Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان؛ تامین برق امروز یکی از اولویت‌های کشور محسوب شده و بر همین اساس تاسیس و تکمیل نیروگاه‌ها یکی از اولویت‌های وزارت نیرو در سالیان اخیر بوده است که در همین راستا از طرفیت‌های مختلف برای توسعه توان تولید برق در کشور استفاده می‌شود تا شاهد کاهش خاموشی‌ها در ایام پیک مصرف باشیم.

در همین راستا یکی از پروژه‌های مهم نیروگاهی غرب کشور «نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد» است که با سرمایه‌گذاری بنیاد مستضعفان در حال احداث بوده و فاز نخست آن دو سال پیش به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با توجه به اهمیت ساخت نیروگاه در کشور بنیاد مستضعفان سال ٩٩ قرارداد ساخت فاز دوم نیروگاه نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد را نیز منعقد کرد و با پیگیری رئیس بنیاد مستضعفان منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل پروژه در بدو انعقاد قرارداد تامین شد. اما در حالی که منابع ارزی و ریالی این پروژه تامین شده است، شرکت مپنا به عنوان سازنده نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد تا کنون نتوانسته به تعهدات خود در این پروژه عمل کند و در برهه‌های مختلف شاهد سرعت بسیار پایین عملیات احداث و یا تعطیلی پروژه هستیم. 

متاسفانه با وجود اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند توسعه ظرفیت‌های نیروگاهی برای تولید برق بوده و دغدغه مهم مردم و مسوولان افزایش ظرفیت تولید برق و جلوگیری از خاموشی‌ها در روزهای گرم تابستان است، اما روندی که پیمانکار نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد در پیش گرفته خلاف اولویت‌های دولت و سیاست‌های مورد تاکید وزارت نیرو و مهم‌تر از آن مطالبه و خواسته مردم است. 

با وجود وعده‌هایی که هنگام عقد قرارداد ساخت نیروگاه خرم‌آباد بین کارفرما و پیمانکار منعقد شد متاسفانه واحد بخار بلوک یک با وجود نداشتن مشکلات مالی هنوز تکمیل نشده و تعهدات وعده‌های مپنا در این خصوص انجام نشده است. 

از طرفی با وجود اینکه قرارداد ساخت فاز دوم نیروگاه که شامل دو واحد گاز  است نیز بین بنیاد مستضعفان و شرکت مپنا منعقد شده، هنوز پیشرفت مناسبی نداشته و عملا اقدام چشمگیری در آن صورت نگرفته است. 

این در حالی است که محسن طرزطلب مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی در مراسم توافق‌نامه احداث فاز دوم نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد، بین بنیاد مستضعفان به عنوان سرمایه‌گذار، شرکت تولید نیروی برق حرارتی به عنوان سرمایه‌پذیر و گروه مپنا به عنوان پیمانکار در تیر ماه سال ۹۹ گفته بود: امیدواریم بخش بخار و واحد سوم گاز نیروگاه نیز با همکاری گروه مپنا در پیک سال آینده(۱۴۰۰) وارد مدار برق شود.

عدم توجه به ساخت و تکمیل طرح توسعه‌ نیروگاه سیکل ترکیبی خرم‌آباد در حالی است که در صورت توجه هم می‌تواند بخش مهمی از نیاز برق منطقه را فراهم کند و هم در بحث اشتغال‌زایی برای استانی مانند لرستان که از بیماری و محرومیت رنج می‌برد بسیار مهم و حائز اهمیت باشد. 

با توجه به اهمیت موضوع از نمایندگان مجلس و مسوولان ارشد استان انتظار می‌رود نسبت به پیگیری مشکلات این نیروگاه اهتمام بیشتری داشته باشند و از مدیران شرکت مپنا نیز انتظار می‌رود نسبت به این پروژه که برای توسعه لرستان حیاتی است توجه بیشتری داشته باشند و اگر مشکلی هم وجود دارد رفع آن را سال‌ها و ماه‌ها پشت گوش نیندازند و هر چه سریع‌تر اقدامی جهادی و انقلابی برای تکمیل نیروگاه انجام دهند. بی‌شک این موضوع در صورت عدم توجه مسوولان ذی‌ربط نیازمند بررسی بیشتر خواهد بود و باید مشخص شود چرا با وجود تاکیدات فراوان مسوولان و پیگیری رسانه‌ها روند موجود اصلاح و تکمیل نیروگاه شتاب نمی‌گیرد!

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد نیروگاه خرم آباد تولید برق نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد بنیاد مستضعفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد در زمینی به مساحت ۱۰۷ هزار مترمربع، ۵۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع ساخت در ۱۴ بلوک متفاوت و با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مجتمع پردیس دانشگاهی کمالوند در دستور کار قرار گرفته است.

روند ساخت این پروژه بیمارستانی که از سال ۹۰ به‌عنوان جایگزین بیمارستان شهدای عشایر خرم‌آباد آغاز شده، متوقف مانده بود و باگذشت ۱۰ سال وقفه، دوباره عملیات اجرایی ساخت پروژه کلید خورده است.

امید می‌رود در دولت سیزدهم، تحقق وعده‌های مسوولان و با تخصیص اعتبارات بیشتر، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از این پروژه مهم بیمارستانی در مرکز لرستان باشیم تا مردم استان طعم خدمت بیشتر در حوزه سلامت را بچشند.

«نیایش» به ایستگاه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسید

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان امروز دوشنبه در بازدید استاندار لرستان از روند احداث این پروژه بیمارستانی در خرم‌آباد، اظهار کرد: این پروژه در سال ۹۵ بین ۶.۵ تا هفت درصد پیشرفت فیزیکی داشته که به قرارگاه خاتم برای اجرا واگذار می‌شود.

وی عنوان کرد: از سال ۹۵ تا دولت جدید، یعنی چهار سال، میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۲۵ درصد می‌رسد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه آن موقع تعداد تخت‌های این بیمارستان ۵۱۵ تخت بوده است، افزود: از سال ۱۴۰۰ و تا کنون و در دولت سیزدهم، این پروژه بیمارستانی به ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.

دلفان، بیان کرد: تا کنون حدود ۴۰۴ میلیارد تومان در این پروژه بیمارستانی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه همچنین تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت، به ۶۱۱ تخت افزایش پیدا کرده است، گفت: یعنی به‌اندازه یک بیمارستان کوچک دوباره به این فضا اضافه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان پروژه بیمارستانی «نیایش» خرم‌آباد را یک «ابر بیمارستان» عنوان کرد و گفت: این بیمارستان در صورت بهره‌برداری یکی از بزرگ‌ترین بیمارستان‌های منطقه به‌حساب می‌آید.

دلفان، افزود: اگر منابع اعتباری این پروژه تأمین شود، سال دیگر این بیمارستان به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی با تأکید بر اینکه خرید تجهیزات این بیمارستان نیز شروع شده است، گفت: اگر در سفر دوم دولت مصوب شود، اعتبارات مربوط به پروژه تأمین و تکمیل خواهد شد.

پروژه در تیرماه ۱۴۰۳ افتتاح می‌شود

صرفی سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد نیز در حاشیه این بازدید، اظهار کرد: در حال حاضر احداث این پروژه بیمارستان بر عهده قرارگاه خاتم است.

وی عنوان کرد: مؤسسه «نوین ابنیه» قرارگاه خاتم عهده‌دار احداث این پروژه بوده و این مؤسسه در حدود ۱۵ کلان‌شهر کشور، در حال احداث پروژه‌های بیمارستانی است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در حال حاضر این پروژه ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه تا سال ۱۴۰۰، ۲۵ درصد بوده و الان ۶۵ درصد است.

صرفی، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۸۰ نفر مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بخش نمای ساختمان و دیوارهای داخلی، تأسیسات برق و مکانیک در حال اجرا است، عنوان کرد: همه تجهیزات موردنیاز گرمایشی و سرمایشی، دستگاه‌های هواساز، سیستم فاضلابی، لوله‌ها، پنجره‌ها و… برای بیمارستان خریداری شده است.

سرپرست کارگاه بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد، تأکید کرد: اگر منابع مالی به همین روند تأمین شود، بنا داریم که تا تیرماه ۱۴۰۳ این بیمارستان را تکمیل کنیم.

صرفی، تأکید کرد: کارفرما باید بتواند منابع مالی را تأمین کند، تا بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در تاریخ یاد شده بیمارستان را تحویل بدهیم.

رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در لرستان مطلوب است

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در جریان این بازدید با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری‌شده است، اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

وی با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این روند مطلوب است.

استاندار لرستان، افزود: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی دو سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت، افزود: امیدواریم با فراهم‌کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد؛ چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آنهاست و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس‌جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس‌جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی‌نشده است.

کد خبر 6092497

دیگر خبرها

  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد