Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات اجرایی طرح آبرسانی به ۲۸ روستای شهرستان ساوه با اعتباری افزون بر ۲۲۰ میلیارد ریال امروز (دوشنبه) با حضور جمعی از مسئولان این شهرستان در روستای باغشاهی آغاز شد.

به گزارش برنا؛ مدیرعامل شرکت آبفا شهرستان ساوه در این آیین گفت: مهمترین اقدامات پیش بینی شده در اجرای این طرح شامل ایجاد تاسیسات آب اعم از تجهیز و حفر چاه، احداث ایستگاه پمپاژ و مخزن ذخیره آب در ۲ مجتمع آبرسانی سردار سلیمانی و سرداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سعید طاعتی» افزود : اعتبار این طرح در مجتمع آبرسانی سردار سلیمانی (روستاهای منطقه کوهپایه) با هدف آبرسانی به ۶ روستا حدود ۹۶ میلیارد ریال و در مجتمع سرداران که ۲۲ روستا را از نعمت آب آشامیدنی بهره مند خواهد کرد نیز افزون بر ۱۳۰ میلیارد ریال است.

به گفته او در مجموع ۲۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های آبرسانی به ۲۸ روستای شهرستان ساوه که در زمینه تامین آب آشامیدنی دارای مشکلاتی هستند، اختصاص یافته است.

طاعتی اظهار داشت: احداث مخازن ذخیره در روستاهای چرمک، شرفلو، ملک آباد، و حقانیه و همچنین احداث یک باب مخزن تقلیل فشار در مسیر خط انتقال روستای سیلیجرد به عنوان زیرمجموعه‌های این طرح آبرسانی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: احداث خط انتقال آب باغشاهی و سیلیجرد، بازسازی و بهسازی چشمه سیلیجرد و اجرای خط انتقال روستای یل آباد به الوسجرد به طول پنج هزار و ۶۰۰ متر از دیگر اقدامات در این طرح می باشد.

شهرستان ساوه دارای ۲ بخش مرکزی و نوبران با ۲۳۰ روستا است که آب آشامیدنی بخش اعظم جمعیت ۳۰۰ هزار نفری آن از محل ذخایر سد ۲۷۸ میلیون مترمکعبی الغدیر و همچنین ۲۹ حلقه چاه تامین می‌شود و با هدف تامین بلندمدت آب ساکنان شهر ساوه نیز خط انتقال آب از سد کوچری گلپایگان از محدوده سلفچگان به ساوه به طول ۱۳۰ کیلومتر در دست اجرا است و طبق اعلام مسئولان تاکنون ۳۰ کیلومتر از این طرح لوله گذاری شده است. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آبرسانی شهرستان ساوه میلیارد ریال خط انتقال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای ۱۳۰۰ پروژه عمرانی گفت: با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، امیرحمزه خزایی امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران طرح آبرسانی به روستاها دارای تنش آبی را از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست و اظهار کرد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

وی با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، افزود: در تلاش هستیم طی یک تا دو ماه آینده پروژه‌ها احداث شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماهه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی بوده است.

خزایی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن خبر داد و تصریح کرد: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

وی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی، ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم‌التحریر، توزیع بیش از ۲۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف، کمک به آزادسازی ۱۷۰۰ زندانی مالی، ایجاد اشتغال برای بیش از ۳۰۰۰ جوان جویای کار و توزیع بیش از ۹۰۰۰ متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی انجام شده است.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فراغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

کد خبر 750663

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • کلنگ زنی احداث سالن چند منظوره ورزشی در روستای سنگان اشنویه
  • آغاز احداث محور ارتباطی روستا‌های شمالی دهاقان به مهیار
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • مشکلات پیش روی طرح راه آهن خراسان جنوبی روی میز بررسی
  • محوطه سازی و سنگ فرش کوچه‌ها و معابر روستای مرزانک
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد