Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مسئول شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان کردستان گفت: تریبون‌های نماز جمعه در کردستان پایگاه "دشمن‌شناسی و مطالبه‌گری مشکلات مردم" است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازکامیاران، با حکم حجت‌الاسلام علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، حجت‌الاسلام احمد زارعی برای سه سال دیگر به عنوان امام جمعه شهرستان کامیاران ابقاء شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«حجت‌الاسلام حمیدرضا عاقل‌زاده»، مسئول شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان کردستان صبح امروز در مراسم ابلاغ حکم انتصاب حجت‌الاسلام زارعی ضمن قدردانی از زحمات انجام شده در طول سه سال اخیر که همواره در کنار مردم بوده‌اند؛ تریبون نماز جمعه را یک پایگاه فرهنگی، تربیتی، سیاسی، تبیین، دشمن‌شناسی و مطالبه‌گری دانست و اظهار داشت: خوشبختانه به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهنمودهای امامین انقلاب، مسیر برای ترویج مسائل دینی و پیگیری حل مشکلات مردم از این مکان مقدس فراهم شده است.

وی به نقش و کارکردهای تریبون نماز در ایجاد امنیت روحی و روانی مردم اشاره کرد و گفت: ائمه جمعه و جماعات در خطبه‌ها و سخنرانی‌های خود مردم را به تقوای الهی توصیه کرده و خوشبختانه در نهاد امامت جمعه در خدمت شخصیت‌های فرهیخته، متدین، انقلابی و فرهیخته همچون امام جمعه کامیاران هستیم که زحماتشان در چندسال اخیر قابل تقدیر است.

مسئول شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان کردستان اخلاق و تربیت را گمشده جامعه امروز خواند و افزود: رهبر معظم انقلاب در این‌باره فرموده در 43سال اخیر انقلاب اسلامی به اندازه پیشرفت‌های متعدد در حوزه‌های مختلف همچون بخش علمی، نظامی، پزشکی و اقتصادی در حوزه تربیتی پیشرفت نکرده‌ایم.

وی منشاء و ریشه مشکلات اقتصادی کشور در برهه کنونی را داخلی و خارجی عنوان و خاطرنشان کرد: علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه دشمنان در طول 43سال اخیر، اما در حوزه‌های مختلف شاهد پیشرفت و تحول هستیم.

حجت‌الاسلام عاقل‌زاده با بیان اینکه اگر مدیرانی متخصص، متعهد، با اخلاق و با تربیت داشتیم امروز شاهد وضعیت بیمار حوزه اقتصادی نبودیم، اظهار کرد: در چند سال اخیر علی‌رغم اختصاص ارز 4200 تومانی به واردکنندگان برای واردات اجناس و اقلام اساسی مردم، به واسطه برخی بی‌اخلاقی‌ها، لطمات زیادی به قشر مستضعف جامعه وارد شد که امیدواریم با حذف ارز ترجیحی این حوزه ساماندهی شود.

مشاور و رئیس دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با ذکر اینکه شرط تحقق تمدن نوین اسلامی متخلق بودن فرد به اخلاق اسلامی است، یادآور شد: در شرایط کنونی نیاز به تربیت نیرو و مدیران با اخلاق داریم، لذا باید همه با هم در راستای تبیین مسائل اخلاقی جهادگونه عمل کنیم.

در بخشی از حکم انتصاب امام جمعه کامیاران آمده است:

شبکه نورانی نماز جمعه این ثمره مبارک خون شهدای گرانقدر و یادگار امام راحل عظیم الشأن پس از احیاء در ام القرای جهان اسلام، مسیر شکوفایی، ارتقای کیفی و افزایش اثربخشی را ادامه خواهد داد تا به مثابه قرارگاه ایمان، تقوا، بصیرت و اخلاق از روند تمدن‌سازی در گام دوم انقلاب پشتیبانی نماید.

از این رو با اعتماد به فضل الهی و در سایه عنایت حضرت ولی عصر (عج الله تعالی فرجه الشریف) ضمن قدردانی از مجاهدت‌ها و حضور پرثمر در دوره اخیر، بر اساس مصوبه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، از طرف رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای(مد ظله العالی) جنابعالی که به حمدالله از شایستگی علمی، عملی و روحیه انقلابی برخوردار هستید، برای یک دوره دیگر به عنوان امام جمعه کامیاران استان کردستان منصوب می‌شوید.

امید است در هماهنگی کامل با خط مشی ولایت و امامت، علاوه بر اقامه باشکوه نماز جمعه و ارائه خطبه‌هایی بصیرت‌بخش و وحدت‌آفرین، بر صیانت از ارزش‌های اسلام ناب محمدی (صلی الله علیه و آله) و مبانی عزت‌آفرین نظام مقدس جمهوری اسلامی، در کنار ترویج سبک زندگی اسلامی-ایرانی هست گمارید و با پرهیز از ورود به عرصه رقابت‌های جناحی، گستراندن چتر مهر و عطوفت نظام اسلامی، عمل به سیاست‌های مصوب شورا و تمرکز بر تحقق مأموریت‌ها تقویت این قلب تپنده فرهنگی را مد نظر قرار دهید.

بی‌شک دستیابی به این مهم با نصب‌العین قرار دادن تقوای الهی در کنار حفظ زی طلبگی و روحیه مردم‌داری میسور می‌شود و ان‌شاءالله در این مسیر خطیر با حمایت و هدایت نماینده معزز ولی‌فقیه (دامت برکاته) در استان در کنار بهره‌مندی از تجربه و اندوخته ارزشمند صاحب‌نظران، پیشکسوتان و روحانیت معظم، همیاری و همدلی جوانان مؤمن انقلابی، همراهی مردم شریف و همکاری دستگاه‌ها و نهادهای منطقه، قرین سربلندی و توفیق روزافزون خواهد بود.

امام جمعه اهواز: اصلاح اقتصادی یک آرزوی دیرینه مسئولان و دلسوزان کشور بودامام جمعه زنجان: اصلاح ارز ترجیحی یکی از اقداماتی مناسب دولت است

حجت‌الاسلام احمد زارعی امام جمعه اهل تشیع کامیاران 11 آذرماه سال 97 به عنوان امام جمعه شهرستان کامیاران معرفی شده بود که مردمی‌بودن، تأثیرگذاری در تقویت وحدت مسلمانان شیعه و سنی، مطالبه‌گری مشکلات و تعامل مردم و ایجاد هم‌افزایی بین گروه‌های فرهنگی و مدیران شهرستان از جمله دلایل این ابقاء است.

انتهای پیام/481/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کردستان شورای سیاست حجت الاسلام مطالبه گری امام جمعه ائمه جمعه نماز جمعه سال اخیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه در بهمئی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • فعالان ستاد اقامه نماز جمعه خاش تجلیل شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم