Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهراب شرفی در جلسه کمیسیون گردشگری و کسب و کار‌های وابسته اتاق بازرگانی فارس، گفت: پیشنهاد دبیرخانه شورای عالی گردشگری و زیارت فارس با هدف همفکری و مشارکت بخش خصوصی در تصمیم گیری ها، احصاء مشکلات موجود و ارائه راهکار‌ها برای حضور فعال‌تر بخش خصوصی در توسعه گردشگری استان و فعال کردن بیشتر بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان به پارلمان بخش خصوصی استان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه صنعت گردشگری یکی از مزیت‌های اصلی اقتصاد فارس است، گفت: این اقدام در راستای همگرایی و توسعه استان، رشد و توسعه صنعت گردشگری فارس است که می‌تواند نوید بخش فعالیت و پویایی این بخش خواهد بود.

شرفی با گلایه از کم‌توجهی به سرمایه گذاری در بخش گردشگری فارس، گفت: نگاه مدیران بخش‌های مختلف برای ایجاد شرایط سرمایه گذاری در صنعت گردشگری و صنایع دستی استان حائز اهمیت است، اما متاسفانه برخی از مدیران ما نگاه حمایت از سرمایه گذاری را اولویت نمی‌دانند.

او، اخذ استعلام‌های فراوان از نهاد‌ها و ارگان‌های دولتی را از مشکلات سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری فارس بیان و ضمن یادآوری اینکه بسیاری از این استعلام‌ها ضروری نیست، گفت: در مناطقی که کاربری گردشگری دارد نیز بسیاری از این استعلام‌ها غیرمنطقی، بدون کاربرد و مازاد است.

شرفی با یادآوری اینکه اصلاح روند اخذ استعلام‌ها برای هر گونه فعالیت گردشگری در شهر‌های مختلف استان باید توسط شورای شهر و شهرداری انجام شود، به بهبود فضای کسب و کار از طریق اشتغال در بخش خدمات اشاره کرد.

او گفت: استان فارس به دلیل شهرت در بخش گردشگری می‌تواند بخش خدمات این حوزه را بیش از پیش فعال کند و فرصت‌های شغلی جدیدی در حوزه گردشگری ایجاد کند که در نهایت موجب اشتغال آفرینی و ارزش آفرینی اقتصادی بیشتر استان می‌شود.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی استان فارس گفت: بعد از رکود چند ساله اخیر حوزه گردشگری، نیاز است فعالان صنعت گردشگری مطالبه گری خود را جهت پویایی این حوزه و ایجاد فرصت‌های شعلی و حفظ شغل‌های موجود در حوزه گردشگری اعلام کنند.

او از پیش‌بینی برنامه‌هایی نظیر همایش، جلسات هم اندیشی و عملیاتی کردن وعده‌های داده شده در حوزه‌های صنایع دستی با کمیسیون‌های تخصصی اتاق برای سال جاری توسط کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی فارس خبر داد.

نایب رئیس کمیسیون گردشگری و کسب و کار‌های وابسته اتاق بازرگانی فارس نیز گفت: با توجه به آغاز به کار شورای عالی گردشگری در استان و پیش بینی ۵ کمیته زیر مجموعه (شامل: کمیته میراث فرهنگی، کمیته گردشگری سلامت، کمیته گردشگری زیارت، کمیته صنایع دستی و کمیته گردشگری عمومی) جای خالی کمیته سرمایه گذاری و حمایت از زیر ساخت‌ها محسوس خواهد بود که میتوان پیشنهاد مذکور را به شورای عالی گردشگری عنوان کرد.

احمدرضا نقیب‌زاده گفت: در اسفند ۱۴۰۰ مرجع صدور مجوز مجتمع‌های بین راهی توسط هیات مقررات زدایی کشور از اداره کل راهداری به وزارت میراث فرهنگی منتقل شد که با توجه به عدم زیر ساخت‌های قانونی در وزارت میراث تدوین نشده که موجب بلاتکلیفی سرمایه گذاران شده است.

نقیب‌زاده گفت: در خصوص تسهیلات و مشوق‌های سرمایه گذاری‌ها در بخش گردشگری متاسفانه در شورای پنجم شورای شهر مصوبه‌ای صادر شده تحت عنوان سیاست‌های تشویقی و توسعه زیر ساخت‌ها عوارض برای تاسیسات گردشگری تعریف شده که نیازمند بررسی مجدد مصوبه و یا ابطلال آن است.

در این جلسه سایر اعضای کمیسیون به مواردی از جمله پیگیری موضوع پلیس گردشگری در نزدیکی سایت‌های گردشگری برای نظارت ترافیکی و جلوگیری از بی نظمی‌های رفت و آمد و صیانت از گردشگران در همه ایام سال، ایجاد زیر ساخت مناسب جهت طراحی اپلیکیشن راهنمای اماکن گردشگری و ارائه خدماتی همچون گردشگری سلامت بصورتی که گردشگر با ورود به مبادی ورودی شهر شیراز از طریق ارسال پیامک حاوی لینک، ایجاد کانتر و دکه راهنمای گردشگری در خیابان‌های پرتردد، توجه به جلوه بصری در مبادی ورودی شهر و جلوگیری از فعالیت اماکن نگه داری دام و عرضه گوشت گرم و جمع آوری توسط شهرداری (زیباسازی ورودی شهر شیراز)، کمبود مجتمع خدمات بین راهی در استان با توجه به بیشترین مسیر جاده‌ای فارس در کشور، ایجاد حلقه ارتباطی بین عرضه کنندگان محصولات سالم غذایی با مراکز پذیرایی و رستوران‌های سطح شهر و هتل‌ها جهت برطرف ساختن نیاز‌ها (اتحادیه رستورانها)، فرهنگ سازی در سازمان‌ها و ارگان‌ها در خصوص استفاده از محصولات و صنایع دستی استان جهت اهدا به مدعوین در راستای تقویت بنیه تولید صنایع دستی استان، پیشنهاد عرضه مراکز صنایع دستی در مناطق گردشگری پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس اتاق بازرگانی فارس شورای عالی گردشگری حوزه گردشگری صنعت گردشگری صنایع دستی استعلام ها بخش خصوصی زیر ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه کشورمان در آیین گشایش مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در اصفهان گفت: پیش بردن اهداف اقتصادی در جهان به‌تن‌هایی نتیجه‌بخش نیست و به همکاری همه‌جانبه نیاز دارد، زیرا رشد اقتصادی در گیتی نیازمند برقراری رفاه و صلح است تا بتوان امکان همکاری‌های بین‌المللی را از طریق مبادی ذی‌صلاح فراهم ساخت.


علی چگنی افزود: هدف ایران در این اجلاس، جلب همکاری‌های همه‌جانبه برای رسیدن به اهداف نشست حاضر است افزود: 

او  با تاکید بر اهمیت تکوین چنین مجامعی گفت: قابلیت‌های زیادی وجود دارد که در این مجمع می‌توان به آنها پرداخت و ‍‍ هر کشور بر اساس توانایی‌های خاص خود در نیل به اهداف مجمع دخیل باشد.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه تصریح کرد: اجلاس اصفهان می‌تواند به الگو‌های بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.

چگنی ادامه داد: وزارت امور خارجه ایران آمادگی دارد تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و همکاری دیگر کشور‌های عضو مجمع، خود را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نخواهد بود و از طریق همکاری‌های متقابل بوجود می‌آید.

او گفت:ما باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه انجام دهند ضمن‌اینکه جلسات نشست بسیار مهم است و می‌تواند نقش مهمی را در ارتقای سطح ارتباطات فی‌مابین ایفا کند.

مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه ایران افزود: کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، زیرا حضور آنها در این مجمع نشان می‌دهد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه‌ای را با یکدیگر داشته باشیم.

مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات عربی متحده نیز در این اجلاس گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دُبی برگزار و در آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد و بر همین اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی را در این زمینه بوجود آوریم.

عبدالله حسن محمد العامری افزود: بر همین اساس باید سرویس‌های جدیدی ایجاد شود و سپس ارتقاء یابد که در این راستا باید از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بعنوان اتاق‌های بازرگانی این اطمینان را داشته باشیم که فعالیت‌ها بصورت پیوسته خواهد بود.


مدیر روابط عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی با تاکید بر اینکه در مجمع اصفهان باید توانایی کشور‌ها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در اتاق بازرگانی کشورمان آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را بیاموزیم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم و تاکنون نیز روابط خوبی را با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم که بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای فعالی بخش‌های خصوصی نیز هموار سازیم.

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.

این اجلاس به مدت ۲ روز در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • کرمان میزبان جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی است