Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@11:38:25 GMT

ماجرای نجاست پیدا شده در آب مردم دشتستان!

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۴۷۲۹

ماجرای نجاست پیدا شده در آب مردم دشتستان!

خبرگزاری فارس، از شهرستان دشتستان – داوود بحرینی: تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف آب به دلیل رشد جمعیت و از سویی مصارف مدیریت نشده در بخش کشاورزی در نقاط مختلف جهان موجب حساسیت بیشتر پیرامون منابع آب شده است و شهرستان دشتستان بزرگترین شهرستان استان بوشهر نیز هر ساله در فصل تابستان مردمانش فریاد بی آبی و بی کیفیتی آب را سر می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هفته های گذشته ماریا خویش دوست رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در نشست شورای اداری این شهرستان اظهار داشت: وقتی جواب آزمایشات آب را دریافت می کنم و متوجه می شوم آب آلوده به مدفوع و کلیفرم است ولی باید سکوت کنم و بارها نامه را به اداره اطلاعات و فرمانداری انعکاس داده ام. 

 

خویش دوست با اشاره به اینکه در منبع آب یکی از روستاها کرم زالو دیده ایم ادامه داد: برخی اقدامات جهادی باید انجام گیرد؛ اگر پول نیست دستمان را به سمت خیرین دراز می کنیم همانطور که خیرین در مسئله بیمارستان ورود کردند؛ اگر مردم و خیرین کنارمان نبودند بیمارستانی در کار نبود‌.  

اظهارات رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان در فضای مجازی و محافل عمومی با واکنش شدید افکار عمومی رو به رو شد که بلافاصله شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر این اظهارات را غیرکارشناسی و بی اساس خواند!  خبرنگار فارس برای بررسی بیشتر این ماجرا به سراغ رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان می رود. 

ماریا خویش دوست در گفتگو با خبرنگارفارس در این باره اظهار داشت: آب برخی از روستاهای دشتستان فاقد متولی و دستگاه کلر زنی است که در فصل گرما احتمال آلودگی آب این مناطق تقویت می‌شود. 

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ادامه داد: بهورزان ما در خانه‌های بهداشت با نمونه برداری ، نحوه کلرسنجی و گند زدایی آب را به مردم آموزش می‌دهند اما این روش صد درصدی موثر نیست و احتمال دارد بعضی از خانوارها از این روش استفاده نکنند و آب به درستی کلر زنی نشود. 

 

خویش دوست تصریح کرد: با توجه به گرمی هوا آلودگی آب وجود دارد و میکروب شاخص آلودگی معرفی شده نیز کلیفرم مدفوعی است و اینکه تصور شود مدفوع در آب است غیر ممکن و یک تصور اشتباه است. 

اما سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر چه می گوید؟

ابوالحسن عالی سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز به خبرنگار فارس می‌گوید: کیفیت آب خط قرمز شرکت آبفا است که روزانه نمونه‌های زیادی توسط آزمایشگاه های آبفا دشتستان و آزمایشگاه ناظر استان از آب‌های توزیعی برداشت شده ، آزمایش و کنترل می شوند. 

 

عالی ادامه داد: آب توزیعی در کلیه مناطق تحت پوشش شرکت آبفا در سراسر استان از جمله دشتستان از سلامت و کیفیت مطلوب برخوردار است و هیچگونه مشکلی ندارد. 

سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر خاطر نشان کرد: بنده شخصا در این نشست حضور داشتم و منظور رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به هیچ گونه مناطق تحت پوشش شرکت آبفا استان نبوده است و صرفا روی صحبت ها با روستاها و مناطق عشایری که  فاقد متولی هستند و از طریق تانکر آب آنها تامین می‌شود، بوده است.

بر اساس صحبت های خویش دوست رئیس شبکه و بهداشت دشتستان، تعدادی از روستاهای این شهرستان تحت پوشش آبفا نمی‌باشد که ۲۵ درصد نتایج نامطلوب میکروبی آب مربوط به این روستاها بوده و در روستاهای تحت پوشش آبفا میزان نتایج نامطلوب دو درصد ارزیابی شده است. 

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، بر اساس صحبت های عالی سرپرست شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر  هشت سایت آب‌شیرین‌کن در استان در حال ساخت است که چهار سایت آن امسال وارد مدار تولید و بهره‌برداری می‌شود که با تکمیل پروژه‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت تأمین آب آشامیدنی این استان به ۴۰ درصد خواهد رسید و وضعیت پایداری در تأمین آب فراهم می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آب دشتستان آلودگی شاخص فاضلاب رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خویش دوست تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی ظهر شنبه در نشست تبیینی طرح تکام «توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه» بیان کرد: توسعه اشتغال روستایی را به عنوان یک برنامه و اولویت مهم در دستور کار داریم.

وی اضافه کرد: اگر طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان با جدیت دنبال شود تحول در حوزه روستایی به ویژه در اشتغال و اقتصاد روستایی رخ می‌دهد و به عبارتی تبلور مردمی سازی اقتصاد روستا است.

وی اضافه کرد: تجربه‌های خوب دهیاران در این حوزه به اشتراک گذاشته شود و تلاش شود تا سند توسعه هر روستا بر پایه الگوی مردمی تدوین و عملیاتی شود.

کد خبر 6089974

دیگر خبرها

  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • افتتاح و راه‌اندازی ۳ خانه بهداشت در میناب
  • ادامه آبیاری نخلستان‌های آبپخش تا برداشت محصول
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک