Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@12:42:35 GMT

تنبیه دانش‌آموز هرندی پیگیری می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۰۵۳۷

تنبیه دانش‌آموز هرندی پیگیری می‌شود

مصطفی درستکار رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان در مورد کلیپ منتشر شده در فضای مجازی از تنبیه دانش‌آموزی در هرند توسط معلم اظهار کرد: این دانش‌آموز تا بهمن‌ماه در یکی از شهرستان‌های استان اصفهان مشغول به تحصیل بوده است و بعد از آن، این دانش‌آموز به شهر هرند منتقل می‌شود و در دبیرستان متوسطه اول شهید صفارهرندی ثبت‌نام می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه عنوان کرد: در مدت حضور دانش‌آموز در این مدرسه با توجه به شرایطی که داشته است، مدرسه هم از نظر مادی و هم از نظر معنوی به وی کمک می‌کند.

درستکار افزود: روز شنبه این دانش‌آموز در کلاس شیطنت‌هایی انجام می‌دهد و  متأسفانه معلم دانش‌آموز را تنبیه می‌کند؛ روز یکشنبه معاون اداره و مسؤول بازرسی ما به صورت میدانی از مدرسه بازدید کردند و در این بازدید موضوع صورت‌جلسه شد.

مصطفی درستکار رئیس اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان با بیان اینکه این معلم هیچ سابقه‌ منفی در گذشته در این زمینه ندارد، گفت: مقرر شد ولی دانش‌آموز به مدرسه مراجعه کرده و این معلم که البته معلم زحمت‌کشی است، از خانواده و دانش‌آموز عذرخواهی کند.

وی با تأکید بر اینکه این مورد طبق قانون و مقررات پیگیری می‌شود، مطرح کرد: جامعه معلمان مانند پدر و مادر دلسوز دانش‌آموزان هستند و این موارد نیز گوشزد خواهد شد و امید داریم دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم.

عذرخواهی معلم از ولی دانش‌آموز

مصطفی قاسم‌زاده رئیس آموزش‌وپرورش شهرستان هرند نیز در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار کرد: این دانش‌آموز در اواسط سال به این مدرسه منتقل شده بود که البته مشکلاتی در مدرسه داشته است.

وی با اشاره به شیطنت‌های مکرر این دانش‌آموز که موجب عصبانیت معلم شده است، گفت:  این موضوع توسط مدیر مدرسه پیگیری شد و همچنین از اداره آموزش‌وپرورش گروه‌هایی برای پیگیری موضوع در مدرسه حضور یافتند و مادر دانش‌آموز نیز به مدرسه دعوت شد.

قاسم‌زاده با اشاره به کمک‌های مادی و معنوی این مدرسه که برای این دانش‌آموز انجام شده است، عنوان کرد: در این جلسه معلم از مادر دانش‌آموز عذرخواهی کرده و مادر نیز اعلام رضایت کرده است و از نظر شخص ولی دانش‌آموز و اقوام آن مشکلی دیگر وجود ندارد.

رئیس اداره آموزش‌وپرورش شهرستان هرند خاطرنشان کرد: البته این تخلف پیگیری خواهد شد و این معلم به هیأت تخلفات معرفی تا روال قانونی انجام شود.

قاسم‌زاده در پایان ابراز کرد: البته آوردن تلفن همراه در مدارس مجاز نبوده و با دانش‌آموزی که اقدام به آوردن تلفن همراه در کلاس کرده است نیز برخورد قانونی انجام خواهد شد.

انتهای پیام/۶۳۱۰۲/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: هرند شرق اصفهان دانش آموز آموزش و پرورش دانش آموز آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۰۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل