Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@02:28:31 GMT

تلاش برای صادرات محصولات دارویی ایران به روسیه

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۶۷۵۸

تلاش برای صادرات محصولات دارویی ایران به روسیه

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، هادی تیز هوش تابان در سفر کاری خود به روسیه، با پروفسور میخائیل یپینتوف استاد دانشگاه و مدیرعامل شرکت داروسازی بیوانتیگرای روسیه در سرای تجاری ایرانیان در آستراخان روسیه دیدار و طرفین در خصوص همکاری‌های ایران و استان آستراخان در عرصه داروسازی و صادرات داروهای ساخت ایران به بازار روسیه و آستراخان گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یپینتوف در این دیدار با تاکید بر اینکه بخاطر تحریم‌های غرب علیه روسیه، واردات دارو و مواد اولیه تولید دارو به روسیه به سختی انجام می‌گیرد، اظهار کرد: گسترش روابط و تعاملات تجاری بین دو استان گیلان و آستراخان می‌تواند حلال بسیاری از مشکلات دو کشور باشد. 

مدیرعامل شرکت داروسازی بیوانتیگرای روسیه با اشاره به ظرفیت ایران و استان گیلان به لحاظ داشتن کارخانجات بزرگ و توانمند در صنعت داروسازی گفت: بر اساس بررسی‌های به‌عمل‌آمده، داروهای تولید ایران از کیفیت بالایی برخوردار هستند که این محصولات می‌تواند از ایران به روسیه صادر گردد. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر اخذ گواهی ورود هر قلم دارو به روسیه دارای پروسه طولانی‌مدت و گرانقیمت است، ولی دولت روسیه درحال تنظیم لیست داروهای وارداتی و تدوین دستورالعملی است تا واردات دارو به روسیه تسهیل گردد، تصریح کرد: برای شروع همکاری‌های مشترک می‌توان در خصوص صادرات مکمل‌های غذایی و لوازم بهداشتی از ایران به روسیه اقدامات مشترک به عمل آورد. 

هادی تیزهوش تابان رییس اتاق بازرگانی گیلان نیز با استقبال از تمایل طرف روسی برای واردات داروهای ایرانی به روسیه اظهار کرد: تمام تلاش خود را برای ایجاد همکاری مشترک بین داروسازان ایرانی و طرف روسی به‌عمل خواهد آورد. 

به گزارش فارس، در پایان این جلسه مقرر شد در فرصت مناسب کارشناسان روسی برای بازدید و آشنایی با توان صنایع داروسازی ایران و همچنین برای ادامه مذاکرات به ایران سفر کنند. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: اتاق بازرگانی گیلان صادرات به روسیه رییس اتاق بازرگانی گیلان تحریم علیه روسیه تولید دارو توسط ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • روان‌سازی در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی