Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:09:36 GMT

چالش‌های ایمنی و ساخت و ساز بازار تهران بررسی شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۹۷۱۰۸

چالش‌های ایمنی و ساخت و ساز بازار تهران بررسی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی موضوعات بازار بزرگ تهران صبح امروز -شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه- با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و تنی چند از معاونان و مدیران شهری در محل ساختمان شهرداری منطقه ۱۲ برگزار شد.

شهردار پایتخت با بیان اینکه هرگاه به هر نقطه از شهر نگاه می‌کنیم علاوه بر خطرها و تبعات آن، به عنوان یک نقطه باید فرصتی مورد توجه قرار بگیرد و مطابق خاستگاه آن نقطه از شهر باید نقش آفرینی انجام شود، بیان کرد: در این باز طراحی برای ما مهم است بافت ناپایدار و بافت فرسوده بتواند به یک بافت پایدار ایمن و دارای تصویر درست برای تهران تبدیل شود و در کنار آن نیز هویت کار، تلاش و سکنی پذیر داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران ادامه داد: پرسش این است که بازار تهران و محله‌های متعدد پیرامون آن چگونه باید بازسازی و مورد توجه قرار بگیرد که از وضعیت نابه‌سامان فعلی خارج شود و وضعیتی ایجاد کنیم که بافت تاریخی موجود را صیانت کنیم و در کنار آن نیز به این موضوع توجه داشته باشیم که چگونه می‌توانیم با نوسازی در پهنه‌های فرسوده که بافت تاریخی ندارد، امکان خلق فرصت و مجموعه‌های بهتر را ایجاد کنیم.

زاکانی ادامه داد: برای این هدف تفکیک ۲۲ محله در منطقه ۱۲ هدفی است که باید در آن الزاماتی داشته باشیم تا با اهداف کلان همخوانی داشته باشد. به عنوان مثال می‌توان به پیش بینی لجستیک برای خروج باراندازها از تهران اشاره کرد تا خیابان‌هایی مانند خیابان ایران، امین حضور و… از وضعیت اسفناک امروز خارج شود.

وی با بیان اینکه اگر این ایده بخواهد محقق شود روی مجموعه مرکزی اثرگذار است، بیان کرد: در مثال دیگر می‌توان به تردد موتورسیکلت‌ها در منطقه بازار اشاره کرد که باید به گونه‌ای عمل شود که تردد موتورهای غیر برقی محدود شود. البته این امکان در حال حاضر وجود ندارد اما اگر امکان خلق و تسهیلات فراهم شد، کنترل پذیری این اقدام از طریق هوشمندسازی به شکل کامل امکان پذیر است تا شرایط از آشفتگی خارج شود.

شهردار تهران ادامه داد: در حوزه گاز برای کل تهران به عنوان عنصر خطر آفرین اگر قرار است طرح کلی ایجاد و پیش بینی شود، باید نگاهی برای آینده داشته باشیم. به طوری که اگر تهران بخواهد تنها از یک بعد مانند انرژی برق مورد توجه قرار بگیرد، پیش بینی‌های لازم و ضوابط خاص در این بخش دیده شود.

زاکانی با بیان اینکه هر بخش تهران به عنوان قطعه‌ای از یک جورچین نقش مؤثر در کلیت آن دارد، گفت: ما در یک نگاه کلی و با یک دقت نظر طرح تغییری باید برای نقاط مورد نظر از جمله بازار طرحی داشته باشیم که به واسطه آن مسیری طی شود که بافت فعلی آن را حفظ کنیم. در کنار آن اگر نیاز به نوسازی در بازار داریم بتوانیم طرح‌های نوینی داشته باشیم که نوسازی آن منطبق با انقلاب اسلامی و الگوی معماری ایرانی - اسلامی طراحی شود. باید ظرفیت‌ها به گونه‌ای منتقل شود که خلق موقعیت و فرصت برای تهران به عنوان قلب تپنده اقتصاد داشته باشد.

شهردار تهران اظهارکرد: باید به این نکته نیز تاکید کنم که اگر بزرگان بازار در طرح‌ها مشارکت و حضور نداشته باشند، ممکن است از بسیاری از امکان‌ها و ایده‌ها محروم شویم.

در این جلسه امیر یزدی شهردار منطقه ۱۲ تهران گزارشی از کلیات جلسه با محوریت بازار بزرگ تهران در بخش‌های بازسازی و ایمن سازی ارائه کرد.

بازنگری طرح تفصیلی و تدوین ضوابط ویژه بافت مرکزی (حصار ناصری)، سنجش وضعیت محلات با استفاده از ظرفیت دفاتر توسعه محله‌ای، شناخت محلات اصلی و ارزش‌های بافت تاریخی بازار، تعیین و تکلیف پلاک‌های فریز شده در بافت تاریخی، ایجاد موازنه بین حقوق مالکانه و حقوق عمومی و بررسی آسیب شناسانه و علل ناکارآمدی اسناد الزام آور قبلی، تأمین پارکینگ و ضوابط موجود در طرح تفصیلی از جمله موضوعاتی بود که از سوی مشاور طرح بیان شد.

طرح سناریوهای پیشنهادی سازمان فضای حصار ناصری، شبکه گاز بازار تهران و تهیه نقشه ریسک و خطر پذیری بازار از دیگر موضوعاتی بود که در جلسه بررسی موضوعات بازار بزرگ تهران با حضور شهردار تهران مطرح شد.

کد خبر 5489491 مهشید جعفری معظم

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری منطقه 12 بازار بزرگ تهران شهرداری تهران علیرضا زاکانی شورای شهر تهران شهردار تهران هفته سلامت شرکت مترو تهران یوسف نوری باستان شناسی وزارت آموزش و پرورش بنیاد شهید و امور ایثارگران شهر تهران شرکت کنترل کیفیت هوای تهران ذبیح الله خداییان یارانه شهردار تهران بافت تاریخی داشته باشیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان در نشست بررسی چالش‌های پروژه‌های پیشران گفت: تعریف منابع چندگانه اعتباری تصمین موفقیت و پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده و امسال نیز با همین منابع ترکیبی، پروژه‌ها را به پایان می‌رسانیم. 

مهدی دوستی صبح امروز شنبه نیمه اردیبهشت‌ماه در نشستی با معاونان امور عمرانی و اقتصادی و مدیران مرتبط دستگاه‌های اجرایی مسائل و چالش‌های پروژه‌های پیشران را بررسی کرد و گفت: پایان سال‌جاری تعهدات دولت با اولویت سه حوزه درمان، آب و مسکن به مردم تقدیم می‌شود.

وی راز موفقیت و پیشرفت پروژه ‌های پیشران استان را استفاده از منابع اعتباری ترکیبی دانست و افزود:امسال نیز همین منابع اعتباری در قالب اعتبارات داخلی، مولدسازی، تسهیلات، کمک‌های فنی_اعتباری، اعتبارات سفر دور دوم، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، کمک‌های خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی برای اتمام پروژه‌های اولویت دار استان به خدمت گرفته می شوند.

مهدی دوستی در بررسی جزییات پیشرفت برنامه های پیشران و چالش‌های پیش ‌رو تاکید داشت: مدیران طبق برنامه زمان‌بندی تامین منابع، ایجاد ساختار مدیریت پروژه‌ها و نظارت جدی بر روند اجرایی آن‌ها  همچنین گزارش کار را  بصورت پیوسته در دستورکار دارند.  

گفتنی است در این نشست تکمیل دو بیمارستان ۱۶۰تختخوابی میناب و ۵۳۱تختخوابی ، ۳۰هزار پروژه مسکن ملی و ۵راه دسترسی آن‌ها،تحویل زمین‌های طرح جوانی جمعیت، پیگیری انجام تعهدات شرکت زیرساخت موضوع ترانشه حاجی آباد و پل کنخ، افزایش ظرفیت منجر به تولید آبزی‌پروری، نصب سازه‌های زیستگاه مصنوعی ماهیان،تکمیل و آغاز به کار مراکز بازسازی ذخایر آبزیان، اتمام مراحل زنجیره‌های کاغذ، موز، گلخانه‌ها، پرورش جلبک و شتر بررسی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • چالش های هویت فردی «نسل زد» و الگوی فاطمی بررسی می شود
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • شناسایی و برخورد با ۵۶۲۷ مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
  • ساخت ۴۰ میدان تره بار در پایتخت
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران