Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، محمد خلیلی پور امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای روستایی و شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: نمایشگاه تخصصی و دستاوردهای بومی منطقه جنوب شرق از 24 تا 27 اردیبهشت در دانشگاه سیستان و بلوچستان در معرض بازدید عموم قرار دارد. 

دبیر اجرایی همایش جهاد تبیین افزود: این نمایشگاه به صورت تلفیقی هم به صورت غرفه های نمایشگاهی در قسمت فن بازارها و هم  پنل های تخصصی در حوزه های مختلف در حوزه  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اقتصاد مردمی، نوآوری اجتماعی، الگوی کشت و فضای سبز شهری، ترویج فرهنگ دهستان خلاق، کارآفرینی روستایی و روستاهای هوشمند، محصولات دانش بنیان و قابلیت تجاری سازی، توسعه صنعت گردشگری، توسعه الگوی مهارت آموزی و کارآفرینی از جمله موضوعات این نمایشگاه است.

خلیلی فر بیان کرد: استفاده از ظرفیت تولیدات محصولات دانش بنیان و فناور در زمینه انرژی های تجدید پذیر از جمله خورشید یکی از اولویت های به نمایش گذاشتن توانمندی شرکت های دانش بنیان است.

دبیر اجرایی همایش جهاد تبیین افزود: این نمایشگاه برای دومین بار است که دایر می شود، اولین نمایشگاه تشریح دستاوردهای بومی محلی و دانش بنیان در دانشگاه زابل تشکیل شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری لازم است همه دستگاه‌ها و اقشار در تبیین توانمندی ها و رفع ضعف های استان در بخش های مختلف وارد عمل شوند.

خلیلی فر با بیان اینکه این نمایشگاه به مدت سه روز در محل دانشگاه سیستان و بلوچستان دایر است، گفت: روز نخست این همایش دهیاران و فعالان روستایی مخاطب همایش و نمایشگاه هستند، روز دوم فرمانداران و فعلان شهری مخاطب هستند که به تشریح ظرفیت ها و نقاط ضعف حوزه کاری خود بپردازند.

وی گفت: روز آخر جمع بندی و بررسی چالش های موجود است و ظرفیت ها و قسمتهایی که باید روی انها سرمایه گذاری کنیم تا  علم پژوهشگران و فعالان حوزه این در خدمت جامعه قرار بگیرد.

دبیر اجرایی همایش جهاد تبیین افزود: قطعا این شرکت ها نقش بسزایی در توسعه استان و کشور ایجاد می کنند و سرمایه های ارزشمندی هستند که دانش را به نیاز بازار تبدیل و آن را با برند سازی به روز کرده اند.

وی گفت: اگر بتوانیم از ظرفیت علمی و پژوهشی شرکت های دانش بنیان در حوزه توسعه استان استفاده کنیم، کلید برون رفت از چالش های استان را به دست آورده ایم.

خلیلی فر بیان کرد: در پایان همایش با هدف بازریابی و کمک به شرکت های دانش بنیان تفاهم نامه همکاری با دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد خواهد شد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: جهاد تبیین شرکت های دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۶۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی دبیر نمایشگاه جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است، گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال