Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی حماسه سرای ملی ایران با همکاری اداره کل کتابخانه های عمومی استان و دانشگاه ایلام و با حضور سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام، صیدمهدی ویسه، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام و جمعی از اساتید، شاعران، فعالان فرهنگی، دانشجویان و دوستداران شعر و ادب فارسی در سالن آمفی تئاتر آیت الله حیدری این دانشگاه برگزار شد

‍ به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا ایلام؛ سمیه حیدری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ایلام در این آیین گفت: کتابخانه های عمومی ایلام به عنوان دستگاه فرهنگی، اجتماعی در راستای ارتقاء فرهنگ جامعه با معرفی مفاخر و مشاهیر ملی و محلی در سطح جامعه بخصوص بین کودکان، نوجوانان و جوانان اقدام به برگزاری چنین برنامه هایی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: در این راستا اسفند ماه سال گذشته آیین بزرگداشت حکیم نظامی با همکاری دانشگاه ایلام برگزار و با استقبال خوب مخاطبان به ویژه دانشجویان همراه بود.

مدیرکل کتابخانه های عمومی ایلام گفت: حکیم ابوالقاسم فردوسی از شاعران توانمند و مشهور کشور است که با نوشتن کتاب شاهنامه، قدرت ایران را به رخ جهانیان کشید بدون شک اگر آن زمان این کتاب های نوشته و اشعار ها سروده نمی شد زبان و ادبیات فارسی دچار تحریف بسیاری می شد.

حیدری بیان داشت: اداره کل کتابخانه های عمومی استان ایلام سعی دارد با همکاری سایر دستگاه های فرهنگی در راستای ارتقاء و پاسداشت زبان ادبیات فارسی برنامه های متنوع در حوزه های مختلف اجرا کند.

صیدمهدی ویسه، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام نیز در این آیین گفت: اجرای این برنامه ها، تمدن ایران را بهتر و بیشتر به نسل آینده معرفی خواهد کرد.

وی افزود: در این راستا حوزه فرهنگی دانشگاه ایلام، برنامه‌های متنوعی برای دانشجویان و اهل فرهنگ و هنر اجرا خواهد کرد.

رحمان ذبیحی، فردوسی پژوه و عضو هیات علمی دانشگاه ایلام نیز در این مراسم، فردوسی را یکی از استوانه های بی مانند زبان و ادبیات فارسی دانست و به زیباشناسی این شاعر بزرگ در شعر فارسی اشاره کرد.

ذبیحی در ادامه با اشاره به جایگاه اندیشه های معنوی فردوسی، افزود: حکیم ابوالقاسم فردوسی علاوه بر اندیشه های اسلامی، در زمینه علوم و فنون زمانه خود سرآمد بود.

وی عنوان کرد: زبان شعری فردوسی منحصر به فرد و اندیشه های عاشقانه و عارفانه او بی نظیر بود.

لازم به ذکر است؛ این آیین با نقاله خوانی آندیا حیدری و با شعرخوانی محمد عسکری و سمیه رستم پور از شاعران نامدار استان به همراه جمعی از شاعران عضو محفل ادبی قلاقیران اداره کل کتابخانه های عمومی و اعضای انجمن ادبی دانشگاه ایلام همراه بود.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایلام کتابخانه های عمومی استان حکیم ابوالقاسم فردوسی دانشگاه ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود

ایسنا/کردستان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: مراسم آئینی سنتی کومسای روز جمعه ١٤ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با حضور گردشگران داخلی و خارجی در منطقه جهانی هورامان برگزار می‌شود.

منصور مهرزاد امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت به رسانه های استان گفت: ثبت‌جهانی منظر فرهنگی هورامان و وجود ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و طبیعی در این منطقه موجب شده تا هورامان به یکی از قطب‌های مهم گردشگری کشور تبدیل شود و همواره مورد توجه تعداد بی‌شماری از گردشگران قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کومسای از جمله برنامه‌هایی است که هرساله در نیمه اردیبهشت‌ماه در این منطقه جهانی به ‎صورت ویژه و باشکوه برگزار می‌شود، افزود: این مراسم آیینی روز جمعه ١٤ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری با حضور گردشگران داخلی و خارجی در محوطه‌ای مجاور زیارتگاه سیدمصطفی مشهور به پیرشالیار از نوادگان و سادات حضرت امام جعفرصادق(ع) برگزار خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان یادآور شد: برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و سوغات منطقه، دف‌نوازی، اجرای شمشال هورامی و شعرخوانی از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده این مراسم آئینی است.

وی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با همکاری شایسته مردم، بخش خصوصی و دستگاه‌های مربوطه با ارائه خدمات مناسب و کسب رضایتمندی گردشگران در سفر به کردستان، انگیزه حضور دوباره و زمینه‌ انتخاب استان به عنوان مقصد گردشگری را فراهم آوریم.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • آیین بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه اصفهان برگزار شد
  • آئین بزرگداشت روز روانشناسی در بوشهر برگزار شد
  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • ۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته معلم در آذربایجان غربی برگزار می شود
  • ۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته گرامیداشت مقام معلم در آذربایجان غربی برگزار می‌شود
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • افتتاح کتابخانه مرکزی رشت در رشد و بالندگی فرهنگی گیلان موثر است