Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: در تمام طول تاریخ در هیچ زمانی پهنه رسالت روحانیت به این اندازه وسعت نداشته است و به همان اندازه که دشمنی‌ها در دنیا افزایش پیدا کرده، اقتدار روحانیت نیز بیشتر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی در همایش شهدای روحانی که در مجتمع آیه‌های مشهد برگزار شد اظهار داشت: امام هادی(ع) و امام حسن عسکری(ع) زمینه‌ساز آغاز جریان شیعه در دروان غیبت امام زمان(عج) بودند و زمینه آمادگی شیعیان را برای لحظاتی که دست شیعه به دامان معصوم نرسد آماده می‌کردند این دو امام بزرگوار، نهادی را تحت عنوان قشر تبار روات احادیث را به وجود آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تبار روات احادیث از دوره امام علی(ع) به‌وجود آمد و در هر زمانی بخشی از اصحاب ائمه اطهار این رسالت را برعهده داشتند اما این نهاد به عنوان یک نماد مشخص توسط امام هادی(ع) و امام حسن عسکری(ع) و پس از بروز مسائل مختلفی در زمان این دو امام به لحاظ مشکلات سیاسی به‌وجود آمد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: جریان نیابت امام(ع) که از دوره امام هادی (ع) آغاز و از تبار روات احادیث انتخاب شد با پشت‌سر گذاشتن غیبت صغری به عنوان یک نهاد مقدس روحانیت در جامعه شیعه شکل گرفت. این جریان نقش خلأ مقام مصعوم در مقام هدایت میان امت اسلام و توسعه معارف اهل بیت(ع) را ایفا می‌کند.

علم‌الهدی خاطرنشان کرد: ارتباطی که در حال حاضر پس از گذشت 1190 سال میان شیعیان و محبان اهل بیت با جریان امامت برقرار می‌شود مرهون تلاش‌های رسالت عظیم جریان روحانیت در طول این مسیر بوده است. آنچه از آثار عظمت شیعه و معارف اهل بیت(ع) به عنوان اسلام ناب لمس می‌شود، متاثر از خدمات فوق‌العاده بزرگان و علمایی بوده که این تبار را شکل می‌داده و در زمان خود اداره می‌کرده است. این نهاد حتی کوچک‌ترین کوتاهی نداشته و متناسب با اقضای زمان خود رسالت خود در این جریان را ایفا کرده است. جریان روحانیت متناسب با اقتضای زمان خود در مقابل یک جریان مخالف با تمام قدرت ایستادگی و فداکاری می‌کرد.

آیت‌الله علم‌الهدی: فرهنگ جهاد و شهادت در حماسه فردوسی متجلی استتحلیل آیت‌الله علم‌الهدی از تخریب قبور ائمه بقیع/ وهابیت قصد تشکیک در موضوع زیارت را داشتآیت‌الله‌ علم‌الهدی: تفکرات سکولاریستی دانشگاه‌ها را تهدید می‌کند/ تلاش جریان انحرافی برای نفوذ در سیستم آموزشی

امام جمعه مشهدمقدس یادآور شد: حساس‌ترین زمان ایفای رسالت روحانیت در زمان و موقعیت کنونی واقع شده است. اگر بررسی کنید در تمام طول تاریخ در هیچ زمانی پهنه رسالت روحانیت به این اندازه وسعت نداشته است. در هیچ زمانی این میزان از فداکاری‌ها به این اندازه نبوده است. به همان اندازه که دشمنی‌ها در دنیا افزایش پیدا کرده، اقتدار روحانیت نیز بیشتر شده است.

علم‌الهدی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری انقلاب به انتها نرسیده و پیروزی واصل نشده است و کماکان در میانه راه قرار داریم. انقلاب از روز نخست با مبارزه آغاز شد و با مبارزه ادامه پیدا می‌کند، منتها جبهه آن تغییر پیدا کرده است. در حال حاضر جبهه مبارزه به عرصه‌های مجازی تغییر پیدا کرده و در یک جبهه بزرگ با استکبار بزرگ قرار دارد که به دنبال براندازی اسلام است.

وی ادامه داد: در طول تاریخ مبارزه، جریان روحانیت با جریان‌های معارض دینی در یک کشور، قاره و دنیا نابرابر بوده و در حال حاضر نابرابر است. روحانیت همیشه در جبهه خودش با یک قدرت چندبرابری مبارزه می‌کرده است. وقتی قدرت‌ها و توانایی‌های جهانی را ارزیابی می‌کنیم، امروز همانند روز‌هایی است که یک طرف میدان مبارزه سینه خشک بود و آن سوی دیگر آن گلوله داغ. این مبارزه سینه خشک در برابر گلوله داغ در جریان امروزی هم وجود دارد و روحانیت باید همان مسیر را طی کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی تصریح کرد: یادآوری چهره‌های ایثارگر و فداکار برای روحانیت یک نشانه است. در این همایش گرد یکدیگر جمع نشده‌ایم تا از یک عده روحانی جانباز و فداکار تقدیر کنیم بلکه باید این همایش یک جلسه آموزنده باشد. ایثارگری و جانبازی باید در راستای رسالت آل محمد باشد. چهره‌های جانباز و فداکار مرز مسئولیت جریان روحانیت قرار دارد و مبارزه ما باید تا ظهور امام زمان (عج) ادامه دارد.

علم‌الهدی گفت: برای رسالت جریان روحانیت نمی‌توان زمان و قدرت مشخص تعیین کرد. رسالت روحانیت نمی‌تواند مبتنی بر قدرت و دارایی‌هایش باشد. مبارزه و رسالت جریان روحانیت در هیچ نقطه‌ای به غیر از جان او محدود نمی‌شود. فدا کردن جان مبارز در راه خدا از حضرت زهرا (س) آغاز شد و ائمه اطهار(ع) این مبارزه را ترویج داده و به عنوان تکلیف بر عهده ما قرار دادند.

وی تاکید کرد: یادواره شهدای روحانی آموزنده است و خط رسالت ما را باید مشخص کند. تحقق مسئله شهادت در لحظه آخر و عملیات شهادت است اما شهادت نقطه‌ای نیست که انسان بر اساس یک عملیات دشمن، جانش را از دست بدهد. اصل شهادت خطی است که باید بر زندگی او حاکم باشد.

امام جمعه مشهدمقدس گفت: جهاد و فداکاری بذل نفس است. هیچ عملی همانند جهاد بذل نفس نیست. بذل نفس در انسان به عنوان یک خط آغاز می‌شود. مسیر آن از ابتدای رسالتش آغاز می‌شود و در راه رسالت روحانیت ادامه دارد.

علم‌الهدی تاکید کرد: آن شهادتی در محضر خدا ارزش دارد که شهادت ارادی باشد نه شهادت تصادفی. بذل نفس ویژه مسیر رسالت است نه آن زمانی که جان در یک لحظه از دست می‌رود. اگر بدانیم که برای خدا کار می‌کنیم و در مسیر او گام بر می‌داریم در بذل نفس قرار گرفته‌ایم. بنده به عنوان یک طلبه 80 ساله فکر می‌کنم که آیا در طول عمرم کاری انجام داده‌ام که تبسمی بر لبان امام زمان (عج) بسته باشد یا خیر. اگر همچین اتفاقی برای هر انسانی رخ دهد ارزش دارد و در واقع بذل نفس داشته است.

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جریان روحانیت رسالت روحانیت عنوان یک علم الهدی پیدا کرده آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت الله علم الهدی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با هیأت علما و رؤسای مدارس علمیه هندوستان که با حضور جمعی از طلاب غیرایرانی جامعة المصطفی العالمیه برگزار شد، اظهار کرد: همه این تلاش‌هایی که شما در عرصه تبلیغ دین در سرزمین هندوستان دارید، باید در استخدام پیروی از خط ولایتمداری حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه) باشد زیرا امام زمان (عج) نوکری می‌پسندند که نوکر به‌روز حضرت باشد و به درد شرایط حال امت اسلام بخورد. از این حیث، شاید بتوان گفت که از نظر وجود اقدس امام عصر (عج)، یک طلبه سطح یک از یک عالم برجسته شأنیت بیشتری داشته باشد زیرا او متناسب با زمانه حال و شرایط موجود، خدمتی را به دین عرضه می‌کند که سایرین از آن غافل هستند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: اقتضای نوکری کردن در این آستان نیز به میدان‌داری در عرصه‌ای است که پرچم ولایت اهل‌بیت (ع) و معارف دینی را در عصر حاضر بلند کرده و اینجاست که اهمیت صیانت از انقلاب اسلامی موضوعیت پیدا می‌کند؛ تا جایی که امروزه نه‌فقط دوستان و دلسوزان بلکه حتی دشمنان اسلام نیز از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند. این منطقی است که به برکت انقلاب اسلامی جهانی شد تا هرکس در هر گوشه از این عالم، چشم به ظهور داشته باشد و مهدی صاحب الزمان (عج) را در کانون توجه و تحلیل خود قرار دهد.

هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان (عج) است

وی تصریح کرد: این تحلیل اساتید برجسته سیاست در نظام سلطه است که شیعه را همچون پرنده‌ای با دو بال نهضت حسینی و قیام مهدوی توصیف کرده و این دو مبنا را هدف قرار داده اند. بر همین اساس، هرکس در جهت ترویج ارزش‌هایی مبتنی بر این دو اصل بکوشد، بیش از سایرین سربازی کرده و مورد عنایت وجود اقدس امام زمان (عج) خواهد بود.

علم الهدی تأکید کرد: برادران عزیز، فرصت مدیریت مدارس و حوزه‌های علمیه در خطه‌ای همچون سرزمین هندوستان با گستره جمعیتی و فرصت‌های تبلیغی را غنیمت بدانید. در موقعیتی که شما قرار دارید، هر مدرسه علمیه به مثابه اردوگاه بقیة الله (عج) است بنابراین طوری عمل کنید که گویا از طرف امام زمان (عج) به این مسئولیت منصوب شده‌اید و باید به هر ابزار ممکن در این دستگاه نوکری مؤثر داشته باشید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: این همان عرصه‌ای است که سربازی شما در دستگاه امام زمان (عج) با آن سنجیده خواهد شد؛ به طوری که اگر امروز طلبه از فقه و اصول و کلام بهره‌مند باشد و سطوح عالی حوزه را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد اما از بینش سیاسی و تقید به انقلاب اسلامی بی‌بهره باشد، تلاش و مجاهدت او برای کسب علوم حوزوی ابتر است و راه به جایی نخواهد برد.

وی بیان کرد: جامعة المصطفی العالمیه نیز یکی از شجره‌های طیبه‌ای است که به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفت تا همراه با مبانی دین و ارزش‌های تشیع، گفتمان انقلاب اسلامی نیز به کشورهای عالم تسری پیدا کند بنابراین نباید این مولود مبارک را صرفاً یک نمایندگی آموزشی و یک جریان تعلیمی دانست. جامعة المصطفی همان بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است و از این جهت، تلاش شما در تقابل مستقیم با اراده شیطانی استکبار قرار دارد و موردعنایت خاص امام زمان (عج) خواهد بود.

گفتنی است که بیش از ۵۰ میلیون شیعه اثنی عشری و ۲۰۰ میلیون مسلمان اهل سنت علاقمند به اهل بیت (ع) در هندوستان زندگی می‌کنند و در ۱۰۰ مدرسه و حوزه علمیه هندوستان، سه هزار طلبه مشغول تحصیل علوم حوزوی هستند.

دیگر خبرها

  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام خمینی
  • آیت الله علوی بروجردی: روحانیت در عصر آیت‌الله بروجردی، با سازمان‌دهی ایشان به اوج رسید/ ایشان معتقد بودند ما برای دنیا حرف داریم
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • علم الهدی: دشمنان اسلام چشم به ولایت معصوم دارند
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی است
  • آیت‌الله العظمی دوزدوزانی تبریزی: روحانیت فقط به عبا و عمامه نیست/ اشتباه عالِم مانند اشتباه فرد عادی نیست، عده‌ای را منحرف می کند/ روحانی واقعی برای تربیت دینی و انسانی باید تلاش و تبلیغ کند‌
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • کارگر قشری تاثیرگذار در رشد وشکوفایی اقتصاد درکشور