Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@00:17:14 GMT

دولت را کمک کنیم!

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۸۹۹۶

دولت را کمک کنیم!

یک گفتمان در میان مردم مبتنی بر «عدالت» و «رفاه» در کشور دارد شکل می‌گیرد. حرف اصلی و دال مرکزی این گفتمان آن است که؛ «باید به این دولت برای اصلاحات اقتصادی و اجرای عدالت کمک کرد».

به گزارش مشرق، محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی نوشت: یک گفتمان در میان مردم مبتنی بر «عدالت» و «رفاه» در کشور دارد شکل می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حرف اصلی و دال مرکزی این گفتمان آن است که؛ «باید به این دولت برای اصلاحات اقتصادی و اجرای عدالت کمک کرد».

راهبرد دشمنان اسلام و نظام این بود؛ همزمان با اصلاحات اقتصادی در دولت رئیسی «معترضین» را به «مخالفین» و «مخالفین» را به «معاندین» نظام تبدیل کنیم!

اما با روشنگری‌ای که توسط رئیس‌جمهور و همکاران او در دولت و نخبگان جامعه صورت گرفت همه پیش‌بینی‌های دشمن نقش بر آب شد. از همان ساعات اولیه واریز کمک معیشتی به ۷۵ میلیون ایرانی، یک رضایت نسبی در مورد تاب‌آوری آنها درخصوص افزایش قیمت، بخشی از کالاهای اساسی پدید آمد.

اخبار رسیده از سراسر کشور حاکی است حتی تجمعات و اعتراضات به یک درصد هم نرسید.

کل اصلاحات اقتصادی دولت برای اصلاح ۴ قلم کالای اساسی و دادن یارانه از «مبدأ» به «مقصد» چیزی نبود که ضد انقلاب برای آن در و تخته بسازند و از آب شفاف و زلال تصمیم‌گیری دولت گِل دروغ، تهمت، تحریف، تشویش و فریب را به هر شکل می‌خواهند درآورند.

دشمن فکر می‌کرد روی عده‌ معتنابه  برای یک اردوکشی خیابانی می‌تواند حساب باز کند، اما تعداد این جماعت آنقدر نبود که بتوانند یک «آشوب گرم» را تدارک کنند.

فراخوان‌های «منافقین» و «سلطنت‌طلب‌ها» و شرکای آنها در داخل زیر «خیمه فتنه» بی‌پاسخ ماند و هرچه بیشتر فریاد زدند کمتر نتیجه گرفتند.

سرعت عمل دولت در این امر به‌ویژه در حوزه روشنگری، دشمن را غافلگیر کرد و یک آرامش نسبی را در بازار پدید آورد.

رسانه‌های دشمن در پدیداری سیاه‌نمایی برای این تصمیم دولت، در برابر بصیرت مردم قرار گرفتند و کم آوردند. دشمن در تزریق ویروس «حس بدبختی» زیر پوست افکار عمومی عاجز شد. اکنون اصلاحات اقتصادی با یک عزم ملی و تقسیم کار مشخص در اجرا پیش می‌رود.

برخی در داخل متأسفانه حنجره خود را به دشمن اجاره دادند. همان‌ها که در سه فتنه ۷۸، ۸۸ و ۹۸ سر در آخور فتنه داشتند هرچه بیشتر تلاش کردند کمتر نتیجه گرفتند. فراخوان‌های آنها در داخل و خارج جواب نداد. مردم مرز بین منافع ملی و منافع خود و توطئه‌های بیگانگان را خوب تشخیص دادند و اجازه ندادند دشمن محاسبات آنها را به هم زند.

مردم به این ادراک رسیده‌اند دولت و مجلس روی سلامت «جان» و تأمین «نان» مردم متمرکز شده است. رئیسی اجازه نمی‌دهد سفره مردم که در دولت گذشته به امید کنار آمدن با کدخدا کوچک شده بود، بیش از این کوچک شود.

مردم در جنگ شناختی پوزه دشمن را به خاک مالیدند و نشان دادند مشکلات کشور را می‌شناسند و راه‌حل عبور از آن‌را می‌دانند و دولت رئیسی راه برون‌رفت از این مشکلات را خوب فهمیده است.

یک بررسی علمی نشان می‌دهد ایرانیان ۱۸۰ برابر متوسط جهانی در معرض اخبار دروغ و شایعات و خبرهای ناامیدکننده توسط ۲۶۰ کانال تلویزیونی فارسی‌زبان که ارتش رسانه‌ای غرب علیه انقلاب اسلامی ما تشکیل می‌دهند، قرار دارند. واکنش مردم در برابر اصلاحات اقتصادی دولت نشان داد مردم از این سد دروغ و شایعه عبور کرده‌اند.

این بررسی نشان می‌دهد شکاف بین دولت و ملت هر روز کمتر می شود.

دولت باید همّت خود را روی تثبیت بازار آزاد متمرکز کند. جلوی سودجویان و رانت‌خواران را که می‌خواهند چون از «در» بیرون شدند از «پنجره» وارد شوند را بگیرد.

کشف انبارهای احتکار در چند روز گذشته در تهران و شهرستان‌ها و مسدود کردن ۹۲۱۹ حساب ارزی کسانی‌که می‌خواستند در بازار ارز التهاب ایجاد کنند؛ دستگیری ۲ تبعه فرانسوی که در تدارک ساماندهی و آشوب و تماس با کانال‌های ارتباطی در داخل بودند، نشان داد که دستگاه‌های اطلاعاتی و انتظامی و نظارتی دست به ماشه هستند. آنها نمی‌گذارند در نظامات تصمیم‌گیری اصلاحات اقتصادی خللی پدید آید.

مردم می‌گویند باید به این «سید» کمک کرد تا مشکلات معیشتی حل شود. لذا مردم اجازه نمی‌دهند بدهکاران پاسخگوی مشکلات دیروز در کسوت پرسشگران طلب‌کار امروز ظاهر شوند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین قیمت محمدکاظم انبارلویی دولت کمک معیشتی اصلاحات اقتصادی سید ابراهیم رئیسی دولت رئیسی یارانه منافقین خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت اصلاحات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۸۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه محل درگیری و تقابل باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش استانی شوراهای اسلامی استان با گرامیداشت سالروز تأسیس نهاد شوراهای اسلامی، به تشریح جایگاه این نهاد مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با اشاره به اینکه شوراها می‌توانند در اولویت نظام برنامه‌ریزی، تصمیم‌سازی و اجرایی قرار بگیرند، اظهار کرد: دولت سیزدهم مردمی سازی را در اولویت کارهای خود قرار داده و الزامات آن را پذیرفته است.

وی افزود: دولتی که یکی از برنامه‌های کلان خود و گفتمان غالب در کشور و جامعه را مردمی‌سازی اعلام می‌کند حتماً به الزامات این بحث توجه دارد و می‌دانیم که یکی از بخش‌های مردمی‌سازی توجه به شوراها است.

معاون استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شوراها ابتدایی‌ترین و مؤثرترین سطح ارتباط مردم با دولت و جامعه هستند، عنوان کرد: ظرفیت دولت مردمی برای تقویت امور شورایی و قالب کردن گفتمان مردمی‌سازی در جامعه، ظرفیت ویژه‌ای است که باید از آن استفاده کنیم.

عباس‌زاده تأکید کرد: تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم که جزو برنامه‌های کلان برای رفع مسائل عمده کشور است، این جهت را به ما نشان می‌دهد که اکنون مسئله اقتصادی حائز اهمیت است اما حل همین معضل جامعه هم با مشارکت مردم انجام شدنی است.

وی با تأکید بر اینکه شعار سال هم ظرفیت دیگری برای توجه دادن به امر شورایی است، تصریح کرد: اگر قرار است بسیج مشارکت مردم و ظرفیت آنان پای کار همه برنامه‌های کلان کشور به ویژه بحث جهش تولید بیاید، اینجا هم شوراها نماد مردمی بودن و مشارکت مردم هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی در ادامه به خدمات ارزنده و قابل توجه نظام در روستاها اشاره کرد و افزود: در حال حاضر ۹۰۴ روستا در خراسان جنوبی دارای شورای اسلامی هستند اما با وجود فراهم بودن زیرساخت‌ها، مردم از روستاها مهاجرت کردند.

وی متذکر شد: برای مهاجرت معکوس جمعیت به روستاها و ماندگاری آنان هم دولت و هم شوراهای اسلامی به عنوان نخبگان و معتمدین مردم باید باید برنامه داشته باشند و روستاها را به مرکز تولید و رونق اقتصادی تبدیل کنند اما اکنون این رویکرد در شوراها نیست.

عباس‌زاده از شوراهای اسلامی روستاها خواست تا برای تولید و رونق اقتصادی برنامه‌ریزی کنند و گفت: مردم باید شوراها را کانون همیاری، همفکری، تعامل و اثربخشی ببینند نه اینکه شوراها محل درگیری و تقابل باشند.

وی در ادامه پاسداری از حرمت جایگاه شوراها را از رسالت‌های اعضای شوراها دانست و افزود: در قانون حد و حریم برای شورا و دخالت در امور اجرایی و جاری روستاها و شهرها لحاظ شده اما متأسفانه این تقابل و درگیری‌ها در شوراها حتی در برخی روستای کم جمعیت تبدیل به معضل شده است.

معاون استاندار خراسان جنوبی همچنین به اقدامات خوب در حوزه شوراها و تعامل بین دهیاری‌ها و شهرداری‌ها اشاره کرد و افزود: در خراسان جنوبی در مقایسه با سایر استان‌های کشور کمترین تخلفات، سو استفاده و نابسامانی را در وضعیت شوراها داریم.

وی از شوراهای اسلامی روستاها و شهرها برای پیگیری دلسوزانه امور مردم قدردانی کرد و گفت: اتفاقات بسیار خوبی در بخش سرمایه‌گذاری در شوراهای اسلامی روستاها و شهرها در حال تحقق است که این می‌تواند برای تأمین درآمد پایدار شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و رفع نیازهای اساسی مردم در این مناطق مفید باشد و رویکرد دولت نیز همین است.

عباس‌زاده با ذکر این نکته که اقدامات سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها نسبت به دوران گذشته خیلی متفاوت شده، تصریح کرد: اکنون حدود ۶۰ درصد بودجه‌های شهرداری که مصوب می‌کنیم با مجوز دولت در قانون بودجه تأمین می‌شود که رقم قابل توجهی است.

معاون استاندار خراسان جنوبی گفت: طی دو سال اخیر ۶۱ دستگاه ماشین‌آلات شهری به شهرداری‌های استان خراسان جنوبی تخصیص یافته که اگر همین روند ادامه یابد در پایان دولت سیزدهم از نظر نسبی شهرداری‌های استان در حوزه ماشین‌آلات به خودکفایی می‌رسند.

کد خبر 748877

دیگر خبرها

  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • باور به سوددهی «دلالی» علی‌رغم حمایت فرهنگ عمومی از کار مولد
  • زحمات کارگران در حوزه اقتصادی پشتوانه ایران در حوزه امنیتی و دفاعی خواهد بود
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند