Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اشاره به وظایف متعدد مدیریت شهری و انتظارات جامعه از شهرداریها، گفت: در صورت برنامه ریزی های کاربردی و دقیق شوراها و شهرداری ها بخش عمده ای از جهت‌گیری رشد و توسعه مدیریت شهری می تواند از طریق تولیدات دانش بنیان و فعالیت های مبتنی بر علم و فناوری هدایت و دنبال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، مهدی جمالی نژاد که در جمع شهرداران منتخب استانها سخن می گفت، افزود: مدیریت شهری در آغاز دوره فعالیت شورای ششم که با قرن جدید نیز همزمان شده، نیازمند گفتمان و راهبردهای جدیدی است تا مسیر توسعه را از طریق توسعه فناوری های نوین و دانش بنیان دنبال نماید چون اینگونه فعالیت ها با اختصاص سرمایه اندک؛ اشتغال و درآمدزایی فراوانی به همراه دارد و قطعا رضایتمندی شهروندان را به همراه خواهد داشت.

 
وی تصریح کرد: چنانچه جهت گیری شرکت های دانش بنیان در عرصه مدیریت شهری به سمت ارائه طرح های نوین و تجاری سازی ایده های نوین حرکت کند، شهرداری ها و شرکتهای دانش بنیان قادر خواهند بود استعدادها و نیروی انسانی نخبه جوان کشور را جذب و حفظ نمایند.
 
رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور همچنین در خصوص نقش و جایگاه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در تحقق شعار سال گفت: از شهرداری‌ها و دهیاری‌های سراسر کشور انتظار می‌رود تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و امکانات در اختیار و همچنین تعامل و هماهنگی با سایر دستگاه‌ها و نهادها، شرکت‌های دانش‌بنیان، کارآفرینان، تشکل‌ها و ...، زمینه‌های تحقق شعار سال جاری را در عرصه‌های شهری و روستایی کشور، بیش از پیش فراهم نمایند و در این خصوص اهم اقدامات قابل اجرا و پیگیری از سوی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را می توان در بخش های آموزش و فرهنگ‌سازی،‌ پشتیبانی و تسهیل‌گری و  نهادی و زیرساختی طبقه‌بندی کرد.
 

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و همچنین عنوان کرد: وزارت کشور و سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور برای نظارت بر اقدامات و برنامه ها و فعالیتهای شهرداری ها وشوراها و دهیاری ها به سمت پیاده سازی سیستمهای هوشمند حرکت می نماید و این امر در دولت سیزدهم با جدیت دنبال خواهد شد تا به معنای واقعی شاهد جلوگیری از تخلفات و شفاف سازی و همچنین ارتقای رضایت مردم باشیم.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ،وی همچنین از تشکیل جلسات کارشناسی پیرامون آسیب شناسی و انتقال تجربیات بخش های مختلف وظایف و ماموریتهای شهرداری ها با حضور شهرداران منتخب کشور در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: نظرات و پیشنهادهای مطرح شده در این جلسات در قالب لوایح، بخشنامه ها و آیین نامه های اجرایی تدوین و ابلاغ خواهد شد و یا برای سیر مراحل تصویب به دولت و مجلس محترم تقدیم می شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور دانش بنیان مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۳۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن

نفت و گاز از ارکان اقتصادی کشورهایی مانند ایران که از منابع عظیم برخوردارند، به شمار می رود. طی سالیان گذشته، درآمدهای نفتی تأمین کننده بخش مهمی از بودجه کشور بوده اند. طی سال های اخیر اقداماتی در راستای کاستن از وابستگی کشور به درآمدهای نفت و گاز صورت گرفته، اما همچنان این منابع مهم ترین تأمین کننده ارز مورد نیاز کشور به شمار می روند.

تحریم کنندگان با علم به اهمیت درآمدهای نفت و گاز برای کشور، به تحریم این صنایع اقدام کردند. در وهله اول، دسترسی ما به اقلام راهبردی در این صنایع مسدود شد و در مرحله بعد فروش نفت و گاز را تحریم کردند. هدف این بود که از دسترسی ما به درآمدهای نفتی جلوگیری شود، تا جائیکه تحت فشار قرار بگیریم و تسلیم شویم.

دولت سیزدهم تصمیم جدی خود را در راستای خنثی سازی تحریم ها در ابتدای روی کار آمدنش اعلام کرد. در این راستا، سیاست هایی به اجرا گذاشته شد که از جمله مهم ترین آن ها می توان به ، استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی و داخلی کشور، تمرکز بر توسعه زنجیره ارزش محصولات و افزایش بهره وری در تولید گاز و کاهش هدررفت گاز اشاره کرد. در نهایت تمامی این سیاست ها نتیجه داد. به نحوی که طی سال گذشته میلادی به رشد اقتصادی 5.4 درصدی دست یافتیم.

 شهباز حسن پور، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به این موضوع که وزارت نفت عملکرد موفقی در زمینه فروش نفت و گاز در شرایط تحریم داشته است، تصریح کرد: مسئولان کشور در وزارتخانه های مختلف از جمله وزارت امور خارجه و وزارت نفت در زمینه یافتن راه هایی برای فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریم تلاش های بسیاری کردند. این تلاش ها در نهایت ما را به رکوردزنی در فروش نفت طی چند سال گذشته رساند.

حسن پور ادامه داد: سیاست هایی به منظور عبور از شرایط تحریم طی سال های گذشته توسط دولت سیزدهم به اجرا گذاشته شد. یکی از این سیاست ها، توسعه زنجیره ارزش محصولات است. این سیاست مزیت های بیشماری برای کشور دارد و به درستی توسط دولت در دستور کار قرار گرفته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: متاسفانه در سطوح مختلف در کشور درگیر خام فروشی هستیم. به این ویژه این موضوع را در صنایع نفت و گاز مشاهده می کنیم. هر چقدر بتوانیم به توسعه زنجیره ارزش محصولات بپردازیم، نفع بیشتری نصیب کشور می شود.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی بخش نفت و گاز در شرایط تحریم بسیار مهم بوده است. طی سالیان گذشته تلاش کرده ایم به انحای مختلف با تحریم ها برخورد کنیم. دولت سیزدهم سیاست اتکای به خود، تمرکز بر توسعه برداشت گاز به کمک توان داخلی که نمود آن در فاز 11 پارس جنوبی اتفاق افتاد و در نتیجه تمرکز بر رشد بهره وری و دیپلماسی موفق منطقه ای در حوزه توسعه تجارت گاز توانسته است که رشد اقتصادی مطلوبی کسب کند و باید برای تداوم رشد اقتصادی پایدار در این بخش به تداوم اجرای سیاست هایی مانند استفاده حداکثری از توان داخلی و دانش بنیانی ادامه دهد.

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • از اکسپو ایران ۲۰۲۴ چه می دانید؟​
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • مازندران؛ مهد علم و دانش و نیروی انسانی کارآمد