Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری نسبت به قطع احتمالی آبِ بوستان‌های جنگلی تهران به دلیل کم‌آبی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مهدی پیرهادی» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری درباره آخرین وضعیت آبی در شهر تهران با توجه به کمی بارش‌ها اظهار داشت: یکی از مشکلاتی که در سال جاری کشور با آن روبرو است، کاهش نزولات آسمانی است که احتمالا به همین دلیل با موضوع کمبود آب مواجه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

  او با تاکید بر اینکه همه‌ دستگاه‌های اجرائی باید نسبت به این مسئله دغدغه داشته باشند، گفت: هرچند که متاسفانه توجه ویژه‌ای را در چند ماه گذشته از سوی سازمان‌ها و ارگان‌ها برای فرهنگ‌سازی و آموزش در زمینه مصرف آب خیلی ندیده‌ام. اقداماتی انجام شده اما خیلی مختصر بوده و رسانه ملی هم باید در این زمینه اقدام کند.    پیرهادی اضافه کرد: باید قبل از بحران، پیشگیری از بحران کنیم و در این زمینه باید نسبت به کاهش مصرف آب اقدام کنیم.    رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر توجه به مساله فضای سبز شهری در شرایط کم آبی گفت: از سوی دیگر آب مورد نیاز فضای سبز شهر تهران نکته مهمی است که باید به آن توجه کرد. در برخی از بوستان‌های جنگلی با توجه به کمبود آبی که با آن روبرو خواهیم شد، وزارت نیرو در نظر ندارد که به این بوستان‌ها آب دهد و ممکن است به خشکی برخی از درختان منجر شود.    پیرهادی گفت: تقاضا دارم وزارت نیرو برای این موضوع حتما یک فکر جدی کند تا منجر به خشک شدن برخی از درختان در فصل تابستان نشود.    او با بیان اینکه این مطالبه جدی ما در تهران است، گفت: چرا که تهران با این حجم از آلودگی اگر درختان آن نیز بخواهند دچار خشکی به دلیل قطعی آب شوند، اتفاق خیلی بزرگ و فاجعه است که رخ می دهد. این اقدام ممکن است شامل حال برخی از بوستان‌های جنگلی شود، البته که تعامل خیلی خوبی بین شورای شهر و مجموعه آب و فاضلاب وجود دارد و برای سال‌های آینده یکی از اقداماتی که با مجموعه آب و فاضلاب انجام می‌دهیم ایجاد ظرفیت‌هایی در بوستان‌ها و پارک‌های جنگلی است که در سال‌های بعد این اتفاق رخ ندهد.    رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: ما تنها نگران امسال هستیم و در سال‌های بعد فکر می‌کنم با تعاملی که بین شورای شهر و وزارت نیرو وجود دارد این موضوع حل شود. کارهای خوبی در شهرداری تهران بمنظور صرفه جویی مصرف آب انجام شده اما این یک عزم جدی می‌خواهد.   او با اشاره به ضعف در اجرای قوانین گفت: برای خیلی از موضوعات قوانین را در کشور داریم، اما در حوزه اجرا ضعف داریم. برای مثال تبصره ۱۶ مقررات ملی ساختمان که به تاسیسات بهداشتی مربوط می‌شود حتما به صرفه جویی در مصرف آب کمک می‌کند و یکی از موضوعاتی که می‌تواند در این زمینه کمک کند اجرای مبحث ۱۶ مقررات ملی ساختمان است که شست و شوی محوطه ساختمان‌ها و آبیاری فضای سبز شهرک‌ها و برج‌ها را از طریق تصفیه فاضلاب انجام دهیم و این باعث می‌شود که هدر رفت آب به کمترین میزان ممکن برسد که کمک مهمی در صرفه جویی مصرف آب می‌کند.    او در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت آبی در پارک جنگلی چیتگر با توجه به آتش سوزی‌هایی که در سال ۹۹ در آن رخ داد، گفت: در یک مقطعی قطعی آب صورت گرفت و چنین موضوعی پیش آمد. از وزارت نیرو تقاضا دارم آب بوستان‌های جنگلی را قطع نکنند. باید امسال را سپری کنیم تا برای سال بعد و با تفاهم‌هایی که در حال انجام هستیم مشکلات حل شود.امسال به واسطه بارش‌هایی که صورت گرفته است همه مردم باید کمک کنند تا امسال را بتوان سپری کرد.   انتهای پیام/
منبع: ایلنا

منبع: دانا

کلیدواژه: محیط زیست و خدمات شهری رئیس کمیسیون سلامت بوستان های جنگلی وزارت نیرو شورای شهر شهر تهران بوستان ها مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۵۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد

محمود قلی‌زاده اظهار کرد: اخیرا تصاویر قطع درختان جنگلی منطقه سو‌های نمین در برخی از کانال‌های مجازی با عنوان نابودی درختان جنگلی فندقلو منتشر شده است که بعد از بررسی کارشناسی و پایش منطقه مورد ادعا، مشخص شد هیچ گونه قطع درختان در این منطقه رخ نداده است.

او ادامه داد: ادعای قطعی درختان جنگلی و انتشار تصویر هوایی آن از سوی کانال‌های مجازی مربوط به حوزه استحفاظی گیلان است و مربوط به محدوده جنگلی فندقلو در استان اردبیل نیست.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل گفت: برای اثبات واقعیت و رد ادعای کانال‌های مجازی مبنی بر قطع گسترده درختان جنگلی آماده برگزاری تور خبری با حضور خبرنگاران هستیم تا وضعیت موجود جنگل فندقلو به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رسانی شود.

قلی زاده ادامه داد: از انتقاد و نقد سازنده رسانه‌ها استقبال می‌کنیم و معتقدیم با نقد سازنده و پویا می‌توان مشکلات و کاستی‌های موجود را برطرف کرد.

او افزود: آماده برگزاری تور خبری با حضور خبرنگاران هستیم تا وضعیت موجود جنگل فندقلو به صورت شفاف به مردم اطلاع‌رسانی شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه گاهی آتش‌سوزی مقطعی در جنگل‌های استان اتفاق می‌افتد، افزود: با وجود استقرار نیروی‌های یگان حفاظت در جنگل‌های استان باز شاهد آتش‌سوزی در بخشی از مناطق جنگلی از سوی گردشگران و مسافران هستیم که در این زمینه هم مصمم هستیم با تکمیل و افزایش نیرو‌های یگان و جذب نیروی انسانی جدید به تعداد ۷۳ نفر در یگان، میزان آتش‌سوزی جنگل‌های استان را به حداقل برسانیم.

قلی زاده اظهار کرد: بر اساس قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، قانونگذار وظیفه حفاظت و صیانت از عرصه‌های ملی را به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور داده و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان نیز حسب وظیفه ذاتی و قانونی به‌طور شبانه‌روزی با سوداگران و متعدیان به اراضی ملی برخورد قانونی می‌کند.

او با قدردانی از تعامل و مساعدت دستگاه قضایی استان ادامه داد: این اداره کل بر اساس تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع هر گونه تخریب و تصرف عدوانی به عرصه‌های مذکور را احصا و مراتب را طی تشکیل پرونده تخلف به مرجع قضایی احاله می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل با بیان اینکه حفاظت از منابع طبیعی طبق اصل ۵۰ قانون اساسی وظیفه عمومی تلقی می‌گردد، افزود: مشارکت همه‌جانبه و آگاهانه اقشار مختلف و همکاری مردم، همیاران طبیعت و نیز دستگاه‌های اجرایی در حفاظت از منابع طبیعی و اراضی ملی ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • نقدی بر حصار کشی و اسباب‌کشی درختان از پارک‌ها
  • علت حصارکشی در پارک لاله چیست؟ +عکس
  • هیچگونه قطع درختان جنگلی در فندقلو اتفاق نیفتاده است
  • وعده چمران برای عدم قطع درختان پارک لاله
  • قطع درختان جنگل فندقلوی نمین صحت ندارد
  • سوال معنادار عضو زن شورای شهر به حصارکشی پارک لاله | فیلم
  • از حصار کشی در پارک لاله تا وعده چمران مبنی بر عدم قطع درختان
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • درخت کشی در تهران
  • چرا شهرداری می‌خواهد با تانک از روی پارک‌های تهران بگذرد؟