Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: با توجه به پیش بینی و برنامه ریزی که از قبل انجام شده است وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تأمین هیچ مشکلی ندارد.

به گزارش خبرگزارش فارس به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محمد قربانی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه بخش خبری 21 سیما افزود: اگر بازار بخواهد کارکردهای واقعی خود را داشته باشد همه حلقه‌ها باید درست و به موقع عمل و نیازهای واقعی مصرف کنندگان را تأمین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی افزود: آمار و ارقام تولید و توزیع را اعلام خواهم کرد اما در بخشی از شبکه توزیع اصلی و بخشی از شبکه توزیع و فروش، مقداری اختلال ایجاد شده که احتمالا ناشی از خستگی باشد.

قربانی افزود: با توجه به تقاضای بیش از حد در روز اول و به تبع آن روز دوم، یک مقدار خستگی در شبکه ایجاد شده چون توزیع در شبکه اصلی اتفاق افتاده است اما شبکه اصلی مثل فروشگاه زنجیره ای هنوز توزیع را به شبکه فرعی خود نداشتند.

وی اضافه کرد: در برخی از این ها هم توزیع انجام شده اما در قفسه های برخی مناطق ظاهر نشده است هر چند بازدید میادین نشان می دهد که موجودی کالا در فروشگاه ها به اندازه نیاز است.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه روزانه حدود سه هزار تن روغن را وارد بازار می کنیم، گفت: فرایند تولید از توزیع متفاوت است به ویژه در فروش که یک مقدار فضای روانی هم هست، بالأخره وقتی اتفاقاتی رقم می خورد و قفسه ها خالی می شوند، بلافاصله باید پر شوند و شبکه توزیع باید کالا را از کارخانه یا انبارهای اصلی به فروشگاه های زنجیره ای انتقال دهد.
آقای قربانی افزود: روزهای اول در هر جراحی بزرگ شاید مقداری ناهماهنگی وجود داشته باشد ولی با جلسات مشترکی که با وزارت صمت داشتیم این روند رو به بهبود است و امیدواریم که خیلی زود یعنی نهایت فردا یا پس فردا عملیات هماهنگی به صد برسد و عملاً مصرف کنندگان ما دچار زحمت نشوند و آن چیزی که در روز اول و تا حدی در روز دوم اتفاق افتاده است دیگر تکرار نشود.
وی گفت: بر اساس اطلاعات موثق، روزانه سه هزار تن روغن، 7 هزار و 600 تن مرغ، 1500 تن مرغ منجمد، حدود 30 تن شیر، حدود سه هزار تن تخم مرغ، 310 تن گوشت قرمز و 60 تن شکر توزیع می شود.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی افزود: این فرایندی بوده که سال ها انجام می شده است اما زمانی که تقاضا در یک مقطع و نقطه از زمان به اوج خود می رسد در شبکه تولید، لجستیک و شرایط حمل و نقل، مقداری وقفه ایجاد می شود.
آقای قربانی گفت: فرایند قیمت گذاری هم مهم است یعنی زمانی که قیمت را اعلام کردیم کارخانه باید قیمت جدید را حک کند، جت پرینتش را عوض کند که زمان می برد.
وی افزود: با توجه به اعلام مصوبه ای مبنی بر اینکه همه محصولاتی که با قیمت قدیم هستند با قیمت جدید عرضه شوند، این مشکل قیمت گذاری حل شد.
آقای قربانی با اشاره به اینکه باید تقاضا را کنترل کنیم و عرضه زیاد شود و دو قیمتی در بازار نباشد، اضافه کرد: در واقع هدف آزادسازی این بود که با قیمت واحد مصرف کننده محصول خود را خریداری کند.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه احتکار هم موجب کمبود موقت یا مقطعی روغن شد، گفت: مثلاً در یکی از استان ها 25 تن روغن جامد و 631 تن روغن مایع احتکار شده بود که خوشبختانه کشف شده است.
قربانی افزود: در یکی از استان ها نیز قاچاق 71 تن و احتکار 10 تن آرد و 19 تن گندم اتفاق افتاد.
وی اضافه کرد: دولت و وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صمت تلاش می کنند تا مردم به زحمت نیفتند و نارضایتی ایجاد نشود اما برخی افراد در بازار اختلال ایجاد می کنند.
قربانی با تاکید بر اینکه در کشور هیچ مشکلی در تأمین کالا نداریم، افزود: پیش از اجرای برنامه و طرح آزادسازی، تمهیدات لازم را اندیشدیم تا ذخایر راهبردی را بالای 70 و 100 داشته باشیم و در فرایند اجرای طرح هیچ مشکلی را نداشته باشیم.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: از مردم به خاطر اختلالی که در روز اول اجرای طرح توزیع عادلانه یارانه ها رخ داد عذرخواهی می کنیم و همچنین انتظار داریم اگر به خرید برخی از کالاها مثل روغن نیاز ندارند، حداقل یک تا دو روز این فرایند خرید را به تأخیر بیندازند تا شبکه تولید، انتقال و توزیع و فروش، آمادگی لازم خود را داشته باشند و کالاها را به سطح فروشگاه های زنجیره ای و خرد انتقال بدهند.

[وزارت جهاد در حوزه تأمین مشکلی ندارد]
آقای قربانی افزود: نظام عرضه و تقاضا کارکرد خود را خواهد داشت و ممکن است در روزهای آینده قیمت کالاهایی مثل مرغ، تخم مرغ و شیر که فاسد شدنی محسوب می شوند کاهش پیدا کند.
وی اضافه کرد: تشکل ها و تولید کننده ها هیچ نگرانی نداشته باشند زیرا شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان مرکزی تعاون روستایی وارد می شود و خرید را انجام می دهد برای این که تولید کننده مطمئن، تولید خود را داشته باشد و هم ذخیره خواهیم داشت و هم صادرات را انجام خواهیم داد.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: آزادسازی شرایطی را فراهم کرده است تا عرضه و تقاضا قیمت را تعیین کند و هم مصرف کننده و هم تولید کننده سود ببرد.
قربانی افزود: دولت تلاش می کند کمترین مداخله را در بازار داشته باشد مگر این که اختلالی در بازار ایجاد شود مثلاً بیش بودی یا مازادی ایجاد شود که وزارت جهاد کشاورزی با دو شرکت و سازمانی که در اختیار دارد وارد شود و خرید را انجام دهد برای این که تولید کننده ضرر نکند یا اگر کمبودی باشد تنظیم گری می کند.
وی با اشاره به اینکه با بازنگری در دهک های درآمدی، متأسفانه برخی مردم در شمول این طرح قرار نگرفتند، اضافه کرد: بازنگری در حال انجام است تا آن بخش از جامعه که حائز شرایط برای دریافت یارانه هستند بتوانند یارانه را دریافت کنند و عملاً طرح با اقتدار و موفقیت کامل به انجام برسد.
*کالا به قدر کافی ذخیره کرده ایم

استاندار بوشهر گفت: علاوه بر کالاهایی که به وفور در بازارها و فروشگاه ها وجود دارد به قدر کافی در انبارها برنج، شکر و مرغ ذخیره کرده ایم.
 آقای احمد محمدی زاده در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: به مردم توضیح داده ایم که ضروری است برای حفظ منافع ملی ارز ترجیحی چهار قلم کالا با توزیع عادلانه یارانه ها حذف شود و یارانه آن مستقیم در اختیار مردم قرار گیرد و از قاچاق کالاهای اساسی به خارج از کشور و سواستفاده واسطه ها، دلالان و تاجران جلوگیری کنیم.
وی گفت: در چند روز گذشته حتی کوچکترین اعتراضی به این طرح ارزشمند ملی وجود نداشته است.
استاندار بوشهر افزود: تمام تلاشمان را به کار گرفته ایم تا روند جاری عرضه و توزیع کالاهای اساسی در همه شهرهای استان برقرار باشد.
آقای محمدی زاده با تاکید بر اینکه برنج، شکر و مرغ را به قدر کافی در انبارها ذخیره کرده ایم، اضافه کرد: تنها در زمینه روغن در این چند روز کمبود داشتیم که دلیل آن این بود که متاسفانه روغن با تاخیر از کشتی ها تخلیه و وارد کارخانه های دسته بندی شد.
استاندار بوشهر اضافه کرد: احتمالا کارخانه ها هم در چند روز قبل از اجرای طرح، روغن را نگه داشتند و بین استان ها توزیع نکردند و گذاشتند تا گران شود.
آقای محمدی زاده گفت: کارخانه ها بعد از اجرایی شدن طرح از دیروز شروع به توزیع روغن کردند و اکنون مشکل در حال برطرف شدن است.
وی ادامه داد: در استان بوشهر دو هزار فروند لنج وجود دارد که مرتب به کشورهای جنوبی خلیج فارس سفر می کنند از آنها خواسته ایم در سفرها بخشی از کالاهایی که می آورند مواد غذایی باشد.
استاندار بوشهر گفت: باید انحصار واردات را از چند شرکتی که در تهران هستند خارج کنیم.
آقای محمدی زاده با اشاره به اینکه در استان های سیستان و بلوچستان، خوزستان، بوشهر و هرمزگان چهار هزار فروند شناور مرتب در حال سفر هستند، افزود: بسیاری از کالاها مانند برنج، نهاده های دامی، ذرت، روغن و شکر را که وارد کننده آن هستیم و این واردات توسط شرکت هایی در تهران انجام می شود می توانیم به وسیله این لنج ها وارد کنیم و از این طریق به وفور کالا در کشور کمک کنیم.

*کالاهای اساسی با قیمت جدید به وفور عرضه می شود
     
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان چهارمحال و بختیاری گفت: با مصوبه ستاد تنظیم بازار کشور و تمهیداتی که اندیشده شد همه کالاهای اساسی با قیمت جدید و به وفور در سطح عرضه قرار گرفته است.

آقای محمدکاظم منزوی در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به این پرسش که وضعیت توزیع کالا در استان چهار محال و بختیاری چگونه است؟ افزود: از زمان اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه ها، همه دستگاه های اجرایی مسئول بسیج شدند تا به موقع و منظم بتوانند کالاهای اساسی را به دست مردم برسانند.
وی گفت: در این مدت توانسته ایم به وفور کالاهای مورد نیاز مردم به ویژه روغن، مرغ و تخم مرغ را با قیمت های جدید عرضه کنیم.
سرپرست معاونت همانگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال افزود: با توجه به تغییر قیمت ها و موجودی انبارها نیاز به اقدامی بود که محصولات با قیمت جدید عرضه شود.

 *در برخی اقلام کالاهای اساسی مازاد تولید داریم
     
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه در برخی از اقلام کالاهای اساسی مازاد تولید داریم و به عنوان معین تامین کننده استان های همجوار هستیم، گفت: اقلامی مانند، آرد، شکر، گندم، برنج و نهاده های دامی مورد نیاز تولیدکنندگان را بیش از نیاز استان تامین و ذخیره سازی کرده ایم.

محمدصادق معتمدیان در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری در پاسخ به این پرسش که در استان آذربایجان غربی وضعیت کالا به چه صورت است؟ افزود: با تدابیری که از قبل در سطح استان داشتیم و با هماهنگی هایی که بین دستگاه های متولی بود، پیش بینی حداکثری را برای تامین مایحتاج عمومی مردم به ویژه اقلام مشمول طرح در سطح استان انجام دادیم.
وی گفت: تلاش کرده ایم برای اطمینان بخشی بیشتر، میزان موجودی ذخایر کالاهای اساسی و راهبردی استان را افزایش دهیم و هیچ گونه کمبود و دغدغه ای برای تامین کالاهای مورد نیاز مردم در سطح استان وجود نداشته باشد.
معتمدیان ادامه داد: در رابطه با افزایش قیمت آرد صنف و صنعت که نگرانی هایی را در بحث افزایش قیمت نان سنتی پیش آورده و باعث ازدحام جمعیت در برخی نانوایی ها شده بود، با تامین به موقع آرد مورد نیاز و افزایش ساعت کاری تعدادی از نانوایی ها و اطلاع رسانی دقیق و به موقع این موضوع مدیریت شد.

*سه برابر نیاز استان مرغ تولید می کنیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام با اشاره به اینکه کالاهای اساسی به اندازه کافی در این استان وجود دارد، گفت: سه برابر نیاز استان مرغ تولید می کنیم.

آذرنوش عموزاده در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری افزود: در روزهای ابتدایی اجرای طرح مردمی سازی یارانه ها، به علت اینکه مردم می خواستند روغن را با قیمت های قدیم خریداری کنند، باعث شد مقداری در سطح فروشگاه ها کمبود داشته باشیم.
وی گفت: در حال حاضر از 450 تن سهمیه ای که داشتیم در هفته گذشته 160 تن و شنبه (دیروز) هم 20 تن وارد شد.
عموزاده افزود: این آمادگی را داریم که هرکدام از شهرستان های تابع استان کمبود روغن داشته باشند این کالا را در اختیارشان قرار دهیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: از اول فروردین تا به امروز 350 تن مرغ منجمد علاوه بر کشتار روزانه در اختیار مردم قرار دادیم.
وی افزود: در سال های گذشته در طول سال کلا 125 تن مرغ منجمد توزیع می کردیم اما امروز در سطح دو کشتارگاه 45 تن کشتار داشتیم که از این تعداد 15 تن مازاد است.
عموزاده اضافه کرد: سه برابر نیاز استان مرغ تولید می کنیم و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نداریم حتی به استان های همجوار مانند خوزستان و کرمانشاه کمک می کنیم و مرغ مازادمان را ارسال می کنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: در مغازه ها برنج به وفور وجود دارد و از یکشنبه (امروز) هم 700 تن سهمیه جدید را توزیع شهرستانی می کنیم.
عموزاده افزود: ماکارانی و لبنیات نیز به قیمت های جدید به وفور در سطح استان وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: وزارت ، با توجه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت با توجه معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی استاندار بوشهر کالاهای اساسی قیمت جدید سطح استان آقای قربانی تولید کننده نیاز استان محمدی زاده فروشگاه ها یارانه ها مورد نیاز اجرای طرح استان ها قیمت ها تن روغن تن مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و 465 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۶۲ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۰ میلیون دلار  به نرخ ۴۴۰۳۸ تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۵۸۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۷۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۸۳  میلیون دلار و در مجموع ۶۶۲ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۵۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۸۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۴۵ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۲۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۸۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۷۴، ۲۷، ۱۴۲، ۹۴ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۴۷ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • دلار پتانسیل کاهش بیشتر را دارد؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه