Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@15:29:36 GMT

توجه به شکل‌گیری شخصیت سالم و بانشاط در جامعه

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۱۹۶۸۱

توجه به شکل‌گیری شخصیت سالم و بانشاط در جامعه

رئیس کمیته بانوان و امور خانواده شورای اسلامی شهر قم گفت: ارتقای کیفیت برنامه‌های فرهنگی شاد در راستای گسترش فرهنگ افزایش جمعیت از کارکردهای مهم جشنواره مادرانه است.

نرجس نیازمند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به برگزاری جشنواره «مادرانه» با حمایت شهرداری قم، اظهار کرد: ارتقای کیفیت برنامه‌های فرهنگی شاد و فرح‌بخش در راستای گسترش فرهنگ افزایش جمعیت از کارکردهای مهم جشنواره مادرانه است، غرفه‌های کلینیک مادرانه، مشاوره غرفه کودک و نوجوان، مسابقه و معرفی کتاب، بانوان موفق و ایستگاه هم‌اندیشی از جمله مواردی است که در این جشنواره به آن توجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری از سال ۹۰ تاکنون نسبت به مسئله جمعیت و فرزندآوری تاکید کردند و بارها در قالب سخنرانی و برنامه‌ها نسبت به اهمیت آن در کشور هشدار داده‌اند.

رئیس کمیته بانوان و امور خانواده شورای شهر قم تصریح کرد: پاسخ به سوالات شرعی، پزشکی و عقیدتی، پاسخ به سوالات بانوان در حوزه افزایش جمعیت، برپایی میزهای مشاوره، برگزاری مسابقات متنوع، معرفی زنان موفق، فرهنگ‌سازی نسبت به مسئله کتابخوانی با ارائه کتاب‌های جذاب و ایجاد فضای بانشاط از ویژگی‌ها و اهداف غرفه‌های این جشنواره است.

اهمیت شکل‌گیری شخصیت سالم و با نشاط

وی اظهار کرد: تبیین مسئله جمعیت برای بانوان، توسعه فرهنگ افزایش جمعیت، ایجاد احساس امنیت برای خانواده‌های متدین در بوستان‌ها، توسعه اخلاق و معنویت در جامعه با استفاده از فضای بوستان‌ها، توجه به شادی و نشاط از جهت شکل‌گیری شخصیت سالم و با نشاط از اهداف این جشنواره است.

نیازمند خاطرنشان کرد: پاسخگویی به سوالات و شبهات جمعیت، بسترسازی فعالیت مبلغان در بوستان‌های شهری و ارتقای قدرت تحلیل بانوان نسبت به پدیده‌های اجتماعی و سیاسی معاصر از اهداف این جشنواره است.

رئیس کمیته بانوان و امور خانواده شورای شهر قم گفت: جشنواره "مادرانه" از ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه سال جاری از ساعت ۱۷ تا ۲۰ شب در بوستان نرگس قم با حمایت و مشارکت کمیته بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر قم، جامعه‌الزهرا و سازمان‌های پارک‌ها و فضای سبز و سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری قم و امور بانوان استانداری قم برگزار می‌شود.

کد خبر 575529

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مصوبات شورای ششم شهرداری قم مدیریت شهری شورای ششم قم مدیران شهری برنامه های فرهنگی خدمات شهری پروژه های شهری برنامه ریزی شهری افزایش جمعیت شهرها فرهنگسازی ساماندهي شهري ترویج کتاب و کتابخوانی کمیته بانوان عضو شورای اسلامی شهر قم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کمیته بانوان خانواده شورای افزایش جمعیت شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۹۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد

 
میثاق دست‌پاک   بیان کرد: شعار امسال هفته سلامت «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» است، علت نام‌گذاری این هفته با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت، حمایت‌طلبی و پررنگ کردن ضرورت دسترسی به خدمات باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه در هر نقطه از کشور که قرار داشته باشیم.

وی افزود: توجه به برابری در سلامت و حرکت به سمت رفع ناعدالتی‌های احتمالی در دریافت خدمات و پیامدهای سلامت به‌ویژه در گروه‌های آسیب‌پذیر یا حاشیه‌نشین باتکیه‌بر نقش بنیادین مردم در خلق، تأمین و حفظ سلامت همگانی، تقویت بهداشت و تاب‌آورتر سازی نظام سلامت جهت آمادگی روبروشدن با تهدیدات احتمالی سلامت با ابعاد و مشخصات ناشناخته از دیگر دلایل نام‌گذاری این شعار است.

رئیس مرکز بهداشت و سلامت ایرانشهر تصریح کرد: در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی خدمات گسترده‌ای مثل، شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر تعداد نفرات به تفکیک سن و جنس، تشکیل پرونده سلامت، شناسایی مشکلات اثرگذار بر به‌سلامت، ارائه بسته‌های خدماتی به افراد تحت پوشش، انجام واکسیناسیون روتین انجام می‌پذیرد.

وی در ادامه گفت: ارجاع شیرخوارانی که در 6ماهه اول تغذیه انحصاری با شیر مادر ندارند به مراکز مشاوره شیردهی، ارجاع مادران باردار به کلاس‌های آموزشی برای زایمان، مشاوره فردی و خانوادگی، مراقبت از بیماران در معرض خطر، ارجاع مراجعه‌کننده به پزشک در صورت نیاز و ارزیابی الگوی تغذیه به مردم شریف شهرستان در طیف‌های مختلف سنی از دیگر خدماتی است که در مراکز سلامت ارائه می‌شود.

میثاق دست‌پاک یادآور شد: تجویز مکمل‌های غذایی شامل اسیدفولیک، قرص مولتی‌ویتامین میترال یددار، مکمل یدو فولیک، قرص آهن، قطره آهن و ویتامین AD، قطره مولتی‌ویتامین و مکمل ویتامین D مطابق با دستور عمل‌های کشوری، ثبت اطلاعات پرونده سلامت در سامانه و پیگیری انجام مراقبت‌های دوره‌ای کلیه دانش‌آموزان و موارد دارای اختلال و نیازمند مراقبت ویژه از دیگر وظایف جامعه سلامت است.

وی در خصوص ارتباط سلامت خانواده و جوانی جمعیت تشریح کرد: واحد سلامت خانواده متشکل از زیر شاخه‌هایی است که به نوبه خود روی سلامت و بنیان خانواده کار می‌کنند، چرا که زمانی که هر یک از اعضای خانواده سلامت روح و روان و جسم خود را داشته باشند قطعاً باعث تشکیل خانواده سالم و ترویج تشکیل خانواده خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت اذعان کرد: برنامه‌های سلامت خانواده فرصتی برای جوان‌سازی جمعیت شد، برنامه‌های سلامت برنامه‌های متعددی هستند که در راستای توانمندسازی خانواده‌ها برای ازدواج و تحکیم نهاد خانواده و همچنین برای افزایش رضایت‌مندی زناشویی، کاهش عوارض سقط‌جنین و کاهش عوارض بارداری که موجب می‌شود ما بارداری را کمتر ببینیم و عوارض ناشی از زایمان‌ها پیگیری‌هایی انجام می‌دهد که در مجموع باعث می‌شود توانمندی خانواده‌ها در خصوص ازدواج و فرزندآوری بیشتر شود.

وی اظهار کرد: زمانی که جوانان ما فرصت مناسبی برای ازدواج داشته باشند، خانواده‌های جدید بیشتری تشکیل خواهد شد که به بهبود سواد سلامت باروری، امکان باروری ایمن کمک خواهند کرد.

دست‌پاک خاطرنشان کرد: ما موارد برنامه‌ریزی‌شده‌ای را در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهیم که در انتخاب خود در زمینه تعداد فرزندان و فاصله‌گذاری بینشان و جلوگیری از سقط‌های عمدی و غیرعمدی و همین‌طور در کاهش مرگ‌ومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال نقش به سزایی را سلامت خانواده ایفا می‌کند که باز هم به اهدافی که ما در زمینه جوانی جمعیت دنبال می‌کنیم برسیم.

وی افزود: تأخیر در ازدواج و نارضایتی از زندگی مشترک و مواردی که ذکر شد اگر وجود داشته باشد در خانواده منجر به افزایش طلاق خواهد شد و طیف وسیعی از رفتارهای پرخطر را در جامعه خواهیم دید و نهاد خانواده مورد تهدید قرار می‌گیرد که یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن کاهش نرخ ازدواج و تک‌فرزندی و شیوع بالای ناباروری است.

دست‌پاک همچنین در خصوص پزشک خانواده گفت: در حال حاضر برنامه پزشک خانواده شهری و روستایی در شهرستان ایرانشهر در حال اجرا است، فقط در برنامه شهری مشکل کمبود پزشک را داریم که پیگیر حل مشکل مربوطه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • کلنگ پارک بانوان شهر امیریه زده شد
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد