Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک جی پی مورگان چیس آمریکا در یادداشتی هشدار داد که اقتصاد روسیه بیش از حد انتظار توانسته است با تحریم های غرب مقابله کند.   به گزارش تسنیم، بانک جی پی مورگان چیس آمریکا در یادداشتی به مشتریان خود که روز دوشنبه منتشر شد، گفت: اقتصاد روسیه بیش از حد انتظار توانسته است با تحریم های غرب مقابله کند.   به گفته بزرگ‌ترین بانک سرمایه‌گذاری ایالات متحده، نظرسنجی‌ها درباره آینده تجارت در روسیه حکایت از رکود نه چندان عمیق در این کشور دارد و بنابراین احتمال کاهش رشد برای کشورهای غربی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بانک جی پی مورگان همچنین به شاخص‌های دارای بسامد بالا مانند مصرف برق و جریان‌های مالی اشاره کرد که نشان می‌دهد اقتصاد در وضعیت بهتری نسبت به پیش‌بینی قرار دارد.   به گزارش بیزینس اینسایدر، تحلیلگران این بانک در یادداشت منتشر شده می‌گویند: بنابراین داده‌های موجود حداقل در حال حاضر به کاهش ناگهانی فعالیت (اقتصادی) اشاره نمی‌کند.   جی پی مورگان همچنین از پیش بینی های قبلی خود مبنی بر کاهش 35 درصدی تولید ناخالص داخلی روسیه در سه ماهه دوم و 7 درصدی برای کل سال 2022 عقب نشینی کرد و اکنون می گوید این ارقام احتمالاً بسیار کمتر نگران کننده هستند.   با این حال، این بانک خاطرنشان کرد که تأثیر تحریم‌های فعلی و بالقوه محسوس خواهد بود و اگر مسکو عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز نمی‌کرد، اقتصاد این کشور در وضعیت بسیار بهتری قرار می‌گرفت.   در یادداشت این بانک آمده است: ما پیش بینی می‌کنیم که تاثیر تحریم‌ها در فصل‌های آینده ادامه پیدا کند. بنابراین، به نظر می‌رسد که تولید ناخالص داخلی (روسیه) به طور فزاینده‌ای با یک رکود طولانی اما نه خیلی شدید مواجه شود.   روسیه از زمان آغاز عملیات نظامی در اوکراین با محدودیت‌های اقتصادی بی‌سابقه‌ای مواجه شده است که با محکومیت شدید غرب مواجه شده است.   ایالات متحده، در کنار سایر اقدامات، نفت روسیه را که یکی از کالاهای اصلی صادراتی این کشور است، تحریم کرده و این در حالی است که اتحادیه اروپا در حال آماده سازی تحریم های بیشتر علیه این کشور است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جی پی مورگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود

اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند روند قوی فعلی اقتصاد جهانی، پیامدهایی برای قیمت نفت خواهد داشت و احتمالا قیمت نفت را در دامنه محدودی نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، تعداد۵۰۰  شرکت کننده در نظرسنجی رویترز، پیش بینی کردند رشد تولید ناخالص داخلی جهانی امسال می‌تواند به ۲.۹ درصد برسد. این به معنای آن است که بانک‌های مرکزی با دشواری زیادی برای آغاز کاهش نرخ‌ها به سختی مواجه خواهند شد و به این ترتیب، هزینه‌های استقراض برای مدت طولانی‌تری بالا باقی می‌ماند.

ناتان شیتس، اقتصاددان ارشد جهانی موسسه مالی سیتی به رویترز گفت: ما همچنان از تاب آوری اقتصاد جهانی شگفت‌زده می‌شویم. اکنون، بخشی از این شگفتی این است که با انتظارات ضعیف وارد سال شده‌ایم، فکر می‌کردیم که امسال، کاهشی در نرخ بهره انجام خواهد شد. تاکنون، رشد اقتصاد جهانی را در تعدادی از کشورها از جمله اقتصادهای بزرگی مانند آمریکا، چین و تا حدودی اروپا مشاهده کرده‌ایم. بنابراین، رشد اقتصادی قوی به نظر می‌رسد.

در نتیجه، پیامدها برای تقاضا برای نفت متفاوت است. از یک سو، رشد اقتصادی قوی منجر به افزایش تقاضا برای نفت می‌شود. از سوی دیگر، نرخ‌های بهره بالاتر به تورم بالا کمک می‌کند که به رشد تقاضا برای نفت ضربه می‌زند و نفت برنت و وست تگزاس اینترمدیت را بدون هرگونه تشدید در خاورمیانه که عرضه را تهدید کند، در دامنه قیمتی محدودی نگه می‌دارد.

تحلیلگران بانک جی پی مورگان هفته گذشته اعلام کردند فراتر از افزایش کوتاه مدت قیمت نفت بر اثر عوامل ژئوپلیتیکی، سناریوی ما برای قیمت نفت برنت تا پایان ماه مه، ۹۰ دلار در هر بشکه مانده است.

ویکتور کاتونا، تحلیلگر شرکت کپلر گفت: اگر یک اختلال غیرقابل پیش‌بینی در عرضه بوجود آید به عنوان مثال، صادرات لیبی دچار وقفه شود یا زیرساخت بندری روسیه هدف حملات پهپادی اوکراین قرار بگیرد، قیمت نفت در آن صورت، قطعا به مرز ۱۰۰ دلار در هر بشکه صعود خواهد کرد.

بانک جهانی هفته گذشته هشدار داد در صورت بروز چنین رویدادی، قیمت نفت ممکن است به ۱۰۰ دلار در هر بشکه برسد که به تورم پایدار کمک می‌کند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ایندرمیت گیل، اقتصاددان ارشد بانک جهانی گفت: تورم جهانی، شکست ناپذیر مانده است. کلید اصلی کاهش تورم، کاهش قیمت کالاها است که به مانع برخورد کرده است. این به معنای بالاتر از حد انتظار ماندن تورم در سال جاری و آینده است. دنیا در مقطع آسیب پذیری قرار دارد. یک شوک انرژی بزرگ می‌تواند بخش عمده پیشرفت حاصل شده در کاهش تورم طی دو سال اخیر را تضعیف کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین میرسلیم به وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی
  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکا را بلوکه کرد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار