Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه در پایان سفر مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور به شهرستان‌های سردشت و پیرانشهر،  ۱۲ مصوبه برای اجرای طرح‌های تامین آب شرب و جمع‌آوری فاضلاب به تصویب رسید.

در جلسه ای که به همین منظور درسالن اجتماعات سدکانی سیب برگزارشد، مقرر شد ۵۲روستای دارای مشکل آب شرب شهرستان سردشت به پروژه ملی ۴۱روستایی شهدای ژاله برای استفاده ازاعتبارات محرومیت‌زدایی سال ۱۴۰۰ الحاق و در اسرع وقت نسبت به شروع عملیات اجرایی آنها اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتمام عملیات اجرایی تامین آب شرب شهر نلاس از تصفیه خانه آب شرب شهرهای سردشت و ربط با تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتباراز محل اعتبارات تنش آبی در عرض  سه ماه، اخذ مجوز ماده ۲۳ پروژه فاضلاب شهرهای ربط و نلاس از سازمان برنامه و بودجه، تامین اعتبار به میزان ۱۱۰میلیارد ریال از محل اعتبارات تنش آبی برای مخازن ذخیره ربط و نلاس و آغازعملیات اجرایی آنها، پی گیری رفع نواقصات برج آبگیر شهرهای سردشت و ربط توسط آب نیرو، پی گیری اجرای مدول سوم تصفیه خانه آب سردشت و ربط و پی گیری و اجرای مخزن 5هزار مترمکعبی شهرسردشت تا پایان سال مالی ۱۴۰۲ از جمله تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه بود.

تامین هزار متر لوله فاضلاب برای شهر ربط و سه هزار متر لوله به منظور اصلاح شبکه روستاهای شهرستان سردشت از سوی شرکت آب و فاضلاب استان، انجام اقدامات لازم به منظور تامین فشارآب مناطق بالادست شهر ربط از چشمه شهر تا احداث مخزن ۲هزار مترمکعبی، تامین اعتبار لازم به منظور بازسازی چشمه آب شه میرآباد توسط شرکت آب و فاضلاب و اخذ مجوز ماده ۲۳ پروژه عملیات اجرایی باقیماندده شبکه فاضلاب شهر سردشت از طریق شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی از دیگر مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب و فاضلاب آبرسانی مخزن آب و فاضلاب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۰۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟