Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، این مطلب را افشار فتح الهی روز دوشنبه در سی و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر قشم عنوان کرد و گفت: در جلساتی که با مسوولین باشگاه فرهنگی، ورزشی استقلال در تهران داشتیم قرار شد مدیرعامل این باشگاه با سفر به جزیره زیبای قشم برای  احداث این کمپ ورزشی استاندارد چندین موقعیت خوب را ارزیابی و رصد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال با سفر به جزیره آب و آفتاب محل احداث این کمپ را انتخاب و پسندید، یک کمپ استاندارد برای آینده ورزش قشم باقی می ماند و احداث می شود، ضمن اینکه یک پایگاهی برای ورود تیم های ورزشی داخلی و خارجی به سرزمین عجایب هفتگانه می شود.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: ما متاسفانه نمونه ای از این کمپ های استاندارد ورزشی را در داخل کشور نداریم و با نبود این گونه کمپ ها تیم های ورزشی ما برای تمرین و برپایی اردوهای ورزشی به سایر کشورهای خارجی می رفتند.

فتح الهی اضافه کرد: به لطف خدا در این فاصله ای که توفیق خدمت در جزیره زیبای قشم را داشتیم، یکی از موضوعاتی که خیلی مورد توجه قشموندان قرار گرفت همین تعامل و همدلی بود که بین سازمان منطقه آزاد و شورا و شهرداری قشم اتفاق افتاد.

وی گفت: وقتی بنا است محور، محور خدمت رسانی به مردم باشد خیلی فرق نمی کند که این منطقه آزاد، این شهرداری یا این فرمانداری باشد، باید سطح رضایت مندی مردم را بالا ببریم و اگر اصل بر رضایت مردم است همه این ساز و کارها و این ساختار ها ایجاد شده تا ما بتوانیم کیفیت خدمات به مردم را بالا ببریم، بنابراین خیلی نباید وارد این بحث دستگاهی و دعواهای معمولی بشویم که متاسفانه قبلا وجود داشت و به صورت مستقیم هم آسیبش به مردم رسیده بود.

رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افزود: هر کسی سر جایش خودش نشسته بود و امکاناتی داشته و حقوقی دریافت کرده است، اما آنهایی که ضرر کردند مردم بودند.

وی اظهار داشت: به لطف خدا در آن تفاهم ابتدایی که شکل گرفت یک رضایت مندی، یک خوشحالی و یک امیدی به مردم جزیره تزریق شد که مهم ترین اثر این کار مشترک بود که ما با هم انجام دادیم، حالا اینکه خروجی های کار چه نتیجه ای داشته است من هنوز خودم راضی نیستم، اما پیام اولیه اش مردم امیدوار شدند که چند مجموعه با هم همکاری می کنند و ان شاء الله به نتایجی هم می رسد که در آینده می تواند یک بخشی از مسائل و مشکل قشم را حل کند.

به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌رسانی به کشتی‌های عبوری از آبراهه بین‌المللی و پارک‌های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌شود.

این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌های انرژی است.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

ادامه دارد...

برچسب‌ها فوتبال باشگاه استقلال سازمان منطقه آزاد قشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فوتبال باشگاه استقلال سازمان منطقه آزاد قشم فوتبال باشگاه استقلال سازمان منطقه آزاد قشم سازمان منطقه آزاد خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۶۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد

شهردار منطقه ۱۳تهران ضمن تشریح رویکرد و برنامه‌های این منطقه در سال جاری، از بوستان جنگلی سرخه‌حصار و پایانه شرق تهران به عنوان فرصت‌های آینده شرق تهران نام برد.

به گزارش ایسنا، محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ تهران، توجه به مشارکت عمومی و بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه برای تدبیر مسائل شهر را ۲ رویکرد مهم در شهرداری این منطقه برشمرد و اظهار کرد: در این میان، بافت فرسوده، امکانات رفاهی و تفریحی، بوستان‌های محلی، مناطق مسکونی فشرده در حوالی دوشان تپه و پایانه قدیم مسافربری شرق از جمله موارد دارای اهمیت در سال‌های گذشته بوده است.

وی گفت: در راستای غلبه بر برخی از مشکلات قدیمی و تحقق خدمت به شهروندان، با دستور شهردار تهران و پیگیری های مستمر شهرداری منطقه۱۳، توافق بزرگ دوشان تپه به زودی به نتیجه می رسد و با انجام این توافق، خیابان دماوند به پیروزی می رسد و بسیاری از مشکلات این محدوده در شرق تهران کاهش می یابد.

علی‌احمدی افزود: همچنین پایانه جدید شرق (پردیس مسافری شهر تهران) با دستور شهردار تهران، با محوریت سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانه‌های مسافری شهر تهران و پیگیری‌های مکرر منطقه ۱۳ بعد از وقفه طولانی در تکمیل، در این دوره مدیریت شهری فعال و جهت ارتقای کیفیت حمل و نقل و کاهش ترافیک در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد. مجموعه سرخه حصار نیز که در محدوده شهرداری این منطقه قرار دارد، ظرفیت و فضایی مناسب برای شهروندان است و می‌تواند در توسعه گردشگری در شرق پایتخت موثر باشد.

به گفته شهردار منطقه۱۳؛ از مهم‌ترین پروژه‌های غیر مستمر احداثی شهرداری منطقه۱۳ در سال ۱۴۰۳ می‌توان به توسعه فضای تفریحی گردشگری سرخه حصار، احداث سوله چند منظوره شهید دوران، بهسازی معابر اراضی دوشان تپه، احداث رفیوژمیانی خیابان پیروزی، احداث پیاده راه افضلی، احداث اسکان کارگری نواحی دو و سه و اجرای شبکه آبیاری تحت فشار و احداث مرکز فوریت‌های امدادی در بوستان جنگلی سرخه حصار، ادامه بازسازی و تغییر کاربری ساختمان‌های اراضی ساصد اشاره کرد.

علی احمدی تصریح کرد: همچنین طرح "من شهردارم" نیز نقش تعیین کننده‌ای در بودجه ۱۴۰۳ منطقه۱۳ دارد که در این راستا ۱۲۸ پروژه در حوزه‌های خدمات شهری، ترافیک، فنی و عمرانی، اجتماعی و فرهنگی با مشارکت شهروندان اجرایی می‌شود.  علاوه بر این ۴۰ برنامه مناقصه و کمیسیون نیز در قالب انعقاد قرارداد نواحی و چاپ مناقصه پیگیری می‌شود.

وی بیان کرد: در سال‌های گذشته، فرصت‌های مستعد رشد در محلات مختلف منطقه شناسایی شده که در نظر داریم با استفاده از ظرفیت سازمان‌های دخیل، سازوکارهای لازم برای جذب سرمایه‌های خرد و کلان فراهم کنیم که در این زمینه حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های منطقه۱۳ این نیازها را شناسایی و پیگیری می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • مسابقات آزاد تپانچه جوانان؛ تمدن بر سکوی قهرمانی ایستاد
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • منافع مردم سادات محمودی اولویت مسئله سد خرسان است
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۵ اردیبهشت
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید