Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، در جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان شرقی، پس از ارائه گزارش مدیران دستگاه‌های اجرایی از روند تأمین و عرضه کالاهای اساسی و راهکارهای پیشنهادی برای سامان‌دهی وضعیت بازار استان، تصمیمات لازم برای تأمین مایحتاج عمومی مردم به اندازه کافی بویژه سامان‌دهی عرضه نان و کالاهای مشمول قیمت‌گذاری جدید اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
استاندار آذربایجان شرقی در حاشیه این نشست، از تمهیدات ویژه ستاد تنظیم بازار استان برای سامان‌‌دهی وضعیت آرد و نان خبر داد و گفت: مقرر شده است با تشدید نظارت بر وضعیت پخت و عرضه نان، امکان دسترسی آسان مردم به نان فراهم و از تشکیل صف‌های طولانی مقابل نانوایی‌ها جلوگیری شود.

عابدین خرّم افزود: تخصیص سهمیه و فعال‌سازی ۴۰ واحد نانوایی آزادپز، افزایش سهمیه نانوایی‌های امین و شروع به کار نانوایی‌ها حداقل یک ساعت زودتر از روزهای گذشته، تصمیماتی بود که برای سامان‌دهی وضعیت عرضه نان گرفته شد.
 
وی تأکید کرد: نظارت بر نانوایی‌ها توسط گروه‌های بازرسی جهاد کشاورزی، صمت و بسیج به صورت مستمر و مرتب انجام می‌شود، اما این نظارت‌ها باید هدفمندتر و دقیق‌تر شود و مردم هم در این زمینه به دستگاه‌های مسئول کمک کنند.
 
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص وضعیت کالاهای اساسی نیز گفت: هیچ مشکلی برای تولید و عرضه کالاهای اساسی در استان نداریم و کمبودی در این زمینه احساس نمی‌شود و فروشگاه‌ها نیز باید از موجودی خود برای عرضه این کالاها به مردم مطمئن باشند.
 
وی با اشاره به افزایش حجم خریدهای مردم در روزهای گذشته، گفت: از مردم استان می‌خواهیم با آرامش و انبساط خاطر، خریدهای خود را انجام دهند و امیدواریم با تلاش دستگا‌های مسئول در تأمین به‌موقع و کافی کالاهای اساسی، طی روزهای آینده شاهد وضعیت عادی در بازار باشیم.
 
محمد کلامی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز از تشکیل روزانه کمیته اقدام مشترک ستاد تنظیم بازار استان خبر داد و گفت: وضعیت تأمین و عرضه کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم به صورت مرتب و لحظه‌ای توسط این کمیته رصد می‌شود و به مردم استان اطمینان خاطر می‌دهیم که مشکلی در تأمین نیازمندی‌های آنان نداریم.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: محمد کلامی آرد و نان استاندار آذربایجان شرقی جهادکشاورزی عابدین خرم ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی نانوایی ستاد تنظیم بازار آذربایجان شرقی کالاهای اساسی برای سامان نانوایی ها سامان دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۹۹۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت

امتداد - از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، 4 میلیارد و 845 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است. 

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران تأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.
وی افزود: درخصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است. 
طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا  گفت: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد.
وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد. 
 

      برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس