Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت کار علاوه بر ایجاد سامانه مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها، پاسخگویی تلفنی در خصوص پرداخت یارانه‌ها را به مؤسسه خیریه حامی توانمندی معلولان سپرده است.

 با اعلام تصمیمات جدید دولت در حذف ارز ترجیحی و پرداخت یارانه‌ها، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که پیش از این هم متولی یارانه‌ها بود، موظف به رسیدگی به شکایات مردم در پرداخت یارانه‌های جدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت کار علاوه بر ایجاد سامانه مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها به نشانی hemayat.mcls.gov.ir، پاسخگویی تلفنی به شکایات و انتقادات مردمی به یارانه‌ها را به مؤسسه خیریه حامی توانمندی معلولان سپرده است. از سوی دیگر محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور، روز جمعه ۲۳ ماه جاری با بازدید از این مرکز مردم نهاد، از روند پاسخگویی به شکایات مردمی مطلع شدند.

علیرضا آتشک فعال اجتماعی و مدیر مؤسسه الغدیر در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص بازدید معاون اول رئیس‌جمهور از این مؤسسه گفت: مؤسسه ما نهادی مردمی است که کارش آموزش و توانمندسازی معلولین جسمی و حرکتی به صورت رایگان است؛ ما به این افراد خدمات رایگان آموزشی و مهارتی را می‌دهیم و با هم کمک می‌کنیم تا این معلولان شاغل شوند.

اشتغال ۱۸۰ معلول جسمی در یک مرکز تماس

وی در خصوص علت بازدید رئیس جمهور از این مرکز گفت: علت این بود که ما از سال ۱۳۹۵ یک مرکز تماس برای معلولین راه اندازی کردیم که با مجوز سازمان تنظیم مقررات در این مرکز تماس نزدیک به ۱۸۰ نفر اپراتور معلول جسمی و حرکتی کار می‌کنند که در همین مرکز به صورت رایگان آموزش دیدند و فن بیان تحمل فشارهای روحی و پاسخگویی آنلاین به تماس‌های تلفنی را یاد گرفتند و به صورت تمام وقت مشغول به کار هستند؛ بیمه می‌شوند و حقوق می‌گیرند.

آتشک با بیان اینکه با بیش از ۲۰ شرکت در زمینه پاسخگویی تلفنی در حال همکاری هستیم؛ گفت: یکی از مشتریان ما وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است. خط ۶۳۶۹ به صورت کلی در اختیار ماست که پنج سال است موظف هستیم مدیریت این خط و پاسخگویی به تمامی تماس‌های آن را به عهده داشته باشیم و تمامی تماسهای متصل به این خط را معلولین ما مستقر در مرکز الغدیر انجام می‌دهند.

افزایش پاسخگویی به اعتراضات یارانه‌ها

وی افزود: این خط از سال ۹۵ وجود دارد؛ پیش از این برای اصلاح و تغییرات در یارانه‌ها و ارائه خدمات به جاماندگان از یارانه‌ها فعال بود اما به تازگی برای اعلام گزارش مردمی در خصوص شکایات و انتقادات و پیشنهادات یارانه‌های جدید هم اضافه شده است؛ قبلاً تنها ۲۰ اپراتور مشغول جوابدهی به این خط بودند که به تازگی این تعداد به ۱۲۰ نفر افزایش یافت. ۱۲۰ اپراتور معلول همزمان مشغول جوابدهی به و پاسخگویی به خط ۶۳۶۹ هستند.

 

 

وی با بیان اینکه تا امروز به یک میلیون تماس در سامانه مردمی سازی یارانه‌ها پاسخ داده شده است؛ گفت: این تماس‌ها به صورت ضبط شده است و افراد می‌توانند با شماره گیری ۰۹۲۰۰۰۰۶۳۶۹ خدمات خود را دریافت کنند، این سامانه در لحظه می‌تواند به دو هزار نفر پاسخ دهد. سایت حمایتی معیشتی هم که به نشانی hemayat.mcls.gov.ir اعلام شده است؛ در کنار این موضوع ما در مؤسسه رعد الغدیر با حضور ۱۲۰ اپراتور پاسخگویی به تماس مردم را انجام داده‌ایم و تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار پاسخ به مردم انجام شده است و و ساعتی حدود دو هزار تلفن پاسخ داده می‌شود.

این فعال اجتماعی با تاکید بر لزوم حمایت از معلولان گفت: افرادی که در این مرکز، پاسخگویی تلفن‌ها را بر عهده دارند بیشتر معلولین جسمی حرکتی، بچه‌های قطع عضو یا بیماران ام اس و در حقیقت افرادی هستند که ذهن سالمی دارند ولی از نظر جسمی دچار مشکل شده اند. افرادی که در این مرکز کار می‌کنند اکثرشان بالای ۲۲ و ۲۳ سال سن دارد و حدود ۶۵ درصد این افراد از بانوان هستند. سطح تحصیلات آنها هم اکثراً از دیپلم تا لیسانس هستند.

وی در خصوص اینکه آیا پاسخگویی به سوالاتی در خصوص یارانه‌ها و تماس‌هایی در اعتراض به عدم واریز یارانه‌ها فشار روانی مضاعفی برای معلولین ایجاد نمی‌کند، گفت: شیفت پاسخگویی همکاران ما ۸ ساعت در روز است و هر یک از آنها معمولاً ۱۵۰ تا ۲۰۰ تماس را به صورت استاندارد پاسخ می‌دهند از سوی دیگر ما برنامه‌هایی را که در کنار این کار برای آنها در نظر داریم و جلساتی مثل آموزش کنترل خشم را برای آنها برگزار می‌کنیم که کمی از این فشار کاسته می‌شود. البته قبول دارم که این شغل معمولاً طبیعی است که سختی‌های خود را داشته باشد و این عزیزان هم مثل بقیه اقشار جامعه در حال کار هستند و از مزایای این کار در کنار سختی آن بهره مند می‌شوند.

صبر و حوصله معلولان از افراد سالم بیشتر است

وی با تاکید بر اینکه صبر و حوصله این افراد نسبت به دیگر افراد خیلی بیشتر است؛ گفت: روز جمعه که معاون اول رئیس جمهور به دیدن این مرکز آمد برایش جالب بود که معلولان با اینکه روزی حداقل ۱۶۰ تماس انسان‌های خشمگین را می‌دهند چگونه با این سعه صدر پاسخ می‌دهند که من به ایشان عرض کردم از ویژگی‌های افراد ویلچر نشین صبر و تحمل شأن است. معاون رئیس جمهور هم در این دیدار لطف داشتند و به هر یک از معلولان یک میلیون پاداش در نظر گرفتند.

 

 

امیدواریم که جامعه به توان معلولان بیشتر اعتماد کند

آتشک با بیان اینکه برای پاسخگویی به تلفن و برخی کارهای اداری بهتر است از معلولان استفاده شود؛ گفت: به جای اینکه برخی مشاغل مثل پاسخ به تلفن توسط انسان‌های سالم اشغال شود؛ و با توجه به اینکه در قانون هم آمده است که این مشاغل به معلولان واگذار شود؛ امیدواریم ما بتوانیم ده مرکز تماس برای افراد معلول داشته باشیم رعد الغدیر یک کارآفرین اجتماعی است که وظیفه اش توانمندسازی معلولان بوده و منافعی هم که از این کار به حساب مؤسسه باز می‌گردد صرف توانبخشی معلولان می‌شود. امیدواریم که جامعه به توان معلولان بیشتر اعتماد کند و مثلاً حداقل در شغل اپراتوری از معلولین استفاده شود.

وی خاطر نشان کرد: در این مرکز هم ما علاوه بر اپراتوری تلفن، بیش از ۲۰۰ شغل در داخل مؤسسه ایجاد کردیم. کارگاه خیاطی و تولید لباس کار و تولید صنایع دستی داریم که ۱۰۰ نفر در منازل خود کارهایشان را تولید می‌کنند و در سایت‌های فروش اینترنتی کارها و محصولات خود را عرضه می‌کنند بیش از هزار نفر هم معرفی به کار در سایر کارگاه‌ها و مشاغل داشتیم که از طریق مددکاری شغلی این کار را انجام می‌دهند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پاسخگویی تلفنی پاسخگویی تلفن رئیس جمهور مرکز تماس یارانه ها تماس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان

به گزارش خبرنگار مهر، علی زند وکیلی، مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی در نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال با حضور برخی نمایندگان مجلس گفت: این مؤسسه بازوی پژوهشی و مردمی سازی صندوق بازنشستگی است و از ابتدای سال در جهت شعار سال اقدام کرده است.

وی با اشاره به موضوع جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: برای تحقق این موضوع مطالعات بین المللی را بررسی و مدل‌های مردمی سازی را در یک ویژه نامه منتشر کردیم که امروز با حضور نمایندگان مجلس و اندیشمندان مختلف و مدیرعامل صندوق ارائه شد.

زند وکیلی گفت: مردمی سازی فرایند پیچیده و مستمر است و باید مدل‌های درستی برای آن در نظر گرفت، همچنین مساله آموزش حائز اهمیت است و این ظرفیت باید باشد که مردم مالکیت صندوق‌ها را داشته باشند.

وی در مورد افزایش سن بازنشستگی بیان داشت: افزایش سن بازنشستگی و نتایج آن را در یک پژوهش مفصل ارائه کردیم.

زند وکیل گفت: تأثیر مردمی سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان است و خود بازنشستگان می‌توانند مثلاً سهم در مالکیت هلدینگ‌ها داشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا خاطرنشان کرد: شناسایی آسیب‌ها و مشکلات اقتصادی و اجتماعی موجود در صندوق بازنشستگی و شرکت‌های تابعه، طراحی و تدوین مسیر راهبردی و مدیریت پژوهش‌های مورد نیاز صندوق، ایجاد ارتباط مؤثر با دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشکیل شبکه نخبگانی تدوین نظام پیشنهادات و مدل‌های احیا مولدسازی و مردمی‌سازی از اهداف مأموریت‌های مؤسسه راهبردی بازنشستگی است.

وی گفت: در اقتصادی که از لحاظ سیاسی و تعارض منافع پیچیدگی‌های بسیاری دارد و تحت تأثیر بازیگران زیادی هستند نمی‌توان به راحتی ریل‌گذاری‌های موجود را تغییر داد. استفاده از ابزارهای نوین و فناوری‌های بدی جهت نیل و اهداف با کمترین اصطکاک بسیار ضروری و کارا است.

زند وکیل ادامه داد: صندوق بازنشستگی کشوری با توجه به اقتصاد متنوع و ذینفعان مختلفی که در ساختار خود دارد می‌تواند با استفاده از این ابزارسازی‌ها الگوی موفقی برای دیگر بخش‌های اقتصادی کشور جهت تحقق شعار سال و ترقی بخش تولید کشور باشد.

وی گفت: مشارکت دادن مردم در اقتصاد به لحاظ مختصات فرهنگ ایرانی و اسلامی می‌تواند در قالب‌های گوناگونی پیاده شود صندوق بازنشستگی می‌تواند با توجه به تنوع شرکت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد از هر یک از این ایده‌ها استفاده کند که یکی از این ایده‌ها شرکت‌های تعاونی و تعاونی‌های کارگری است و دیگری بودجه‌های مشارکتی است همچنین سکوها و فناوری‌های دیجیتال و رمز نشان‌سازی دارایی‌ها می‌تواند در این زمینه مؤثر باشد

مدیرعامل مؤسسه راهبردهای بازنشستگی صبا با بیان اینکه اختلاف در مفهوم مردم‌سازی و مشارکت مردمی از نقطه دید و استدلال متفاوت نشأت می‌گیرد، گفت: برخی باور دارند که مردم می‌سازی به معنای اجازه دادن به مردم برای شرکت در تصمیمگیری‌های اجتماعی است یا آن را صرفاً به معنای اختصاصی‌سازی می‌دانند در حالی که دیگران معتقدند مردمی‌سازی فراتر از این معنای سطحی است و باید شامل پیوندهای عمیق و فعال مردم با فرایندهای تصمیم‌سازی و اجرایی باشد.

وی یادآور شد: صندوق بازنشستگی کشوری با بهره‌گیری از ایده کسب و کارهای اجتماعی و پایش مقررات حاکم بر شرکت‌های صندوق می‌تواند الگوی مناسبی برای تحقق صحیح مشارکت مردم برای دیگر بخش‌های کشور باشد.

کد خبر 6097561

دیگر خبرها

  • تماس تلفنی هنیه با نخاله/تاکید بر عدم کوتاهی از خواسته‌های مقاومت
  • امیرعبداللهیان از تماس تلفنی با هنیه درباره پذیرش آتش‌بس خبر داد
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • خالی کردن حساب با پرسیدن فقط یک سوال
  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها