Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- تصویب لایحه تهاتر املاک شهرداری با مصالح ساختمانی یکی از مهم‌ترین مصوبات شورای شهر شیراز برای سرعت دادن به پروژه‌های عمرانی بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز ، پنجاه‌ و نهمین صحن علنی شورای شهر شیراز عصر امروز با یکی از شلوغ‌ترین تعداد دستور کارها شروع به مدت 4 ساعت و نیم آغاز شد که در نهایت 9 دستورکار در وقت رسمی شروع نگنجید و به هفته آینده موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش به برخی از مهم‌ترین دستور کارها و مصوبات شورا اشاره شده که یکی از آنها لایحه تهاتر املاک شهرداری با مصالح ساختمانی بود. با توجه به توقف و کندی برخی از پروژه‌های عمرانی شهرداری و انتقادات صریح اعضای شورای شهر در هفته‌های گذشته و همین هفته شهرداری لایحه‌ای به شورا تقدیم کرد بر این اساس که برای تامین مصالح مورد نیاز پروژه‌های عمرانی با املاک خود تهاتری صورت دهد.

احسان اصنافی شهردار شیراز در این زمینه در صحن علنی شورا اظهار داشت: برای پروژه‌هایی عمرانی مثل مدافعان سلامت، قطار شهری و بزرگراه سردار سلیمانی نیاز به مصالح است و هزینه زیادی صرف این مسئله می‌شود که برآورد حاصله هزار میلیارد تومان تامین مصالح  است.

وی با بیان اینکه در این راستا تهاتر با املاک پیشنهاد می‌شود، گفت: این مسئله برای توافق شورا است و بعد از آن برای اجرا جزئیات نیز مطرح می‌شود.

این لایحه دو فوریتی مورد توافق اعضای شورا قرار گرفت که براساس آن تفویض اختیار به شهردار شیراز جهت تهاتر املاک شهرداری با مصالح ساختمانی و خدمات مورد نیاز پروژه‌های عمرانی شهرداری شیراز به تصویب رسید.

شورا ضمن تصویب دو فوریت لایحه مذکور، به شهرداری شیراز اجازه داد نسبت به تهاتر املاک شهرداری با مصالح ساختمانی و خدمات برای پروژه‌های عمرانی شهرداری از جمله تقاطع جام جم، دوربرگردان نیایش، بلوار شهید استوار، تقاطع مدافعان سلامت، پل تکمیلی سلمان فارسی، ساختمان مرکزی شهرداری، پل تکمیلی حسینی الهاشمی، زیرگذر گویم و همچنین پروژه‌های در حال اجرای سایر پیمانکاران تا سقف مبلغ هزار میلیارد تومان اقدام کند و شهرداری شیراز مکلف است از تاریخ ابلاغ این مصوبه گزارش ماهیانه خود را به کمیسیون عمران شورا ارائه کند.

احیای نقش عملکردی پارک آزادی از دیگر مصوبات این جلسه شورای شهر شیراز بود که رضا محمدیان، عضو شورای شهر شیراز در این باره گفت: پارک آزادی، بزرگترین پارک و بوستان شیراز است که بهسازی و تکمیل آب‌نمای موزیکال سال 94 شروع شده اما هنوز کامل نشده است و براساس این دستورکار شهرداری مکلف به تکمیل این آب‌نما ظرف 2 ماه آینده اقدام کند.

اصنافی شهردار شیراز نیز درباره این دستور کار افزود: آبنمای پارک ازادی بحث مالی داشته و سرمایه‌گذاری بلاتکلیف بود که فرصت یک ماهه گرفته که باید پکیج کامل شود.

وی همچنین در پاسخ به سوال یکی از اعضای شورای شهر درباره خیابان غذا در مجاورت پارک آزادی و تعیین تکلیف آن گفت: خیابان غذا نیز مشکلاتی پیمانکار داشته که در حال بررسی هستیم تا مشکل حل شود و خیابان غذا به بهره‌برداری برسد.

شهردار شیراز درباره حجم زیاد اغذیه‌فروشی‌ها در برخی از خیابان‌های شهر که از کنترل خارج شده است، عنوان کرد: حجم مانورها و حرکاتی که مجموعه خدمات شهری انجام داده 10 برابر شده است و همه شبه عملیات انجام می‌دهند اما به قدری زیاد است که از حد توان شهرداری خارج است.

اصنافی ازدیاد غذافروشی‌ها را به شرایط اقتصادی مرتبط دانست چراکه راحت‌ترین راه منبع درآمد است و از پیگیری برای ساماندهی آنها و بهره‌برداری خیابان غذا خبر داد.

در نهایت براساس مصوبه شورای شهر شهرداری شیراز مکلف شد با تأمین نقدینگی از محل ردیف بودجه مصوب شده سال جاری تکمیل عملیات اجرایی آب نمای موزیکال پارک آزادی را جهت بهره‌برداری و افتتاح در هفته دولت آماده کند.

همچنین طراحی نهایی و اجرایی به صورت یکپارچه و هماهنگ در پارک آزادی ظرف مدت دو ماه آینده تکمیل و به شورا ارائه شود علاوه بر آن شهرداری باید با انجام فراخوان جذب سرمایه‌گذاری و تکمیل تأسیسات خیابان غذا واقع در ضلع جنوبی پارک آزادی حداکثر تا پایان تیرماه سال جاری به بهربرداری برساند.

شهرداری برای جلب مشارکت و سرمایه‌گذاری با موقوفه حضرت علی بن حمزه (ع) مالک عرصه پارک آزادی مذاکره و پیگیری کرده و برای اجرای طرح بازبینی جدید پارک آزادی تمهیدات لازم را انجام دهد و نتیجه را ظرف مدت سه ماه به شورا ارائه کند.

از دیگر اهم مصوبات شورای شهر ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و حاشیه‌ای شهر شیراز بود که شهرداری مکلف به اقدامات زیر شد؛ نخست اینکه حداکثر ظرف مدت 2 ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه نسبت به رفع تصرف و اقدام قانونی علیه متصرفین اراضی‌ای که در سال‌های قبل توسط شهرداری در محدوده آب زنگی و کمپ معالی آباد تملک شده انجام و حداکثر ظرف مدت یک سال از تاریخ ابلاغ این مصوبه نسبت به ادامه روند تملک اراضی و محدوده مورد اشاره اقدام و نتیجه را به شورا اعلام و ارسال کند.

همچنین شهرداری مکلف است به منظور پیشگیری و کنترل از تصرف مجدد اراضی نسبت به نصب کیوسک نگهبانی و اعزام مداوم گشت تخلفات به صورت دائمی اقدام و نتیجه اقدامات انجام شده را هر سه ماه یک بار به شورا ارسال کند.

در همین راستا شهرداری مکلف است نسبت به معرفی مدیرانی که در جلوگیری از تصرف اراضی مورد اشاره ترک فعل داشته به مراجع قضایی اقدام و اداری ذی‌صلاح اقدام و گزارشات آن را حداکثر ظرف مدت 2 ماه به شورا ارسال کند و حداکثر ظرف مدت 6 ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه نسبت به تکمیل طراحی منطقه بالای دروازه قرآن و آب زنگی و تعریف بسته‌های سرمایه‌گذاری در زمینه گردشگری اقدام و نتیجه آن را به شورا ارسال کند.

عضو شورای شهر مشهد مقدس: اشاعه فرهنگ غربی و بدحجابی‌ زیبنده شهر حضرت رضا(ع) نیست گزارش تسنیم از جلسه شورای شهر همدان/ از بازخوانی سیاست‌های کلی «سلامت» تا اجرای طرح شتاب‌دهنده‌ها سیاست‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان تدوین شد همچنین حداکثر ظرف مدت 6 ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه نسبت به یکپارچه‌سازی اسناد مالکیت از طریق رایزنی و مذاکره با ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان و منابع طبیعی با جلب نظر کارشناسان رسمی در امور ثبتی و نقشه برداران اقدام و نتیجه را به شورا ارسال کند. شهرداری مکلف است بر اساس اسناد مالکیت خود و بر مبنای اقدامات انجام شده، در سال‌های گذشته نسبت به تعقیب قضایی، خلع ید و رفع تصرف متصرفین اراضی کمپ معالی آباد حداکثر تا پایان سال جاری اقدام و نسبت به تهیه طرح مناسب برای اجرای طرح‌های عمرانی با رویکرد گردشگری اقدام کند.

تهیه و تدوین برنامه جامع اقتصادی در ادامه مطالعات و اقدامات صورت گرفته قبلی در شهرداری شیراز از دیگر مصوبات شورا بود که براساس آن شهرداری شیراز مکلف است ظرف مدت 6 ماه برنامه جامع اقتصادی را تهیه و گزارش ماهیانه آن را به کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورا ارسال کند.

انتهای پیام/424 /ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورا ارسال پروژه های عمرانی شورای شهر شیراز حداکثر ظرف مدت شهرداری شیراز اقدام و نتیجه شهرداری مکلف سرمایه گذاری شهردار شیراز مصوبات شورا خیابان غذا پارک آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی

در پی ممانعت محیط بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به مذاکرات انجام شده، قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ جمشید محبت خانی افزود: برابر بررسی به عمل آمده از عطاالله کاویان -مدیر کل محیط زیست استان مازندران- و محمود تقی‌پور - مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله - روز سه شنبه هفته گذشته اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشته است.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه دولتی برای انجام هر گونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد، ادامه داد: یک اثر باستانی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن بر عهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط بان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند.

محبت‌خانی اضافه کرد: مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، بنابراین محیطبانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست ادامه داد: فرماندار بندر ترکمن و چند نفر از دریابانی فراجا نیز مراجعه کرده و گفته‌اند با توجه به اینکه میراث فرهنگی دستور قضایی دارد، اجازه ورود آن‌ها داده شود، ولی محیط بانان از ورود کارکنان میراث فرهنگی ممانعت کردند، چون باید مجوز لازم به آنان ارائه می‌شد.

وی با تکذیب وقوع درگیری بین محیط بانان و کارکنان میراث فرهنگی گفت: بحث جزئی بین طرفین به وجود آمده بود، اما درگیری رخ نداده بود. در نهایت آقای تقی‌پور مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل می‌روند. از آقای تقی‌پور سوال کردم و گفت نیم ساعت در پاسگاه بودیم، هیچ اتفاق خاصی نیفتاد و در حد صحبت موضوع حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند، چون محیط بانان مجری هستند و مجوزدهنده نیستند.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست در عین تاکید کرد: بحث شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.

وی در ادامه با اشاره به همکاری بخش‌های مختلف فراجا با یگان حفاظت محیط زیست گفت: به همه استان‌ها سرکشی می‌کنیم و با محیط بانان ارتباط داریم و در همه استان‌ها این هم افزایی و همکاری وجود دارد. سال گذشته حدود ۲۳ درصد کشفیات با همکاری پلیس پیشگیری، پلیس آگاهی، دریابانی و مرزبانی اطلاعات انجام شد و آن‌ها نقش موثری در کشف سلاح‌های غیر مجاز و قاچاق حیات وحش مانند پرندگان شکاری داشتند.

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه کاهش هزینه پروانه و عوارض ساختمانی در شیراز
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی