Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: شرکت ملی نفت ایران در بازه‌های زمانی ۱۰ تا ۲۰ ساله تأمین خوراک هلدینگ‌های پتروشیمی حاضر در بخش‌های بالادستی صنعت نفت را تضمین می‌کند.

به گزارش ایران اکونومیست، محسن خجسته‌مهر صبح امروز در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری شرکت ملی نفت ایران با هفت هلدینگ پتروشیمی کشور به ارزش حدود ۳ میلیارد دلار با بیان اینکه همه ما از گذشته تاکنون به‌دنبال جهش در تولید پتروشیمی‌های کشور بوده‌ایم، اما توسعه و افزایش تولید در این صنعت بدون تأمین پایدار خوراک ممکن نیست، اظهار کرد: هم‌اکنون به‌دلیل کمبود خوراک بعضی از مجتمع‌های پتروشیمی کشور با ۵۰ درصد ظرفیت اسمی خود کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه شرکت‌های هلدینگ پتروشیمی امروز با امضای این تفاهم‌نامه قدم در مسیر اثربخشی سرمایه‌گذاری‌های خود برای تأمین خوراک در سال‌های آینده گذاشتند، اظهار کرد: این شرکت در بازه‌های زمانی ۱۰ تا ۲۰ ساله تأمین خوراک هلدینگ‌های پتروشیمی حاضر در تفاهم‌نامه‌های امروز را تضمین خواهد کرد، به نظر بنده شرکت‌های پتروشیمی با سرمایه‌گذاری در بخش‌های بالادستی سود مضاعفی را نصیب سهامداران خود خواهندکرد. این موضوع به‌معنای واقعی جهش در تولید به‌شمار می‌آید.

خجسته‌مهر تاکید کرد: شرکت‌های هلدینگ پتروشیمی از فردا آغاز به مطالعه و تهیه طرح جامع توسعه (MDP) میدان‌های نفت و گاز واگذار شده خواهند کرد. ما باید تلاش کنیم از بخش‌های مقدماتی این طرح‌ها عبور کنیم و هرچه سریع‌تر آنها را به مرحله امضای قرارداد برسانیم.

به گفته وی امروز شرکت هلدینگ خلیج‌فارس تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مارون و خامی‌ مارون و جمع‌آوری گازهای همراه نفت میدان‌های دارخوین و غرب کارون را با شرکت ملی نفت، همچنین کنسرسیوم پتروشیمی باختر، پتروفرهنگ و پارس‌پتروزاگرس تفاهم‌نامه‌ای برای توسعه میدان‌های گردان، خارتنگ و پازن به ارزش ۹۰۰ میلیون دلار، صندوق بازنشستگی صنعت نفت و گروه اویک برای توسعه میدان نفتی قلعه‌نار و میدان نفتی آذر به ارزش ۱.۱ میلیارد دلار و شرکت پالایش پارسیان‌سپهر وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) برای توسعه طرح استحصال اتان از ۹ پالایشگاه پارس‌جنوبی به ارزش ۵۰۰ میلیون دلار با شرکت ملی نفت ایران امضا کردند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: با اجرایی شدن این تفاهم‌نامه‌ها تولید روزانه ۳۷ هزار بشکه نفت خام و ۵۵ میلیون مترمکعب گاز، ۵۰ هزار بشکه میعانات گازی، یک میلیون تن اتان در سال و جمع‌آوری ۱۰۵ میلیون فوت مکعب در روز گازهای همراه نفت محقق خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی نفت ایران تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • علی‌عسکری: استقلال گوهری برای هلدینگ خلیج فارس است
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر