Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص توجه به سلامتی و تغذیه در روزهای آلودگی هوا به چند راهکار اشاره کرد و گفت: روزهای آلوده با آب نمک رقیق و گرم بینی و حلق خود را شستشو دهید، حفره بینی و شقیقه‌ها را با روغن‌هایی مانند بادام شیرین و کدو چرب کنید و پاکسازی بدن و اصلاح یبوست مزاج انجام دهید.

وی گفت: همچنین توصیه کرد سعی کنید خواب خود را منظم و تنظیم کنید و هر شب سر یک ساعت بخوابید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در خانه و محل کار از گیاهان تصفیه‌کننده هوا مانند سانسوریا، زامیفولیا، گیاه گندمی و سرخس استفاده کنید. از دستگاه بوخور و تهویه هوا استفاده شود و حتی می‌توانید روی گاز در یک ظرف آب، پوست نارنگی، لیمو و پرتقال بگذارید و محیط خانه را ضدعفونی و ریه‌های خود را تقویت کنید. علاوه بر این، بوخورهای گیاهی مانند بابونه، عناب، آویشن، اُکالیپتوس و مرزنجوش نیز توصیه می‌شود.

این متخصص طب ایرانی اسلامی افزود: توصیه می‌شود در روزهایی که هوا آلوده است، از پرخوری و درهم‌خوری پرهیز شود. علاوه بر این، از خوردن غذاهایی که سریع فاسد می‌شود مانند گوشت، شیرینی، ماهی، شیر و در میوه‌ها نیز آلو، شفتالو، هندوانه، خربزه و خیار پرهیز شود. همچنین بهتر است در صورت تمایل به استفاده از گوشت، از گوشت پرندگان همراه با سماق، قوره و آبلیمو استفاده شود.

یارقلی اظهار کرد: از سوی دیگر، خوردن خوراکی‌هایی که باعث نشاط و تقویت اعضایی مانند قلب، مغز و کبد می‌شود، توصیه می‌شود و برای تقویت معده و رفع مشکلات گوارشی نیز از آلو بخارا، انار، خرفه، رازیانه، زرشک، گلاب، نارنج، نارنگی و … نیز استفاده شود.

وی بیان کرد: به هموطنان توصیه می‌شود از فعالیت در محیط‌های باز پرهیز کنند و فعالیت ورزشی در این روزهای آلوده نداشته باشند.

این متخصص طب ایرانی اسلامی گفت: خوردن آب، مایعات فراوان، ماست کم‌چرب و میوه و سبزیجات تازه نیز توصیه می‌شود و در این شرایط بدن راحت‌تر می‌تواند سموم را دفع کند و توصیه می‌شود ۸ لیوان در حالت طبیعی و در آلودگی هوا این میزان بیشتر شود.

کد خبر 5492219 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: طب اسلامی آلودگی هوا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا واکسن کرونا درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی واکسیناسیون آلزایمر جامعه پرستاری سازمان غذا و دارو کنگره علوم آزمایشگاهی کووید 19 افزایش جمعیت آنتی بیوتیک توصیه می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۱۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • چگونه کودکانی قد بلند داشته باشیم؟
  • این ویتامین موجب افزایش قد می‌شود
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • رکورد «روزهای خطرناکِ آلودگی هوا» در ۲۵ سال اخیر در آمریکا
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح تغذیه مصنوعی بندان
  • مرمت بندهای تغذیه مصنوعی استان از ابتدای سال تاکنون
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم