Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@21:37:08 GMT

بررسی جامع مشخصات فنی و قیمت انواع ناودانی

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۷۷۸۳

بررسی جامع مشخصات فنی و قیمت انواع ناودانی

 

ناودانی یک مقطع پرکاربرد در ساختمان‌سازی و صنعت است که به آن کانال یو شکل (European Standard U Channel) نیز می‌گویند؛ زیرا مشابه حرف U انگلیسی است. در ساختمان از ناودانی برای ساخت چهارچوب در و پنجره و یا ترمیم بخشی از بنای تخریب شده، می‌توان استفاده کرد. همچنین برای تولید قاب‌ها و پایه‌های تجهیزات صنعتی نیز استفاده می‌شوند؛ البته این تنها کاربردهای ناودانی نیستند و در صنعت و حتی راهسازی نیز از این قطعه استفاده‌های بسیاری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطلب از پیوان می‌خواهیم شما را با مشخصات فنی انواع ناودانی آشنا کنیم تا بتوانید بر اساس جدول اشتال ناودانی و قیمت ناودانی مورد نظر خود، بهترین انتخاب را داشته باشید؛ پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

ناودانی چیست؟

همانطور که گفته شد، پروفیل ناودانی یک مقطع پرکاربرد در ساختمان‌سازی است که تشکیل شده از پروفایل باز است که در ساختار آن یک جان Web و دو باله Flanges عمود بر آن هستند. این مقطع، کاربردهای بسیاری در ساختمان‌سازی و صنایع مختلف دارد و به همین دلیل، اهمیت آن غیرقابل انکار است. استفاده از فولاد و پروفایل‌های مختلف همچون ناودانی از اوایل قرن بیستم آغاز شد و در جنگ جهانی دوم، این قطعات یکی از مهم‌ترین مصالح ساختمان‌سازی بودند و پس از جنگ نیز با گسترش کارخانه‌های تولید کننده فولاد، استفاده از آن‌ها رشد چند برابری داشت. امروزه نیز سازه‌های فلزی در ساختمان‌سازی استفاده زیادی دارند و به همین دلیل این محصولات فولادی پرکاربرد هستند.

استفاده از ناودانی مزایای بسیاری دارد؛ همچون مقاومت آن در برابر فشارهای زیاد، سرعت بالا در نصب و ایجاد اتصالات متنوع، کم حجم و سبک بودن این قطعات در عین مقاومت بالا، طول عمر بالای قطعات و... .

ناودانی‌ها انواع متفاوتی دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

انواع ناودانی

ناودانی‌ها را بر اساس ویژگی‌های متفاوت آن‌ها، دسته‌بندی می‌کنند. یکی از این ویژگی‌ها، فرایند تولید ناودانی‌ها است که آن‌ها را به دو دسته ناودانی فابریک و ناودانی پرسی تقسیم می‌کند. ناودانی فابریک را براساس فرایند شکل‌دهی گرم یا نورد گرم تولید می‌کنند. ناودانی پرسی از طریق شکل‌دهی سرد و با انجام پرس‌کاری روی ورق فلزی تولید می‌شود.

شکل ظاهری ناودانی‌ها نیز به دو شکل ناودانی ساده و ناودانی مشبک تقسیم می‌شود که ناودانی ساده، شکل معمول و متداول آن بوده و کاربرد زیادی در ساختمان‌سازی و صنعت دارد. ناودانی مشبک بر روی بال و جان خود دارای حفره بوده و اغلب از جنس گالوانیزه هستند. به دلیل وجود حفره های این نوع ناودانی، می‌توان از آن‌ها برای ساخت قفسه‌ها استفاده کرد و همچنین برای کارهای تاسیساتی استفاده بسیاری زیادی دارند؛ زیرا می‌توان سیم را از بین حفرات ناودانی مشبک عبور داد.

شما می‌توانید با کلیک بر روی آدرس https://pivan.co/product-category/uchannel/ اقدام به استعلام قیمت و خرید انواع ناودانی کنید.

دسته بندی دیگر انواع ناودانی، بر اساس جدول وزن ناودانی است که به دو دسته ناودانی سبک و ناودانی سنگین تقسیم می‌شوند. چنانچه وزن یک ناودانی از وزن گفته شده در جدول اشتال ناودانی کمتر باشد، ناودانی سبک و چنانچه از وزن گفته شده در جدول اشتال ناودانی بیشتر باشد، به آن ناودانی سنگین می‌گویند. همچنین ناودانی‌ها یک سایز یا نمره دارند که بر اساس اندازه جان ناودانی مشخص می‌شود؛ برای مثال چنانچه نمره ناودانی ۶ باشد، یعنی جان آن ۶۰ میلی‌متر یا ۶ سانتی‌متر است.

قیمت ناودانی بر اساس استاندارد آن

بر اساس استاندارد، دو نوع ناودانی UPN و UPE تولید می‌شوند که تنها تفاوت آن‌ها در شکل بال‌های این قطعات است. ناودانی استاندارد UPE دارای بال‌های موازی با ضخامت یکسان و ناودانی استاندارد UPN دارای بال‌های موازی ولی به شکل مخروطی است.

برای آن‌که مهندسان و متخصصین، ناودانی مورد نیاز خود را انتخاب کنند؛ مشخصات فنی انواع ناودانی در یک جدول به نام جدول اشتال ناودانی آمده است. همچنین جدول دیگری به نام جدول وزن ناودانی به شما کمک می‌کند تا پروفیل ناودانی مورد نظر خود را به درستی انتخاب نمایید. قیمت ناودانی بر اساس مشخصات فنی آن متفاوت است؛ به همین دلیل نیاز است ابتدا مشخصات فنی انواع ناودانی مورد نظر خود را مشخص کنید تا قیمت نهایی محصول شما مشخص شود.

در انتهای این مطلب می‌توانید معنی واژگان مورد نیاز برای بررسی راحت‌تر جدول وزن ناودانی سنگین، جدول وزن ناودانی سبک و جدول اشتال ناودانی سنگین و سبک را مشاهده کنید.

مزایا و کاربرد انواع ناودانی در ساختمان

برای اینکه بتوانید انتخاب درستی داشته باشید، نیاز است علاوه‌بر آشنایی با مشخصات فنی انواع ناودانی، با مزایای استفاده از این قطعات و کاربرهای آن نیز آشنا باشید. ویژگی‌ها و مشخصات فنی ناودانی را در بخش ناودانی پیوان، به‌طور کامل توضیح داده‌ایم و به همین دلیل تنها خلاصه‌ای کاربردی از آن را در این قسمت آورده‌ایم.

 

مزایای استفاده از ناودانی مقاومت بالای ناودانی در برابر فشارها و تنش‌های بزرگ به دلیل خاصیت ارتجاعی فولاد و قانون هوک بالا بودن سرعت نصب این قطعات در ساختمان‌شسازی تنوع بالا در نحوه اتصالات ناودانی در ساختمان کم‌حجم بودن و اشغال فضای کم طول عمر و ماندگاری بالا کم‌وزن بودن در اسکلت فلزی ساختمان پرتی کم ناودان

 

کاربرد ناودانی

همانطور که گفته شد ناودانی کاربردهای بسیاری، نه‌تنها در ساختمان‌سازی، بلکه در صنعت دارد و در صنایعی همچون راه‌سازی و تولید ماشین‌آلات از ناودانی به میزان زیادی استفاده می‌شود. در این بخش مهم‌ظترین کاربردهای ناودانی را ذکر کرده‌ایم.

استفاده از ناودانی به عنوان پایه برای گاردریل و تجهیزات ترافیکی استفاده از ناودانی در سیستم‌های پایپینگ و پایپ لاین برای ساخت ساپورت لوله استفاده از ناودانی در ساخت چهارچوب درب و پنجره آهنی استفاده از ناودانی در ساخت قاب‌های فلزی در تجهیزات صنعتی استفاده از ناودانی به عنوان مهاربند برای ترمیم دیوار تخریب شده استفاده از ناودانی در خرپاها، ستون‌ها و بادبندها در ساختمان‌های بلند استفاده از ناودانی برای ساخت اسکلت فلزی موردنیاز برای تولید کامیون‌ها و ماشین آلات سنگین

 

توضیحات جدول مشخصات فنی انواع ناودانی

برای بررسی راحت‌تر جدول اشتال ناودانی، از توضیحات زیر برای آشنایی بیشتر با واژه‌های به کار رفته در این جدول‌ها استفاده کنید.

h: ارتفاع جان ناودانی b: پهنای باله ناودانی s: ضخامت جان t: ضخامت باله R: شعاع انحنا داخلی اتصال جان به باله h1: ارتفاع داخل دهانه ناودانی d: ارتفاع داخلی دهانه - شعاع انحنای داخلی Ø: شعاع کمانش emin: حداقل فاصله از محور emax: حداکثر فاصله از محور A: مساحت مقطع G: وزن مخصوص یک متر AL: محیط طول AG: مساحت کلی Ix: شعاع ژیراسیون Wel.x: مدول الاستیک محور ایکس Wpl.y: مدول پلاستیک محور y ix: ممان اینرسی Avy: محیط برش موازی با بال ly: شعاع ژیراسیون Wel.y: مدول مقطع y Wpl.y: مدل پلاستیک محور y iy: ممان اینرسی Y Ss: حداقل فاصله بال تا جان It: مقدار ثابت اینرسی پیچشی Iw: مدول اینرسی Xs: محور برش از جان Xm: مرکز برش از محور

 

خرید و قیمت ناودانی

از آن‌جایی که قیمت ناودانی به دلیل نوسان نرخ آهن و فولاد در بازار جهانی، تغییر می‌کند؛ نیاز است که از یک منبع معتبر برای اطلاع از قیمت به‌روز و همچنین خرید ناودانی استفاده کنید. برای اطلاع از نرخ ناودانی استاندارد تولیدی فولاد تهران، فولاد ناب تبریز، البرز غرب، شکفته، دهشیر یزد و فولاد فرات؛ می‌توانید با کلیک بر روی پیوان، از قیمت روز این ناودانی اطلاع پیدا کنید و بسته به مشخصات فنی موردنظر خود، ناودانی موردنیاز خود را خریداری نمایید. در سایت پیوان اطلاعات کامل‌تری در ارتباط با ویژگی‌ها و مشخصات فنی و همچنین کاربردهای ناودانی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: ناودانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5

هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز (Hongqi EQM5) از نظر قیمت، مشخصات فنی، امکانات رفاهی، بررسی طراحی ظاهری مورد توجه خریداران است.

به گزارش ایمنا، برند جدید بهمن موتور BM Cars نام دارد که مخفف عبارت Bahman Motor Cars است و محصولات برندهایی مانند بستیون، هونگچی، هاوال، MG و KG Mobility را وارد می‌کند. این محصول الکتریکی لوکس یعنی هونگچی E-QM5 نخستین اتومبیل تمام الکتریکی گروه بهمن خواهد بود. هونگچی E-QM5 در کنار دو محصول دیگر وارداتی گروه بهمن یعنی هونگچی H5 و بستیون T77، خودروهایی از زیرمجموعه‌های گروه فاو چین هستند. هونگچی E-QM5 در چین با تسلا مدل ۳ رقابت می‌کند.

بررسی خودرو هونگچی EQM5 برقی خودروی EV هونگچی E-QM5 مجهز به یک موتور الکتریکی CENTRAL در بخش جلویی خودرو است که توسط یک باتری لیتیوم‌یون با ظرفیت ۵۴ کیلووات بر ساعت تغذیه می‌شود و با هر بار شارژ مسافت ۴۳۱ کیلومتر را پیمایش می‌کند. این سدان با کلاس D که با فاصله محوری حدود ۳ متر، فضای کابین بسیار مطلوبی را برای سرنشینان خود فراهم می‌کند. درب‌های عریض E-QM5 فضای قابل توجهی را برای ورود و خروج فراهم نموده و همچنین گستردگی درب صندوق و نحوه خاص استقرار جک‌های آن امکان ورود آسان چمدان و بار مسافرین را ایجاد کرده است. خودرو سدان

سدان (Sedan) متداول‌ترین شکل طراحی بدنه خودرو است و به خودروهای سواری معمولی یا اصطلاحاً صندوقدار گفته می‌شود که دارای سقف ثابت، صندوق عقب مجزا و دو ردیف صندلی بوده و می‌تواند دو یا چهار در داشته باشد.

امکانات رفاهی هونگچی E-QM5 برقی

تجهیزات و امکانات رفاهی هونگچی E-QM5 به شرح زیر است:

سیستم ضد قفل ترمز (ABS) ترمز پارک برقی (EPB) سیستم توقف خودکار (Auto hold) سیستم ترمز اضطراری (AEBS) سیستم هشدار تصادف از جلو (FCW) سیستم نمایش لحظه‌ای فشار باد تایرها (TPMS) خاموش کردن خودرو در هنگام بروز تصادف دوربین دید عقب کیسه هوای راننده و سرنشین جلو صندلی جلو و عقب مجهز به کیسه هوای جانبی هشدار باز بودن کمربند ایمنی برای سرنشینان جلو و عقب کمربندهای ایمنی جلو و عقب مجهز به پیش کشنده سیستم اتصال صندلی کودک (ISOFIX) صندلی برقی سرنشین قابل تنظیم در ۴ جهت صندلی‌ها با جنس PU/PVC صفحه نمایشگر لمسی ۱۰.۱ اینچی چهار بلندگو دو پورت USB (یک پورت جلو، یک پورت عقب) چراغ‌ها با تکنولوژی Full LED شیشه بالابرهای برقی جلو و عقب فرمان چرمی مجهز به کلیدهای دسترسی به سیستم مولتی‌مدیا آینه‌های جانبی برقی به همراه گرم‌کن سیستم فیلتر تصفیه هوای داخلی کابین (PM 2.5) سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه دریچه تهویه برای سرنشینان عقب

مشخصات فنی هونگچی E-QM5 برقی

هونگچی E-QM5 در قالب دو تیپ به بازار چین عرضه شده است. تیپ نخست یک موتور الکتریکی دارد که روی محور جلوی آن نصب شده است. این موتور حداکثر ۱۳۶ اسب‌بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. پکیج باتری‌های لیتیوم یون فسفات به ظرفیت ۵۴ کیلووات ساعت نیز وظیفه تأمین انرژی این موتور را برعهده دارند. برد این تیپ از هونگچی E-QM5 بر اساس اطلاعات رسمی کارخانه، حدود ۴۰۰ کیلومتر اعلام شده است. سدان برقی هونگچی از فناوری شارژ سریع نیز پشتیبانی می‌کند که قادر است تا در عرضه ۳۰ دقیقه، ظرفیت باتری‌ها را از ۲۰ درصد به ۸۰ درصد برساند. تیپ قوی‌تر هونگچی E-QM5 به موتور قدرتمندتری مجهز است. این موتور همچنان روی محور جلو قرار دارد، بنابراین هر دو تیپ هونگچی E-QM5 از سیستم انتقال قدرت دیفرانسیل جلو بهره می‌برند. پیشرانه قوی‌تر هونگچی E-QM5 حداکثر ۱۹۰ اسب‌بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. پکیج باتری از نوع لیتیوم یون نیز وظیفه تأمین انرژی این پیشرانه را برعهده دارد که در سه نوع ظرفیت عرضه می‌شود. با توجه به ظرفیت باتری، تیپ قوی‌تر هونگچی E-QM5 می‌تواند ۴۳۱، ۵۶۰ و ۶۲۰ کیلومتر برد داشته باشد. مدت زمان شارژ سریع این باتری‌ها به دلیل حجم بالاتر، بیش از ۴۰ دقیقه برآورد می‌شود. هر دو نسخه این خودرو به یک گیربکس تک سرعته مجهز هستند که دو حالت حرکت رو به جلو و عقب را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

حداکثر پیمایش با هر بار شارژ (کیلومتر)

۴۳۱

ظرفیت باتری (کیلووات)

۵۴

زمان مورد نیاز برای شارژ سریع (%۸۰-%۲۰)

حداکثر ۳۰ دقیقه

حداکثر قدرت موتور (کیلووات)

۱۴۰

سایز تایر

215/55R18

سیستم بازیابی انرژی

هنگام ترمزگیری

ابعاد هونگچی E-QM5 برقی

ابعاد خودرو

طول x عرض x ارتفاع (میلی متر ) : ۱۵۶۹×۱۹۱۰×۵۰۴۰

فاصله دو محور (میلی متر)

۲۹۹۰

حجم صندوق عقب (لیتر)

۴۳۳

وزن خالص

۱۸۱۰

قیمت هونگچی E-QM5 برقی

قیمت فروش قطعی خودرو هونگچی E-QM5 برقی در مبادی ورودی ۱۸.۰۵۴.۶۰۰.۰۰۰ ریال است. قیمت اعلام شده قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت فوق اضافه می‌گردد.

کد خبر 751051

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۱۹ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone 13
  • مقایسه گوشی‌های شیائومی 14 و S24 سامسونگ + قیمت و مشخصات
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • نرخ انواع نان آزادپز در کردستان اعلام شد
  • لونا GRE برقی ایران خودرو + مشخصات، عکس و قیمت Luna GRE EV
  • هونگچی EQM5 برقی بی ام کارز + مشخصات، عکس و قیمت Hongqi EQM5
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول