Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: این شرکت برای تامین نیاز پایدار بازار، روزانه ۲ هزار تن شکر با قیمت مصوب هر کیلوگرم ۱۳۲هزار ریال با یک درصد ارزش افزوده در کشور توزیع می‌کند. عبدعلی ناصری روز دوشنبه افزود:برای اینکه شکر با قیمت مصوب به دست مصرف کننده نهایی برسد باید نظارت منظم صورت گیرد ضمن انکه هیچ نگرانی بابت ذخیره این کالای اساسی نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۷۴۰هزار تن شکر در واحد‌های هشت گانه تولید و بخشی از محل واردات شکر خام، تصفیه و در انبار‌ها نگهداری می‌شود افزود:برای تنظیم بازار و تامین بخش‌های صنف، صنعت و بخش خانگی شکر به صورت منظم به بازار عرضه می‌شود.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در ادامه افزود: این شرکت ماهانه چهار تا پنج هزار تن شکر در خوزستان بین بنکداران، مغازه داران و فروشگاه‌های زنجیره‌ای با قیمت مصوب توزیع می‌کند و هرآنچه بازار نیاز داشته باشد آماده تزریق این کالای اساسی هستیم.
ناصری در ادامه افزود:نظارت بر بازار این کالای اساسی برعهده دستگاه‌های مسئول نظارتی است و نوسانات قیمتی این کالای اساسی ارتباطی با شرکت توسعه نیشکر ندارد.
وی با بیان اینکه موجودی انبار‌های شکر این شرکت در سامانه موجود است افزود:ذخایر شکر این شرکت در وضعیت مناسب و قابل قبولی است.

دلالان عامل گرانی شکر هستند
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی عامل نوسان قیمتی شکر را دلالان بیان کرد و ابراز امیدواری کرد با شکر بسته بندی یک کیلویی که قیمت آن بین ۱۵۶تا ۱۶۰هزار ریال است شکر با قیمت مناسب به دست مصرف کننده برسد.
ناصری گفت:اگر نظارت قوی و هوشمند صورت گیرد امکان تاثیردلالان بر بازار شکر کم خواهد شد و شکر با قیمت مناسب و مصوب به دست مصرف کننده خواهد رسید.
به گزارش ایرنا در هفته‌های اخیر قمیت خرده فروشی و فله‌ای شکر در بازار برخی شهر‌های خوزستان تا ۲۲۰هزار ریال نیز رسید که با قیمت مصوب آن فاصله زیادی دارد.
واحد‌های هشتگانه نیشکری سلمان فارسی، حکیم فارابی، امام خمینی (ره)، دهخدا، امیرکبیر، میرزاکوچک خان و دعبل خزاعی و هفت تپه وابسته به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به تنهایی ۴۰درصد شکر کشور را تامین می‌کنند.
نیاز سالانه کشور به شکر ۲.۲ میلیون تن است که از این میزان ۱.۵میلیون تن در داخل تولید می‌شود و حدود ۷۰۰هزار تن شکر خام از خارج وارد می‌شود که بخش مهمی از شکر خام (زرد) وارداتی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان به شکر سفید تبدیل می‌شود.
براساس برنامه چشم انداز ۱۴۰۴، حدود ۷۰درصد شکر مورد نیاز کشور درخوزستان از تولید ۲ محصول راهبردی نیشکر و چغندرقند تامین خواهد شد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: شکر کالای اساسی قیمت مصوب نظارت منظم واردات شکر خام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کالای اساسی قیمت مصوب شکر با قیمت تن شکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۹۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد