Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شبکه خطوط مترو تهران برای رسیدن به سقف 175 ایستگاه و بهره‌برداری از 298 کیلومتر مسیر خطوط راه‌آهن ریلی زیرزمینی، به 70 هزار میلیارد تومان پول نیاز دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مدیرعامل شرکت مترو مدیرعامل شرکت با اعلام این مطلب گفت : در حال حاضر قطارهای مترو با تردد در 252 کیلومتر مسیر خطوط احداث شده شبکه مترو پایتخت و نیز مسافرگیری در 142 ایستگاه، مشغول خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکمیل شبکه موجود مشتمل برخطوط یک تا هفت و طرح‌های توسعه‌ای، نیازمند افتتاح 33 ایستگاه دیگر است تا طول مسیر بهره‌برداری از تونل‌های ساخته شده به 298 کیلومتر برسد. مضاف بر این، مبحث مهم احداث و تکمیل پایانه‌ها و پارکینگ‌های مترو و نیز ساخت پست‌های برق باقی مانده را پیش رو داریم که لازمه تحقق تمام آنچه گفته شد، تأمین مبلغی در حدود 70 هزار میلیارد تومان است. در کنار توسعه سخت افزاری ساختار شبکه مترو تهران، باید حدود 1500 واگن نیز به ناوگان حمل و نقل ریلی پایتخت افزوده شود تا بتوان سرفاصله حرکتی قطار‌ها در تمام خطوط موجود را به میزان قابل قبول کاهش داد؛ تأمین منابع مالی مرتبط با ناوگان البته حسب ضوابط و قوانین، عمدتا باید توسط دولت محترم صورت پذیرد.
توسعه خطوط هفتگانه به 30 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد
مدیرعامل شرکت مترو در ادامه به طرح‌های توسعه‌ای خطوط موجود و همچنین خطوط جدید مصوب در طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت اشاره کرد و افزود: توسعه خطوط هفتگانه که در قالب افزایش طول خطوط یک، 2، 3، 4، 6 و 7 برنامه ریزی شده است، حدود 30 هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز دارد که می‌توان بخش عمده‌ای از آن را از طریق تهاتر املاک و نیز بارگذاری مجتمع‌های ایستگاهی تأمین کرد. اما برای ساخت 152 کیلومتر خطوط جدید شامل خط 8 تا خط 11 به 200 هزار میلیارد تومان بودجه احتیاج است. این اعداد البته با احتساب قیمت امروز کالا و خدمات محاسبه شده و با اعمال ضریب تورم، قاعدتاً سال به سال بیشتر خواهد شد. به عبارت دیگر با احتساب ارزش امروز پول رایج کشور، برای تکمیل خطوط هفتگانه، تأمین ناوگان مورد نیاز و همچنین تحقق برنامه‌های توسعه‌ای طرح جامع حمل و نقل ریلی تهران در نگاه افق سال 1420، محاسبات نشان می‌دهد حداقل 300 هزار میلیارد تومان منابع مالی لازم است و درصورت تداوم روش‌های متداول و جاری تأمین پول که هم اکنون شاهد هستیم، قطعاً حمایت‌ها و کمک‌های بسیار پررنگ دولت از این به بعد ضروری است تا بتوان خط پایانی بر تحقق اهداف نشانه‌گذاری شده در مقیاس برنامه‌های میان مدت متصور بود. البته با توجه به این اعداد و ارقام سنگین، امکان تحقق تمام موارد ذکر شده از طریق بودجه‌های دولتی و شهرداری میسر نمی‌باشد و لذا در قالب کارگروه‌های تخصصی، به دنبال شناسایی ظرفیت‌های جدید جهت تأمین منابع مالی هستیم که شخص شهردار تهران نیز به صورت جدی و مستمر پیگیر این موضوع هستند.
70 هزار میلیارد تومان، نیاز شبکه خطوط مترو تهران برای تکمیل خطوط هفتگانه
بهره‌برداری از ایستگاه‌های باقی‌مانده خطوط 6 و 7 تا پایان سال آینده
درستی در پایان گفت: به منظور تکمیل خطوط هفتگانه موجود نیز، یک فرآیند منظم و مطمئن برای تأمین منابع مالی مورد نیاز لازم است که درصورت تحقق این امر، می‌توان تا پایان سال 1402 شاهد بهره‌برداری از تمام ایستگاه‌های باقی‌مانده خطوط 6 و 7 بود؛ البته به موازات این دورنمای کوتاه مدت، حتماً باید نگاه بلند مدت به اهداف توسعه‌ای طرح جامع حمل و نقل ریلی پایتخت داشت و تأمین ناوگان حمل و نقلی را نیز مؤکداً مدنظر قرار داد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مترو تهران هزار میلیارد تومان حمل و نقل ریلی خطوط هفتگانه منابع مالی مترو تهران توسعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۰۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: این ۴خط عبارت بود از خط یک: میدان توپخانه - دروازه قزوین، خط ۲: میدان توپخانه - انتهای امیریه، خط ۳: میدان توپخانه - بازار و شاهپور و خط ۴: میدان توپخانه - گارماشین (ری جنوبی). همچنین خطی بین دروازه دولت و بازار کشیده شد که پس از یک سال و دو ماه بهره‌برداری، برچیده شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

تا سال ۱۳۱۷ علاوه بر ۴ خط گذشته، خط ۵ از میدان شاه(قیام) تا میدان گمرک و خط معروف به تهران - شهرری هم به ۴ خط قبل اضافه شد. این خط آخری از جلوی انبارگندم خیابان ری، روبه روی خیابان صفاری(شهید حداد عادل) به سوی حضرت عبدالعظیم (ع) حرکت می‌کرد.

از سال ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۰ به علت گسترش تهران و ازدیاد جمعیت، ۴ خط دیگر به خطوط اتوبوسرانی اضافه شد و برای اولین بار خطوط جدید به دروازه دولت، میدان ۲۴ اسفند (انقلاب)، حشمت‌الدوله شرق و خیابان نادری راه پیدا کرد. وزارت فوائد عامه و تجارت، تحت مدیریت مهدی‌قلی هدایت، ملقب به مخبرالسلطنه، در دوره صدارت دکتر محمد مصدق لایحه‌ای را در یک ماده واحده و ۱۲ تبصره به مجلس برد و موفق شد رآی مثبت مجلس را در تاریخ ۱۶ بهمن ۱۳۳۱ جلب کند.

بر اساس این قانون که امضای محمد ذوالفقاری، نایب‌رئیس هفدهمین دوره مجلس شورای ملی، پای آن بود، امتیاز احداث خطوط اتوبوسرانی و نقل و انتقال مسافر به طور دسته‌جمعی در داخل هر شهر و حومه به شهرداری‌ها واگذار شد.

از ۱۵ دی۱۳۳۲ روش کار در خطوط اتوبوسرانی تهران کمی تغییر کرد و بلیت ژتونی (پولک فلزی) و باجه بلیت‌فروشی راه‌اندازی شد و دولت وقت به منظور نوسازی ناوگان شهری تعدادی اتوبوس مرسدس بنز از آلمان وارد کرد.

با تامین شدن بودجه و امکانات دولتی، اولین شرکت سهامی اتوبوسرانی عمومی کشور در تهران با عنوان «شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه» با سرمایة ۳۰۰ میلیون ریالی در ۲۵ فروردین ۱۳۳۵ به ثبت رسید و محل آن در ساختمان شهرداری تعیین شد.
اولین خط اتوبوسرانی تهران در ۱۴ تیر ماه سال ۱۳۳۵ با ۸۰ دستگاه اتوبوس در مسیر بازار تا میدان امام حسین (ع) در حضور نمایندگان مجلس شورای ملّی وقت و تعدادی از وزرا افتتاح شد. از زمان افتتاح در تیر تا مهر ماه، سه خط دیگر نیز در شهر آغاز به کار کرد. در نهایت شرکت واحد در سال اوّل با ۱۷۳ اتوبوس و ۵ خط فعالیتش را آغاز کرد.

کد خبر 848049 برچسب‌ها حمل و نقل هویت شهری خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • برخورداری ۸۷ درصدی خانوارهای روستایی شهرستان پیرانشهر از راه آسفالت
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم+ فیلم
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • سارقان ۱۰ میلیاردی مترو تهران دستگیر شدند؟