Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان گفت: طرح دولت مبنی بر اصلاح شیوه پرداخت یارانه‌ها برای درمان بیماری اقتصاد کشورمان کاملاً مثبت است اما دولت برای جلب اعتماد مردم باید به راه‌های درمان و مراقبت‌های بعد از آن توجه کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مظاهر یوسفی‌امیری در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; با اشاره به طرح اقتصادی دولت مبنی بر اصلاح شیوه پرداخت یارانه‌ها اظهار داشت: تمام کارشناسان و صاحبنظران متفق‌القول نسبت به حذف ارز ترجیحی و هدفمندی عادلانه یارانه‌ها کاملا موافق‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: اقتصاد کشورمان بیمار است و همه از این بیماری اطلاع دارند اما در خصوص اینکه چگونه با این بیماری برخورد کنیم، نظرات متفاوت است یعنی حذف ارز ترجیحی و مدیریت هدفمند یارانه‌ها امری کاملاً مثبت است.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان گفت: در بحث‌های مدیریتی برای تحلیل و بررسی سازمان‌ها به مثابه یک موجود زنده از «استعاره» استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی کشورمان به مثابه یک بیمار است، اظهار داشت: بیمار باید خود را به پزشک متخصص، متبحر و کاردان معرفی کند تا درمان شود ضمن اینکه تشخیص پزشک که از راه‌های مختلف از جمله معاینه، آزمایش، عکسبرداری و... صورت می‌گیرد نیز باید درست باشد تا بتواند بیمار را درمان کند.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه راه درمان، مرحله بعد از تشخیص است، خاطرنشان کرد: تیم درمانی و جراحی بعد از تشخیص بیماری، تشکیل می‌شود تا آماده انجام عمل شوند که تجهیزات و ابزار مورد نیاز این تیم از قبل باید آماده شود.

وی با تاکید بر اینکه پزشک قبل از عمل باید بیمار را از لحاظ روانی آماده کرده و اطمینان دهد که تشخیص او درست بوده و راهی حلی که می‌گوید تنها راه نجات بیمار است، تصریح کرد: آمادگی روحی و روانی بیمار خیلی مهم است و البته تیم درمانی نیز باید باهم هماهنگ شوند چون در صورت عدم هماهنگی قطعا درمان با شکست مواجه می‌شود و همچنین زمان درمان هم مهم است که از قبل باید برنامه‌ریزی شود.

یوسفی‌امیری افزود: از سلامت محیط و لوازمی که برای درمان استفاده می‌شود نیز باید اطمینان کامل پیدا کرد ضمن اینکه مراقبت‌های بعد از درمان هم بسیار مهم است.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان با بیان اینکه اقتصاد کشورمان بیمار است و باید درمان شود، گفت: دولت نیز برای درمان بیماری اقتصاد ابتدا باید به این پرسش‌ها پاسخ دهد و بعد بتواند هدفمندی را راه بیندازد.

وی با بیان اینکه تیمی که هدفمندی را اجرا می‌کند باید معرفی شوند، خاطرنشان کرد: مردم اعضای تیم را هر چه بیشتر بشناسند، اطمینان خاطر پیدا می‌کنند لذا باید مشخص شود که چه کسانی تصمیم می‌گیرند ضمن اینکه چون تیم باید پاسخگو باشد لذا تصمیمات دقیق می‌گیرند.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه این تیم باید دلایل و منطق کافی برای تشخیص و جراحی را به مردم بگویند و مردم، متخصصان و منتقدان را توجیه کنند، اظهار داشت: دلایل برای حذف ارز ترجیحی و هدفمندی عادلانه یارانه‌ها باید مستند، منطقی و قابل دفاع باشند.

وی با بیان اینکه راه درمان هم باید مشخص شود که حذ ارز چگونه اقتصاد بیمار ما را درمان می‌کند، ابراز کرد: هدفمندی یارانه‌ها یک بار در دولت دهم انجام شد اما متاسفانه به نتیجه نرسید و وضعیت روزبه‌روز بدتر شد که شاید یکی از دلایل آن تشخیص اشتباه مشکل و راه درمان باشد.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه پرسش بعدی این است که آیا الان زمان جراحی اقتصادی است، ابراز کرد: تیم مربوطه باید دلیل و منطق کافی برای زمان اجرای این کار داشته باشند و اینکه آیا جامعه از لحاظ روانی آماده اجرای این طرح است یا نه که باید بگویند چگونه به این نتیجه رسیده‌اند چرا که ممکن است، یک طرحی خیلی خوب هم باشد اما زمان اجرای آن مناسب نبوده و جامعه آماده نباشد.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان گفت: نکته بعدی هماهنگی تیم اجرای طرح است چرا که اگر هماهنگ نباشد، کل ضرر به جامعه می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه آلودگی‌های محیطی برای اجرای طرح را باید از بین‌ببرند، اظهار داشت: طرح هدفمندی یارانه‌ها اجرا می‌شود اما ممکن است یک پُست کلیدی در یکی از وزارتخانه‌ها و دستگاه‌ها مخالف باشد و همچنان هم بر سر کار باشد که این آلودگی‌ها اگر از بین نروند، طرح در ظاهر اجرا می‌شود اما بعد از مدتی از هر نقطه‌ای یک مشکل پیش می‌آید.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه مراقبت‌های بعد از اجری طرح هم باید صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: یارانه 45 هزار و 500 تومانی از سال 1389 پرداخت شد اما متاسفانه علی‌رغم افزایش نرخ تورم، مبلغ یارانه بیش از 11 سال ثابت ماند و مراقبت لازم از اجرای طرح انجام نشد که به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه این باعث شد که اعتماد مردم به دولت کاهش یابد و الان هم همین اتفاق می‌افتد، افزود: واریز یارانه مهم نیست بلکه مبلغ یارانه به تناسب افزایش قیمت‌ها باید افزایش یابد.

یوسفی‌امیری تصریح کرد: محیط را نباید بسته فرض کنیم که متاسفانه همیشه اینطور می‌شود و در این عامل اجتماعی که می‌خواهیم ایجاد کنیم، کنشگران مختلفی وجود دارند.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان گفت: با اجرای هدفمندی یارانه‌ها مزایای برخی‌ها حذف می‌شود و رانت‌ها از بین می‌رود که همه این‌ها افراد و گروه‌ها دست خالی نخواهند ماند و کار خود را انجام خواهند داد.

وی افزود: مثل بازی شطرنج باید پیش‌بینی لازم برای حرکت آن‌ها بعد از اجرای طرح صورت پذیرد که بعد از اجرای طرح، حرکت بعدی آن‌ها چگونه خواهد بود و اگر این پیش‌بینی صورت نگیرد ممکن است طرح با حرکت طرف مقابل به بن‌بست برسد.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه اجرا خیلی مهمتر از واقعیت است، اظهار داشت: هدفمندی یارانه‌ها در واقعیت، درست بوده و طرح خوبی است اما در اجرا باید سنجیده شود که ادراک مردم از اجرای این طرح چگونه است.

نایب‌رئیس انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان استان زنجان با بیان اینکه با مردم باید صاقانه صحبت شود، خاطرنشان کرد: این اتفاق در مساله بنزین در دولت قبلی افتاد و نمایندگان مجلس و دولتمردان که شاید همگی آن‌ها از اجرای طرح مطلع بودند تا روزی که طرح اجرا شود می‌گفتند هیچگونه افزایش قیمت بنزین تا اخر سال نداریم اما متاسفانه این اتفاق افتاد.

وی اظهار داشت: اگر با مردم با صداقت رفتار شود، مردم هم به مسئولان اعتماد می‌کنند و جواب می‌دهد لذا در بحث یارانه‌ها هم باید صادقانه و به‌طور کامل با مردم صحبت شود و مردم، حرف‌های صحیح و راست را نه از فضای مجازی و غیره بلکه از مسئولان و دولتمردان بشنوند.

یوسفی‌امیری با بیان اینکه کاش یارانه‌ها قبل از افزایش قیمت ماکارونی به حساب مردم واریز می‌شد، خاطرنشان کرد: ذهنیت مردم در اجرای طرح‌ها خیلی مهم است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هدفمندی یارانه ها مراقبت های بعد اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بسترساز جهش تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند و یکی از اقدامات مهم در این بین مانع‌زدایی، جلوگیری از مداخلات بی‌معنای ادارات در حوزه تولید و باز کردن قفل و زنجیرها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، در مراسم «اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی نمونه کشور و اظهار کرد: هنر نزد مردان و زنانی است که شیره جان‌شان را مصروف اعتلای عزت انسانی می‌کنند.

وی بیان‌داشت: کار و تولید برای انسان شرف، عزت، اقتدار و ثبات است و بستر بالندگی وی را فراهم می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستان توانمند بانوان ایرانی قابل ستایش، تقدیر و تشکر است، ادامه‌داد: دنیا بداند که زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه‌های دینی ما از منزلت بالایی برخوردار است و بر اساس آنچه که از قرآن آموخته‌ایم در آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

مرتضوی تصریح‌کرد: یکی از جلوه‌های پرهیزکاری، تلاش، توسعه اشتغال، دستگیری از نیازمندان و کوشش است.

وی با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اهمیت بسیار دارد، تاکید کرد: از مجموع ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، حدود سه میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن داریم و در حوزه‌های آموزش و پرورش، پرستاران و اساتید دانشگاه نیز زنان جز سرآمدان جامعه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه‌کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته تقسیم می‌شود؛ اقتصاد دولتی که دایره شمول آن بخش از اقتصادی است که به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد. بخش‌های دیگر نیز اقتصاد خصوصی و تعاونی است. تقریباً می‌توان گفت از منظر قانون اساسی باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد.

مرتضوی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، اظهار داشت: رهبری فرمودند که جهش با رشد متفاوت است. یعنی یک حرکت بزرگ و خارق‌العاده که نشان از جهش و پرش داشته باشد و این کار نیاز به کوشش دارد.

وی بیان‌داشت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند. یکی از اقدامات مهم که در این بین باید انجام شود مانع زدایی و رفع موانع تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح‌کرد: جلوگیری از مداخلات بی معنای ادارات در حوزه تولید، باز کردن قفل و زنجیرها نیز جز کارهایی است که دولت باید انجام دهد تا فرمایش رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل انجام شود.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: ما به عنوان کارگزار دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارآفرینان و کارگران را به گرمی در این حوزه بفشاریم.

وی افزود: موضوع دیگر مشارکت مردم است. جهش تولید بدون مشارکت مردم عملی نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به مردم بسپاریم، مفاسد و مشکلات اقتصادی پاک می‌شود، زیرا بخش خصوصی دلسوز سرمایه خود است و آستین همت بالا می‌زند و کار می‌کند.

در این مراسم از ۱۴ بانوی نمونه در واحدهای تولیدی با حضور وزیر تعاون تجلیل شد.

کد خبر 748730

دیگر خبرها

  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • واکنش همتی به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران/ دنبال اصلاح شیوه حکمرانی باشید
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است