Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

پروانه اصلانی در برنامه زنده تلویزیونی گفتگوی ویژه خبری درباره وظایف وزارت راه و شهرسازی در خصوص اجرای ماده ۴ قانون جوانی جمعیت مبنی بر اعطای زمین یا مسکن به خانوارهای بالای ۳ فرزند گفت: طبق این قانون وزارت راه و شهرسازی باید برای شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر به خانواده‌هایی که فرزند سوم آنها بعد از تاریخ تصویب این قانون (۲۴ آبان ۱۴۰۰) به دنیا آمده است زمین ۲۰۰ متری تخصیص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، وی افزود: بر اساس این قانون باید برای خانوارهای بالای سه فرزند ساکن شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر یک واحد از واحدهای مسکونی حمایتی اختصاص داده شود. ضمن اینکه نرخ باروری در شهر محل تولد فرزند یا پدر باید کمتر از ۲.۵ باشد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های این قانون این است که اگر خانواری از امکانات مسکن دولتی استفاده کرده باشد در صورت داشتن فرزند سوم به بعد هم می‌تواند بار دیگر از تسهیلات مسکن یارانه‌ای استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر خانواری ساکن کلانشهر باشد می‌تواند در شهرهای دیگر که شامل نزدیکترین شهر محل سکونت یا تولد پدر یا مادر باشد زمین دریافت کند؛ به خصوص که در کلان شهرها به اندازه کافی زمین در اختیار نداریم.

اصلانی یادآور شد: مثل همه برنامه‌های مسکن حمایتی عموماً کسانی که در کلان شهرها زندگی می‌کنند مسکن حمایتی آنها در شهرهای جدید مجاور کلانشهرها یا شهرهای نزدیک کلان شهر است.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرآیند ثبت نام از خانوارهای مشمول این قانون آغاز شده و در سامانه مسکن حمایتی به آدرس https://saman.mrud.ir/ می‌توانند ثبت نام کنند؛ ما ثبت نام خانوارهای مشمول را آغاز کرده و تا کنون ۲۹ هزار و ۶۵۰ سرپرست خانوار ثبت نام کرده‌اند.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: باید برای اجرایی شدن این قانون آئین‌نامه آن در هیئت وزیران به تصویب برسد؛ وزارت راه و شهرسازی آئین نامه پیشنهادی اجرایی قانون تخصیص مسکن یا زمین به خانوارهای بالای سه فرزند را یک ماه قبل به هیئت دولت ارائه داده ولی تا کنون در هیئت وزیران به تصویب نرسیده است.

وی بیان کرد: بیشترین فراوانی در میان ثبت نام کنندگان به استان تهران اختصاص داشته است؛ همچنین ۸۱ خانوار بالای ۷ فرزند داریم که عمدتاً در سیستان و بلوچستان ساکن هستند.

اصلانی درباره اختصاص ۷۰ درصد خانه‌های سازمانی دستگاه‌ها به کارکنانی که بالای ۳ فرزند دارند گفت: این دستورالعمل مختص وزارت راه و شهرسازی نیست و همه دستگاه‌هایی که خانه سازمانی دارند باید آن را رعایت کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه و شهرسازی قانون مسکن وزارت راه و شهرسازی تولد کلان شهر هیئت دولت وزارت راه و شهرسازی پروانه اصلانی قانون جوانی جمعیت وزارت راه و شهرسازی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • ابزارهای قانونی برخورد با اخلالگران بازار مسکن تدوین شد
  • معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • جزئیات ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور | تفاهم‌نامه جدید وزارت راه و نیروهای مسلح
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد