Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به آمار نیروی انتظامی گفت: ۴۱ درصد افرادی که در حوزه حجاب و عفاف توبیخ شده‌اند، از نهادهای دولتی بودند که این مسئله نشان می‌دهد که رسیدگی به این مسئله باید از نهادهای دولتی آغاز شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، گردهمایی نمایندگان تشکل‌های مردمی مطالبه‌گر عفاف و حجاب 25 اردیبهشت‌ماه با حضور  حجت‌الاسلام صدیقی، رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، محمدصالح هاشمی‌گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر،خانواده شهدای شاخص کشور و نمایندگان تشکل‌های عفاف و حجاب در سالن همایش وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه خانواده شهدای شاخص کشور و نمایندگان تشکل های مطالبه گری خواستار ایفای نقش جدی و پر رنگ ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اصلاح وضعیت حجاب و عفاف در کشور شدند.

در ادامه حجت‌الاسلام صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور بیان کرد: ما بلندگوی شما مطالبه‌گران عرصه عفاف و حجاب و امر به معروف و نهی از منکر هستیم. هیچ کدام از ما به تنهایی نمی‌توانیم کاری در این زمینه انجام دهیم، اما در کنار یکدیگر می‌توانیم گام برداریم. چنانچه مردم، مطالبه متحد مطالبه‌گران را مشاهده کنند خود وارد میدان می‌شوند.

وی با بیان اینکه در رابطه با مسئله تهاجم فرهنگی و عفاف و حجاب دیر وارد میدان شدیم، تصریح کرد: باید به صورت متحد و یکپارچه اقدام کنیم و تا می‌توانیم قوی باشیم که بتوانیم در برابر هجمه‌های فراوان بایستیم. ایران مملکت امام حسین(ع) است. پرچم امام(ع) و شهدا در این کشور احترام و حرمت دارد. یکی از مصوبات ستاد امر به معروف این است که ادارات ابتدا باید این مسئله را از خود آغاز کنند.

حجت‌الاسلام صدیقی ادامه داد: آغاز این راه بدون حضور شما مطالبه‌گران هیچ تأثیری نخواهد داشت. باید بدانیم با قانون‌شکنی نمی‌توان به جنگ هنجارشکنان رفت. در این زمینه ابتدا باید خود قانون‌مند بوده و سپس در این مسیر با هم باشیم. برنامه داشتن، ایجاد شبکه و تشکیل هسته‌های محلی از دیگر شروط موفقیت در زمینه عفاف و حجاب و امر به معروف است.
هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر طی سخنانی اظهار کرد: دلایل بدتر شدن وضعیت مسئله حجاب و عفاف این است که برخی مسئولان همواره به بحران‌هایی اشاره می‌کنند که مانع از رسیدگی به این موضوع می‌شود.

وی افزود: کار حجاب و عفاف را به دست مسئولان دولتی دادن اشتباه است. مشکل دیگر در مسئله حجاب و عفاف این است که همواره در این زمینه از کار فرهنگی و‌ ریشه‌ای صحبت شده است اما پیگیری دقیقی در این زمینه انجام نشده است. برخی مسئولان مشکلات اقتصادی، فقدان اشتغال برای دانشجویان و ... را بهانه ای برای عدم پیگیری این مسئله می‌دانند.

هاشمی‌گلپایگانی ادامه داد: یکی از گرفتاری‌های دیگر در این زمینه عدم اولویت دادن به مسئله حجاب و عفاف است. مقام معظم رهبری همواره بر مسئله حجاب تأکید دارند. یکی از مهمترین معضلات جلسات مربوط به حجاب ارجاع دادن و رهنمود یکدیگر است. بسیاری از نهادها فقط به رهنمود دادن بسنده کرده و حل مشکل از سوی خود را به حل آن در نهاد دیگر ارجاع می‌دهند.

وی تصریح کرد: شهید مطهری در اواخر عمر پربرکت خود نکاتی را آماده کرده و خدمت امام(ره) تقدیم کردند که یکی از بندهای این موضوع، مربوط به برنامه‌ریزی برای حجاب بود. ستاد امر به معروف و نهی از منکر طرح جامع عفاف و حجاب را در 11 عرصه طراحی و تهیه کرده است که اولین عرصه آن دستگاه‌های دولتی است. طرح گشت ارشاد مسئولان برای جریمه مسئولان بی‌توجه به امر به معروف و نهی از منکر است.

وی بیان کرد: شخصیت حقیقی و حقوقی حق ندارد به آمر به معروف و ناهی از منکر تعرض کند. تشکل‌های مردمی باید در این زمینه سازماندهی شده و فعالیت خود را با تشکیلات و به صورت شبکه‌ای انجام دهند. البته اجرای این کار نیازمند فرماندهی و قرارگاه ویژه است. چنانچه تشکل‌های مردمی قصد ورود به این قضیه را دارند باید به صورت تشکیلاتی عمل کنند.

هاشمی‌گلپایگانی گفت: طبق آمارهای ارسالی از نیروی انتظامی 41 درصد افرادی که در حوزه حجاب و عفاف توبیخ شده‌اند، از نهادهای دولتی و حکومتی بودند که این مسئله نشان می‌دهد که رسیدگی به مسئله حجاب و عفاف باید از نهادهای دولتی آغاز شود. ستاد امر به معروف و نهی از منکر آماده پذیرش نظرات دلسوزان در رابطه با طرح جامع عفاف و حجاب است.

هاشمی‌گلپایگانی بیان کرد: نهادهای دولتی تا روز 21 تیر که روز عفاف و حجاب است، باید در این زمینه ورود جدی کرده و زیرمجموعه خود را اصلاح کنند. ستاد امر به معروف دستورالعمل این مسئله را به دستگاه‌های مختلف کشور ابلاغ کرده است. برخی نهادها این گونه می‌انگارند که پرداختن به مسئله عفاف و حجاب برای آن‌ها هزینه دارد که باید در برابر این مسئله پیگیری لازم انجام شود.

نامه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به وزیر ارشاد درباره جشنواره فیلم فجرآیت الله صدیقی: فراکسیون امر به معروف الزاماتی را برای رسانه ملی تصویب کند / اجرای قانون اعتماد مردم را به دنبال داردتشکیل شوراهای امر به معروف در اصناف کشور /  با تولید و توزیع پوشاک نامتعارف برخورد می‌شودآیت الله صدیقی: بی‌تفاوتی نسبت به مشکلات نظام سبب بروز منکرات می‌شود / امر به معروفِ هیجانی به هیچ عنوان اثر نداردسخنگوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر: شبکه نمایش خانگی دچار "ناهنجاری‌های جدی" است"انتقادات صریح" دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از صدا و سیما/ در موضوع عفاف و حجاب مردم را دچار "تعارض" کرده‌ایدیادداشت| امر به معروف و نهی از منکر جامعه را در برابر تهاجم فرهنگی واکسینه می‌کندانتهای پیام/ 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: امربه معروف و نهی از منکر امربه معروف و نهی از منکر ستاد امر به معروف و نهی از منکر مسئله حجاب و عفاف نهادهای دولتی هاشمی گلپایگانی عفاف و حجاب دبیر ستاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۲۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست

بهادری‌جهرمی گفت: الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضایی و اجرایی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است. - اخبار سیاسی -

علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، درخصوص اظهارات مبنی بر موکول کردن ساماندهی وضعیت عفاف و حجاب به پذیرش بار مالی آن از سوی دولت، عنوان کرد: اخیراً مکاتبه‌ای از سوی مجلس شورای اسلامی مجدداً درخصوص ماده‌ای صورت گرفته بود که در آن ماده قید شده هزینه‌های حمایت از فرهنگ عفاف و تقویت بنیان خانواده، به‌عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی شود و این نوعی مشوق سرمایه‌گذاری و هزینه‌کرد در این زمینه است.

وی افزود: دولت طبیعتاً با اقدامات حمایتی در حوزه‌های تبلیغی، ترویجی و فرهنگ‌سازیِ مقوله‌های مرتبط با حجاب و عفاف و حمایت از بنیان خانواده موافق است و بحثی در این‌زمینه وجود ندارد. درخصوص کلیّت لایحه عفاف و حجاب نیز قبلاً گفتیم که قوانین موجود در حوزه‌های مختلف اجرایی، فرهنگی، تبلیغی، اجتماعی، انتظامی و قضایی روشن است.

سخنگوی دولت خاطر نشان کرد: شاید ضرورتی به تصویب قانون نداشته باشیم و هیچ الزامی نبود که این مسئله معطل مانده باشد تا یک قانون تصویب شود که اقدامی در این‌زمینه انجام بگیرد. قبلاً رفت‌وبرگشت‌هایی در این زمینه انجام شده بود و مذاکراتی در جلسات نهادهای مختلف صورت گرفته بود و لایحه‌ای از سوی مرجع قضایی تقدیم دولت شد.

بهادری‌جهرمی ادامه داد: دولت با همراهی و همدلی و هم‌چنین با اصلاحات حداقلی در سریع‌ترین زمان ممکن، طبق تعیین تکلیفِ قانون اساسی مبنی بر اینکه لوایح قضایی باید از مسیر دولت به مجلس تقدیم بشود، لایحه را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

وی عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد الان و یا هر مقطع دیگری هیچ مرجعِ اجتماعی، فرهنگی، انتظامی، قضایی و اجرایی معطل تصویب قانونی در این زمینه نیست و قوانین موجود تکالیف همین مراجع را در این موضوع‌های فرهنگی و اجتماعی مشخص کرده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • اجتماع خانوادگی و مردمی در مرکز گلستان در حمایت از اجرای طرح ملی «نور» + فیلم
  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی‌حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • مخالفت دقیقه نودی دولت رئیسی با لایحه عفاف و حجاب/برای مقابله با بی حجابی معطل تصویب قانون جدید نمی مانیم
  • سخنگوی دولت: برای مقابله با بی حجابی نیازی به قانون جدید نیست
  • پاسخ آیت الله نوری همدانی به سوالی درباره طرح عفاف و حجاب پلیس (طرح نور)
  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟