Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: در زمینه تأمین کالاهای اساسی در استان از حوزه چهار قلم کالا سه کالا قابلیت تولید در استان را دارد.

وی با بیان اینکه روزانه ۱۴۰ تن مرغ در استان تولید می‌شود، تصریح کرد: از این میزان ۴۰ تن در داخل استان مصرف می‌شود و ۱۰۰ تن مازاد داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی تولید تخم‌مرغ استان را روزانه ۹۰ تن اعلام کرد و یادآور شد: از این میزان ۳۰ تن در داخل استان مصرف می‌شود و ۶۰ تن به خارج استان ارسال می‌شود.

جعفری با بیان اینکه شیر تولیدی ما روزانه ۱۳۵ تن است، ادامه داد: از این میزان ۳۵ تن در داخل استان در کارخانجات فرآوری می‌شود و ۱۰۰ تن مازاد بر مصرف استان است که به خراسان‌رضوی ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه کارخانجات لبنی شاید از نظر تنوع کم باشد ولی در تولید ماست، کره و خامه خوب عمل می‌کند، افزود: میزان مصرف مردم استان را تولید و در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از نظر تأمین روغن نیازمند استان‌های دیگر هستیم، اضافه کرد: از آنجا که همجوار با کرمان و خراسان‌رضوی هستیم دو کارخانه به عنوان تولیدکننده روغن ما مشخص شده است.

جعفری با بیان اینکه امروز ۴۰ تن روغن وارد استان می‌شود، تصریح کرد: این روغن‌‌ها در بین اصنافی که مبارشرین ما با آن‌ها در اتباط هستند توزیع شده است تا مردم دسترسی راحتی داشته باشند.

وی با بیان اینکه برخی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای خودشان کارخانه روغن دارند، یادآور شد: فروشگاه‌های اتکا و افق کوروش خودش کارخانه دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در زمینه تأمین کالاهای اساسی مشکلی نیست، ادامه داد: دغدغه مردم در حوزه خرید است و هر چه خویشتن‌داری بیشتری کنند و تقاضای کمتری داشته باشند، قیمت‌ها متناسب‌تر خواهد شد و عرضه و تقاضا قیمت‌ها را مشخص خواهد کرد.

جعفری افزود: روند کاهشی مرغ در استان ما هم با کاهش تقاضا اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه سامانه پاسخگویی ۱۲۴ است، اضافه کرد: سازمان صمت و جهاد کشاورزی در این سامانه پاسخگو است و نظارت‌ها اجماع شده تعزیرات، سازمان صمت و جهاد نظارت‌های مشترکی دارد و افزایش ناظرین در دستور کار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌جنوبی تصریح کرد: تخلفات ثبت شده به سازمان تعزیرات فرستاده می‌شود و قیمت جرایم تخلفاتی افزایش قابل توجهی دارد که سبب بازدارندگی می‌شود.

جعفری با اشاره به افزایش قیمت گوشت قرمز یادآور شد: مردم بعد از افزایش قیمت مرغ به گوشت قرمز روی آوردند و قیمت بالا رفت، عرضه و تقاضا قیمت آن را مشخص می‌کند در صورتی که تقاضا را کم کنند قیمت پایین می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: قیمت مرغ از آنچه دولت تعیین کرده می‌تواند پایین بیاید ولی بالاتر نمی‌تواند برود.

انتهای پیام/۶۹۰۷۱

منبع: فارس

کلیدواژه: گوشت قرمز قیمت مرغ رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی فروشگاه های زنجیره ای رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • خراسان جنوبی/کارگران، فعالان عرصه اقتصاد و تولید
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ورود توده هوای ناپایدار در خراسان جنوبی 
  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند