Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@05:28:02 GMT

بیت کوین همچنان پشت کانال 30 هزار دلاری

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۶۲۴۶

بیت کوین همچنان پشت کانال 30 هزار دلاری

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، در حالی که طی ساعات گذشته قیمت بیت کوین برخلاف چند روز پیش روند افزایشی را‌‌‌‌‌‌‌‌ در پیش گرفته اما هنوز نتوانسته وارد کانال 30 هزار دلاری شود.

به گزارش کوین مارکت کپ، هم اکنون هر بیت کوین 29 هزار و 917 دلار خرید و فروش می‌شود که نسبت به دیروز 7 دهم درصد افزایش یافته اما نسبت به یک هفته پیش 9.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 درصد پایین تر است. در حال حاضر ارزش کل بازار بیت کوین 568 میلیارد دلار کاهش یافته است.

نگرانی‌ها نسبت به افزایش تورم و روی آوردن بانک‌های مرکزی کشورها به سیاست افزایش نرخ بهره از جمله اصلی‌ترین دلایل سقوط بازار ارزهای مجازی بوده است. فقط طی ماه جاری و در حدود دو هفته بیت کوین 20 درصد ارزش خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست داده است.

یکی دیگر از شگفتی‌های بازار سقوط ترا بود، این ارز که به عنوان جزو ارزهای باثبات بازار بود و ارزش آن برابر دلار آمریکا تعیین شده بود، در معاملات هفته گذشته سقوط و هم اکنون فقط 14 سنت خرید و فروش می‌شود.

فرانکو ویلاروی دگالهو، رئیس کل بانک مرکزی فرانسه امروز طی یک کنفرانس خبری گفت در صورت عدم اعمال قوانین و ایجاد بسترهای قضایی، ارزهای مجازی می‌تواند نظام مالی بین‌المللی را‌‌‌‌‌‌‌‌ مختل کند.

فابیو پانتا، یکی از اعضای هیات مدیره بانک مرکزی اتحادیه اروپا هم در صحبت‌های جداگانه‌ای گفته ارزهای مجازی به اصطلاح با ثبات یا استیبل کوین در برابر تغییرات بازار آسیب‌پذیر هستند.

بیت کوین در چهار روز پیش تا 25 هزار و 400 دلار هم سقوط کرده بود که پایین‌ترین نرخ این ارز از دسامبر 2020 تاکنون محسوب می‌شود.

ارزش کل بازار ارزهای مجازی هم به یک تریلیون و 278 میلیارد دلار رسیده است.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: بیت کانال هزار دلاری قیمت کوین اروپا دلار ترا ارز مجازی ارزهای مجازی بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۶۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین