Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت بنزین در ایالات متحده به بالاترین سطح خود رسیده است؛ تقاضابرای نفت بالا است اما عرضه همچنان کم است که این موارد موجب بالارفتن قیمت نفت شده است.

به گزارش ایران اکونومیست قیمت بنزین در ایالات متحده به بالاترین سطح خود رسیده است و از طرف دیگر چین نیز آماده کاهش محدودیت‌های کرونایی شده است واین یعنی تقاضا برای نفت افزایش پیدا می‌کند اما همچنان نگرانی از کاهش بیشتر عرضه نفت در صورت اعمال ممنوعیت اتحادیه اروپا نیز وجود دارد؛ این موارد موجب شده است تا قیمت نفت خام روند صعودی به خود بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای معاملات آتی نفت برنت با ۴.۱۰ دلار یا ۳.۸ درصد افزایش به ۱۱۱.۵۵ دلار در هر بشکه رسید و قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴.۳۶ دلار یا ۴.۱ درصد افزایش به ۱۱۰.۴۹ دلار در هر بشکه رسید.

پس از اینکه ذخایر بنزین برای ششمین هفته متوالی کاهش یافت، قیمت‌های آتی بنزین آمریکا نیز به بالاترین حد خود رسید. این امر حاشیه سود پالایشگاهی را به بالاترین سطح خود از زمان ثبت رکورد در آوریل ۲۰۲۰ افزایش داد و بازار شاهد نوسانات با احتمال تحریم اتحادیه اروپا بر عرضه نفت روسیه بود که منجر به کمبود عرضه شد.

تورم و افزایش شدید نرخ‌های بهره، دلار آمریکا را به بالاترین سطح خود در ۲۰ سال گذشته رساند و افزایش قیمت نفت را در طول هفته محدود کرد، زیرا افزایش دلار باعث گران‌تر شدن خرید نفت به ارزهای دیگر می‌شود.

تحلیلگران همچنان بر تحریم احتمالی اتحادیه اروپا بر نفت روسیه پس از اعمال تحریم‌های مسکو در این هفته بر واحدهای اروپایی شرکت دولتی گازپروم و پس از مسدود شدن یک مسیر اصلی گاز توسط اوکراین، تمرکز می‌کنند.

در چین، مقامات متعهد به حمایت از اقتصاد شدند و مقامات شانگهای گفتند که محدودیت‌های رفت و آمد اعمال شده برای مبارزه با ویروس کرونا و افتتاح فروشگاه‌ها را در ماه جاری کاهش خواهند داد.

 

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: بنزین ، نفت ، بنزین آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بنزین نفت بنزین آمریکا بالاترین سطح خود قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟

بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیر‌رسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است. از بین رفتن ریسک‌های سیاسی در اخبار سبب شده حجم تقاضای بازار آزاد کاهش یابد. از سوی دیگر مال‌دار‌ها نیز با ترس از تشدید روند کاهشی، اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده‌اند.

به گزارش دنیای اقتصاد، بازار ارز و طلا در هفته‌ای که گذشت افت نرخ نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد. در حالی که قیمت هر برگ دلار آزاد در بازار روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه در کانال ۶۵ هزار تومانی معامله می‌شد، قیمت این ارز در روز‌های پایانی هفته نخست اردیبهشت در کانال ۶۳ هزار تومانی ثبت شد. این در حالی است که سکه طلا در روند کاهشی دلار را پشت سر خود قرار داده و در همین مدت زمان ۵.۵۶ درصد افت کرده است. تحلیلگران بازار تهران عامل این روند کاهشی بازار را در پارامتر‌های سیاسی دنبال می‌کنند.

به عقیده این افراد رشد قیمتی که بازار در هفته‌های اخیر تجربه کرده بود، پشتوانه معاملاتی نداشت و صرفا با تشدید هیجانات اتفاق افتاد. در نتیجه در زمان تخلیه این هیجانات، حمایت محکمی در بازار مشاهده نمی‌شود و افت نرخ به راحتی صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر همراه شدن فروشندگان در بازار این روند را تشدید می‌کند. بسیاری از افرادی که در روز‌های هیجانی بازار اقدام به خرید ارز در نرخ‌های بالا کردند، اکنون با هدف ضرر کمتر اقدام به عرضه دارایی‌های خود کرده و افت سطح تقاضا در کنار افزایش سطح عرضه به تشدید روند کاهشی دامن می‌زند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در زمان انتشار نخستین ریسک‌های سیاسی قیمت شاخص ارزی در کانال ۶۱ هزار تومانی معامله می‌شد. در نتیجه برخی از فعالان بازار معتقدند که اگر کلیه هیجانات از بازار تخلیه شود امکان حضور مجدد نرخ اسکناس آمریکایی در کانال مذکور وجود دارد.

سکه جا زد، دلار ادامه داد

روند بازار‌های ارز و طلا در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت متضاد بود. دلار آزاد که در راستای روند کاهشی جدید خود در بازار روز چهارشنبه به رقم ۶۴ هزار تومان رسیده بود، بازار پنج‌شنبه را نیز با افت نرخ پشت سر گذاشت و در این روز حدود ۵۵۰ تومان کاهش یافت تا در رقم ۶۳ هزار و ۴۵۰ تومان معامله شود.

گفتنی است که آخرین روز حضور دلار در این نرخ ۲۱ فروردین بود. اما برخلاف روند کاهشی دلار، قیمت شاخص‌های طلایی بازار تهران در روز‌های پایانی هفته گذشته افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار پنج‌شنبه با رشد ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید. ربع سکه طلا نیز در این روز رشدی ۱۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان داد و ستد شد.

به عقیده برخی از تحلیلگران بازدهی‌های هفتگی منفی ۵.۵۶ درصدی سکه و منفی ۲.۸۳ درصدی دلار، این اصلاح نرخ سکه را توجیه می‌کند. البته نوسانات طلای جهانی را نیز می‌توان دیگر عامل تغییر روند بازار سکه دانست.

دیگر خبرها

  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد