Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالکریم درویش زاده روز چهارشنبه در پنجاه و یکمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر اهواز با بیان اینکه استفاده از ۳۴ کیلومتر خطوط راه آهن درون شهری اهواز برای ریل باس یک فرصت استثنایی است اظهار کرد: خطوط راه آهن عمدتا از خارج از شهر رد شده اما بر اساس رشد شهری در حال حاضر ۳۴ کیلومتر از خط راه آهن در شهر اهواز وجود دارد که با توجه به بالا بودن هزینه تاسیس مترو میتوان از این ظرفیت برای حمل و نقل شهری به خوبی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درویش زاده با اشاره به غیرفعال شدن طرح ریل باس(اتوبوس ریلی) در این شهر گفت: در سال های گذشته پس از ارایه پیشنهاد احداث ریل باس و موافقت شهرداری وقت، کار مطالعه این طرح انجام و ۱۰ ایستگاه برای آن تعریف شد که بر اساس تفاهمنامه میان شهرداری و راه آهن، احداث ایستگاه ها به عهده شهرداری و تامین ریل باس ها به راه آهن واگذار شد.

وی ادامه داد: راه آهن پس از این تفاهم یک دستگاه اتوبوس ریلی را در مسیر ایستگاه قدس اهواز به کارون راه اندازی کرد که به دلیل وجود مشکلات تاسیس ایستگاه و عدم استقبال مسافران متوقف شد.

وی با اعلام آمادگی برای فعال سازی مجدد طرح اتوبوس ریلی در اهواز گفت: اجرای متروی شهری هزینه بسیار زیادی برای اهواز در پی دارد و این در حالی است که خطوط راه آهن موجود در شهر اهواز برای اجرای ریل باس می تواند تهدید این خطوط راه آهن را به فرصت تبدیل کند.

مدیرعامل راه آهن جنوب گفت: راه آهن اهواز بر اساس نقشه های موجود، در خارج از شهر احداث شده است ولی به دلیل توسعه شهر هم اکنون ۳۴ کیلومتر از مسیر این راه آهن در داخل شهر اهواز واقع است.

درویش زاده با بیان اینکه نگهداری پل های راه آهن به عهده شهرداری است، گفت: حریم قانون راه آهن ۱۷ متر است و قانون پس از این حریم، ۳۰ متر پس از آن نیز برای عبور تاسیسات شهری در نظر گرفته است که پیشنهاد راه آهن استفاده شهرداری از حریم ۳۰ متر برای عبور تاسیسات خود است.

«برخورد عابران با قطار چالش راه آهن خوزستان است»

مدیرکل راه آهن جنوب ایجاد تعامل میان دستگاه های دولتی را اقدامی درست دانست و گفت: راه آهن جنوب به دلیل توسعه شهر و واقع شدن بخش زیادی از خطوط راه آهن در داخل شهر همواره در تلاش برای باز کردن گره های ترافیکی اهواز بوده است.

وی گفت: برخورد قطار با عابران و خودروهای عبوری در خطوط ریلی خوزستان به بزرگترین چالش راه آهن تبدیل شده است که همفکری با مدیریت شهری برای مدیریت این شرایط ضروری است.

وی با اعلام آمادگی برای همکاری با مدیریت شهری اهواز برای رفع چالش های ایجاد شده خطوط راه آهن درون شهری اهواز برای شهروندان گفت: پیگیری واگذاری زمین های در اختیار این اداره کل که امکان واگذاری آنها به شهرداری برای رفع مشکل ترافیکی این شهر است، در حال انجام است.

«تردد قطارهای باری از داخل شهر اهواز به صفر می رسد»

مدیرکل راه آهن جنوب ادامه داد: تکمیل طرح های در دست اقدام راه آهن موجب می شود تا تردد قطارهای باری از بندر امام به شمال و بالعکس از کمربندی در حال احداث عبور کرده و تردد قطارهای باری در داخل شهر اهواز به صفر برسد.

وی اظهار داشت: هم اکنون طرح احداث ۲ خطه کردن مسیر اهواز به اندیمشک ۸۶ درصد و خط اهواز به بندر امام ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

مدیرکل راه آهن جنوب افزود: طرح راه آهن اهواز- ایذه - اصفهان از دیگر طرح های در دستور کار است که مناقصه قطعه اول این طرح تا رامهرمز به طول ۵۰ کیومتر برگزار و شرکت کیسون برنده این طرح شده است

کد خبر 1630586

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان راه آهن جنوب خطوط راه آهن ۳۴ کیلومتر شهری اهواز راه آهن شهر اهواز داخل شهر ریل باس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی میناخانی ظهر شنبه در مراسم روز حمل و نقل و ایمنی در محل راهداری زنجان، گفت: رعایت ایمنی موتورسیکلت اهمیت بسزایی دارد و این وسیله نسبت به خودرو بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد، بنابراین باید اقدامات پیشگیرانه از تصادفات آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتورسواران بود، ابراز داشت: اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان، گفت: امروزه استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌های فراوان به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است.

میناخانی تاکید کرد: هم اکنون کارخانجات کشور نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

وی گفت: در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، و باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود که راهداری استان نیز اقدامات خوبی در ارتقای فرهنگ موتورسواری انجام داده است.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان بیان داشت: جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود.

میناخانی تاکید کرد: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و متأسفانه رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است.

وی افزود: طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان رخ می‌دهد و اغلب موتورسواران در هنگام تصادفات از ناحیه سر آسیب می‌بینند که همین مساله از نبود کلاه ایمنی ناشی می‌شود.

کد خبر 6089916

دیگر خبرها

  • سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری (فیلم)
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • (ویدئو) سقوط وحشتناک یک زن از اتوبوس درون شهری
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان ناشی از تصادفات درون شهری
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • بیشترین علت تصادفات درون‌شهری کردستان اعلام شد
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند