Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل محک در نشستی با گروهی از نیکوکاران که بعد از دو بیش از دو سال از زمان همه‌گیری کرونا برگزار شد به ارائه گزارش و مروری بر عملکرد این مؤسسه خیریه در بیش از سه دهه فعالیت پرداخت. آراسب احمدیان گفت: «امروز، روز جدیدی است که گردهم آمدیم اما دغدغه‌ها و نیازهای محک همانند روزهای پیش از کرونا تداوم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محک همچنان در 38 بیمارستان در 17 استان کشور حضور دارد تا کودکان مبتلا به سرطان در سراسر ایران را پشتیبانی کند و خدمات حمایتی مورد نیاز آنان را با تأمین هزینه‌های مرتبط با درمان سرطان و نیز خدمات مددکاری و روانشناسی به ایشان ارائه کند.»
وی با بیان آنکه در این 30 سال بیش از 40 هزار پرونده برای کودکان تشکیل شده است ادامه داد: «از این تعداد، 22 درصد از فرزندانمان در فاز بهبودی قرار گرفته‌اند، ۵۸ درصد همچنان در حال درمانند و ۲۰ درصد فوت کرد‌ه‌اند. امیدواریم با پیشرفت تکنولوژی و تشخیص زودهنگام میزان فوت کاهش یافته و کودکان بیشتری بهبود یابند.»

حضور در ۳۸ بیمارستان کشور و اداره تنها بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودک در ایران
مدیرعامل محک با بیان آنکه بیشترین هزینه‌کرد محک به تأمین هزینه دارو، درمان و حمایت از کودکان اختصاص می‌یابد، افزود: «۳۴ درصد عواید محک برای حمایت از کودکان بستری در ۳۹ بیمارستان و ۳۵ درصد برای اداره بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودک اختصاص می‌یابد. نباید فراموش کنیم که هزینه اداره 2 سال یک بیمارستان برابر با ساخت آن است و بیمارستان محک تنها بیمارستان ایران است که  نیکوکاران علاوه بر ساخت، هزینه اداره آن را نیز تأمین می‌کنند. این بیمارستان با 100 تخت فعال، یک پنجم ظرفیت درمان کودکان مبتلا به سرطان را به خود اختصاص داده است.»
احمدیان با بیان آنکه محک علاوه بر بحث خیریه و بیمارستان در زمینه تحقیقات نیز فعالیت می‌کند گفت: «واحد تحقیقات محک از ۱۲ سال پیش در شاخص‌های مراقبت، تشخیص و بیماری فعالیت خود را آغاز کرده است و از ۳ سال پیش مجوزهای فعالیت این مرکز اخذ شد است. در حال حاضر ۵ درصد عواید محک به بحث تحقیقات اختصاص می‌یابد.»
وی با بیان آنکه ۹ درصد عواید محک به پشتیبانی و ۱۷ درصد به تولید عواید اختصاص می‌یابد گفت: «بخش عمده این ۱۷ درصد خدمات رایگانی است که محک برای معرفی خود به جامعه دریافت کرده است اما به دلیل ضرورت حفظ شفافیت این اعداد در هزینه‌های محک ثبت شده است.»

در محک هر ۱۰۰ تومان کمک خیرین عادل ۴ هزار تومان ارزش افزوده پیدا می‌کند
احمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اهمیت فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد به صورت سیستمی و ایجاد ارزش افزوده بر کمک‌های مردمی گفت: «براساس مدل NGO Benchmarking شرکت بازررسی بین‌المللی SGS و مدل WHO برای کیفیت زندگی، باید بگوییم که اگر به محک به عنوان یک سیستم نگاه کنیم که ورودی آن کمک‌های خیرین است، از هر ۱۰۰ تومان کمک خیرین در حدود ۱۶ تومان برای هزینه‌های بالاسری مصرف می‌شود و ۸۴ تومان آن مستقیماً برای کودکان و خانواده آنها هزینه‌ می‌شود. براساس مدلی که WHO برای کیفیت زندگی دارد و هر سال عمر مفید هر کشور را معادل ۳ برابر GDP آن کشور محاسبه می‌کند، اگر تعداد کودکانی که یک سال طول عمر به دست می‌آورند و آنهایی را که بهبود پیدا می‌کنند، ارزش که در نفابل هر ۱۰۰ تومان در محک به واسطه مشارکت جامعه مدنی ایران به دست می‌آید معادل ۴ هزار تومان است. این ارزش در سازمان‌های مردم‌نهادی که به شکل سیستمی اداره می‌شود شکل می‌گیرد.»

انجام کار درست به روش درست شیوه عملکرد محک
احمدیان در پایان گفت: «محک تلاش کرده است در طول این دوره سی ساله کارایی و اثربخشی خود را حفظ کند و کار درست را به روش درست انجام دهد. این مؤسسه تلاش کرده است که همواره بر موضوع سرطان کودک تمرکز داشته باشد و نیازهای ایشان را تأمین کند. در این برنامه تلاش شد تا بخشی از هزینه خرید دستگاه رادیوتراپی تأمین شود. امیدواریم با خرید این دستگاه کیفیت درمان کودکان مبتلا به سرطان افزایش یابد.»

منبع: الف

کلیدواژه: کودکان مبتلا به سرطان اختصاص می یابد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۶۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است