باید برطرف شود و دانشگاه در این میانه مسئولیت دارد که جلو انحراف مفهوم مردمی سازی را بگیرد.

وی اظهار کرد: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهار کلان پروژه برای خدمت به مردم داریم که شامل توجه و برنامه‌ریزی موثر در حوزه کار مردم، آتیه مردم، اموال مردم و رفاه مردم می‌شود و برای این منظور زیرساخت‌های لازم آماده‌سازی و پیاده‌سازی شده است.

وی گفت: وزارت تعاون با توجه به زیرمجموعه و ارتباط با 60 میلیون ایرانی، مردمی‌تری وزارتخانه کشور محسوب می‌شود.

سرپرست معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به 24 بند ابلاغیه سیاستهای اقتصاد مقاومتی، گفت: هیچ سند بالادستی در کشور نداریم که به اندازه این ابلاغیه در حوزه اقتصاد مقاومتی و تا این اندازه مردمی نگارش شده باشد.

کریمی با بیان اینکه بر اساس این سند تمام عرصه‌های حاکمیت و مردم باید باهم گره بخورد، ادامه داد: در این راستا همه وزارتخانه‌ها و بخش‌ها موظف به انجام وظیفه خود و نقش آفرینی هستند تا تحقق صورت گیرد.

انتهای پیام/282/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی مردمی سازی اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۶۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در دیدار با محمدحسین تقی‌پور فرمانده سپاه شهرستان دامغان با اشاره به ساختار دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: بخشنامه و آیین‌نامه‌های دقیق، ساختار خوب، کارکنان و اعضای هیئت علمی توانمند از دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی پویا و قانونمند ساخته که با توجه به رعایت قوانین کمترین معضلات را در آن شاهد هستیم.

وی اضافه کرد: فعالیت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان یک مفهوم مهم در جامعه علم و فناوری دارای اهمیت بالایی است و این فعالیت‌ها نه‌تنها به توسعه علم و فناوری کمک می‌کند، بلکه نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اجتماعی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: یکی از دستاورد‌های دانش‌بنیانی از زیست‌بوم علم و فناوری کشور است و این دستاورد نشان‌دهنده توانایی دانش‌بنیان‌ها در تجهیزات پیشرفته و مقابله با تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی است.

افشاری متذکر شد: همچنین شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه نوآوری و دانش‌افزایی سریع عمل و با تجاری‌سازی محصولات خود به توسعه اقتصادی کشور کمک می‌کند و می‌تواند در توسعه جامعه و اقتصاد کشور اثربخش باشد.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: راهی به جز حرکت به سوی کار و تولید نیست و با توسعه فرهنگ کار و کارآفرینی نیازمند تلاش‌های جدی و نهادینه‌سازی آن در جامعه هستیم، آموزش و ترویج مفاهیم کارآفرینی در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی می‌تواند نقش مهمی در توسعه این فرهنگ داشته باشد.

افشاری تأکید کرد: آموزش مهارت‌های کارآفرینی به جوانان و دانشجویان می‌تواند آینده‌ی کاری آنها را تحت تأثیر قرار دهد و با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در توسعه کشور، تلاش‌های جدی برای ترویج این فرهنگ و ایجاد محیط‌های حمایتی برای کارآفرینان در برنامه‌های ما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • شوراها مردمی سازی کارها را در اولویت قرار دهند
  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی