Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@21:36:59 GMT

جذب بودجه ۵ میلیاردی برای ساخت اتاق تمیز در خراسان شمالی

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۵۲۴۸

جذب بودجه ۵ میلیاردی برای ساخت اتاق تمیز در خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار مهر، امیرعلی قهرمانیان صبح یک شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی جزو ۵ دانشگاه انتهای کشور در حوزه پژوهش و فناوری است اما اقدامات خوبی آغاز شده لذا تا پایان سال یقیناً شرایط بهتریی خواهیم داشت.

معاون تحقیقات و فناوری علوم پزشکی خراسان شمالی ادامه داد: تعداد طرح‌های فناورانه دانشگاه رو به رشد است و در این زمینه سال گذشته ۱۹ طرح فناورانه آماده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نسبت اختراعات به طرح‌های ارسالی ۳۰ درصد است.

قهرمانیان با اشاره به اقدامات ماه‌های اخیر، گفت: ۵ میلیارد تومان برای ساخت اتاق تمیز از معاونت علمی ریاست جمهوری بودجه دریافت شده است.

معاون تحقیقات و فناوری علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: برای اتمام این طرح ۱۰ میلیارد تومان دیگر بودجه نیازمندیم که صنایع استان به راحتی این رقم را می‌توانند تأمین کنند و در ازای آن هزینه‌های بیماران به شدت کاسته می‌شود.

وی افزود: با ۳ شرکت شتاب دهنده جهت استقرار در مرکز رشد فناوری سلامت قرارداد منعقد شده است.

قهرمانیان گفت: اساسنامه مراکز توسعه تحقیقات بالینی نیز تدوین شد.

وی در انتها از نگارش ۶۵ مقاله در خصوص کووید ۱۹ از سال ۹۹ خبر داد و گفت: درآمد معاونت تحقیقات از یک درصد به ۲ درصد افزایش یافت که این نتایج آن را تا سال آینده خواهیم دید.

کد خبر 5490461

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بجنورد بودجه پژوهشی اعتبارات بوشهر کرمانشاه هدفمندی یارانه ها ویروس کرونا احتکار کالاهای اساسی خطبه های نماز جمعه آمار کرونا تنظیم بازار مشهد خراسان رضوی ایلام نظارت و بازرسی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی

شرکت چینی هواوی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارد، تحقیقات پیشرفته در دانشگاه‌های آمریکایی از جمله هاروارد را از طریق یک بنیاد مستقر در واشنگتن، به صورت محرمانه، تامین مالی کرده است.

به گزارش ایسنا، طبق اسناد و اظهارات منابع آگاه، هواوی تنها سرمایه‌گذار یک رقابت تحقیقاتی است که از زمان آغاز به کارش در سال ۲۰۲۲، میلیون‌ها دلار جایزه دریافت کرده است و صدها پیشنهاد از دانشمندان در سراسر جهان، از جمله دانشمندان دانشگاه‌های برتر آمریکا که پژوهشگران خود را از همکاری با این شرکت منع کرده‌اند، دریافت کرده است.

این رقابت توسط «بنیاد اپتیکا» که بازوی انجمن حرفه‌ای غیرانتفاعی «اپتیکا» است و تحقیقات اعضایش در زمینه نور، فناوری‌هایی مانند ارتباطات، تشخیص‌های زیست پزشکی و لیزرها را پشتیبانی می‌کند، مدیریت می‌شود.

طبق یک سند غیرعمومی که توسط بلومبرگ بررسی شده است، این بنیاد، ملزم نیست هواوی را به‌عنوان منبع مالی یا حامی برنامه رقابت، مشخص کند و وجود و محتوای این توافق‌نامه و روابط بین طرف‌ها نیز اطلاعات محرمانه تلقی می‌شود.

این یافته‌ها نشان می‌دهد هواوی که در شنژن چین مستقر است، با وجود شبکه‌ای از محدودیت‌های آمریکا که طی سال‌های گذشته در پاسخ به نگرانی‌ها مبنی بر استفاده فناوری این کشور توسط پکن به عنوان ابزار جاسوسی اعمال شده است، از یک استراتژی، برای باقی ماندن در خط مقدم تامین مالی تحقیقات بین‌المللی استفاده می‌کند.

متقاضیان و مقامات دانشگاهی که بلومبرگ با آنها تماس گرفت و همچنین یکی از داوران مسابقه، اعلام کردند تا زمانی که یک خبرنگار از آنها سوال نکرده بود، از نقش هواوی در تامین مالی این برنامه اطلاعی نداشتند. تعدادی از متقاضیانی که با بلومبرگ مصاحبه کردند، گفتند: معتقدند که این پول از سوی بنیاد آمده است و نه یک نهاد خارجی.

تلاش محرمانه در واشنگتن، در تضاد با ابتکارات علنی هواوی در چندین کشور اروپایی است. به عنوان مثال، فرانسه و آلمان، با وجود توصیه کمیسیون اروپا مبنی بر اینکه تجهیزات این شرکت چینی به دلیل خطرات امنیتی از شبکه های کشورهای عضو حذف شود، میزبان مراکز علمی با برند شرکت هستند.

گزارش سالانه «بنیاد اپتیکا» در سال ۲۰۲۳، هواوی را در بخش فهرست «بزرگترین اهداکنندگان» که از زمان تاسیس این سازمان در بیش از دو دهه گذشته، بیش از یک میلیون دلار کمک کرده‌اند، تائید می‌کند. غول‌های فناوری آمریکایی گوگل و متا پلتفرم، از جمله شرکتهایی هستند که در رتبه دوم اهداکنندگانی قرار دارند که ۲۰۰ هزار دلار یا بیشتر کمک کرده‌اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا در سال‌های اخیر از ترس از دست دادن بودجه منابع فدرال از جمله پنتاگون و بنیاد ملی علوم به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از محققان خواسته‌اند روابط خود را با هواوی قطع کنند. این موسسات همچنین سیاستهایی را تقویت کرده اند که دانشگاهیان را ملزم به افشای بودجه خارجی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • قتل دایی و خاله به‌خاطر تقسیم ارثیه میلیاردی با ضربات سنگ
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • حمایت مالی مخفیانه هواوی از تحقیقات آمریکایی
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد