Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه جوان نوشت: سیاسی کردن همه موضوعات و چیدن مقدمات به گونه‌ای که به نتیجه دلخواه و از پیش تعیین شده برسیم، شیوه همیشگی اصلاح‌طلبان است، اما سوءاستفاده از خون خبرنگار فلسطینی که به دست نظامیان صهیونیست شهید شد، برای تخریب جمهوری اسلامی یا رقبای سیاسی در داخل، امری فراتر از سیاسی بازی و سوءاستفاده است که البته روزنامه اعتماد و آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت نشان دادند که از پس آن برمی‌آیند!

آذر منصوری یادداشتی در روزنامه اعتماد با عنوان «چرا همدلی لازم با مرگ ابوعاقله به چشم نیامد؟» نوشته است که همین تیتر هم دارای مغالطه است، چرا که به چشم نیامدن همدلی لازم در این موضوع را امری یقینی دانسته و صرفاً از چرایی آن سؤال کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که چنین تیتری، این سؤال را ایجاد می‌کند که مگر همدلی لازم با شهادت شیرین ابوعاقله، به چشم نیامد که حالا دنبال چرایی آن هستید؟ از قضا فضای رسانه‌ای و مجازی در ایران بسیار همدلانه با موضوع رفتار کرد و برخلاف بسیاری از مسائل خارجی که برای مردم ایران اهمیتی ندارد، شهادت ابوعاقله مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفت و مطالب مرتبط با او در رسانه‌های مجازی بسیار پربازدید شد.

پس آذر منصوری چه می‌گوید؟ بخوانیم: «در حالی که قاعده مرسوم همه عدالت‌جویان و ظلم‌ستیزان این است که هر جا ظلمی دیدند، نسبت به آن اعتراض کنند و پیگیر اعاده حق مظلوم باشند، سؤال این است که چرا در کشور ما این واکنش‌ها در سطح رسانه‌ها و نهاد‌های حکومتی خلاصه می‌شود؟ این واقعیت زمانی آشکارتر به رخ کشیده می‌شود که وقتی کسی از کشته شدن شیرین توسط ارتش اسرائیل مطلبی می‌نویسد یا پستی می‌گذارد، با واکنش همدلانه‌ای از سوی مخاطبان یا کاربران مواجه نمی‌شود و چه بسا انگشت اتهام هم به سوی او گرفته می‌شود؟»

ساده است؛ آذر منصوری حلقه دور خودش را، فالوئر‌های خودش و همفکران خودش را می‌بیند. هم از این رو است که فقط از کسانی نوشته که نه تنها واکنش همدلانه‌ای به مطالب مرتبط با شهادت ابوعاقله ندارند، بلکه حتی نویسنده را متهم می‌کنند. باید کسی به منصوری یادآوری کند که از قضا جای سؤال از شما دارد که چطور رفتار کرده‌اید و چه کسانی را با خود همراه کرده‌اید که وقتی از ظلم مطلق می‌نویسید، واکنش همدلانه دریافت نمی‌کنید؟!

اما او این رفتار‌های حامیانش را به همه جامعه ایران تعمیم می‌دهد تا نتیجه دلخواهش در تقصیر حکومت را بگیرد و بنویسد که «به نظرم علت را باید در نوع رفتار دوگانه و متناقض حکمرانی در ایران جست‌وجو کرد. نمی‌شود از یک سو کشتار مظلومان و مسلمانان را در نقطه یا نقاطی از جهان محکوم کرد و در همراهی با آن‌ها از توان لجستیک کشور هم مایه گذاشت، اما وقتی مسلمانان در نقطه‌ای دیگر توسط حکومت دوست کشته می‌شوند، سکوت کرد؟... استاندارد‌های دوگانه در کنار انواع گسست‌ها، ذیل بی‌اعتمادی به حکمرانی باعث مظلومیت دوچندان امثال شیرین ابوعاقله در جامعه ایران شده است. تناقض‌ها و استاندارد‌های دوگانه را دریابید و برای آن چاره‌ای غیر از رویکرد‌ها و رفتار‌های سلبی و قهری پیدا کنید.»

کسی که تناقض دارد، امثال آذر منصوری‌ها هستند؛ اصلاح‌طلبانی خود را منادی حقوق بشر می‌دانند، اما بر طبل دوستی با غرب که سردمدار نقض حقوق بشر در جهان است، می‌کوبند! دغدغه ابوعاقله‌ها را ندارند و به او چنان که باید، نمی‌پردازند، فرهنگ ضدیت با اسرائیل را در حامیان خود جا نینداخته‌اند، بعد می‌گویند چرا واکنش همدلانه برای مرگ ابوعاقله نگرفتیم! در همین یادداشت منصوری و عنوان آن هم، او از به کارگیری واژه شهید و شهادت پرهیز و از «مرگ» و «کشتن» و «قتل» استفاده می‌کند، بعد چگونه می‌خواهد قداست خون ابوعاقله را تشریح کند؟ اصلاً کسی که از خون یک خبرنگار هم برای سوءاستفاده سیاسی نمی‌گذرد، می‌تواند انتظار واکنش همدلانه داشته باشد؟ از این منظر، یادداشت او را صرفاً یک «قیاس به نفس» می‌توان دانست.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصلاح طلبان آذر منصوری حزب اتحاد ملت خبرنگار فلسطینی آذر منصوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر

 به گزارش تابناک، علی مطهری در خصوص جایگزین شدن دف زن در مراسم سالگرد شهید آیت الله مرتضی مطهری توضیحاتی ارائه داد.
 

علی مطهری در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت:

در برنامه بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله مطهری در خانه موزه آن شهید، مدیریت این خانه‌موزه برای خواندن شعری از حافظ که مورد توجه استاد شهید بوده یک برنامه دف و نی‌زنی تدارک دیده بود که دف‌زن یک خانم و نی‌زن یک آقا بود. وقتی این دو در جای خود قرار گرفتند چند تن از خانم‌ها نسبت به لاک غلیظ ناخن‌های کاشته آن خانم اعتراض داشتند. مدیر خانه‌موزه بدون آن که با من مشورت کند، آقایی را که همکار و استاد خانم دف‌زن بود، جایگزین وی کرد و طبعاً خوشایند آن خانم نبود.

سپس آن خانم‌های معترض از او دلجویی و عذرخواهی کردند. من هم در پایان برنامه از وی عذرخواهی کردم و رفع کدورت شد و با لبخند و مزاح خداحافظی کردیم و احساس من این بود که دیگر دلگیر نیست.

معلوم نیست افرادی که از واقعیت ماجرا خبر ندارند چرا قضاوت‌های نادرست می‌کنند و به این بهانه به اسلام و انقلاب و روحانیت می‌تازند. قرآن می‌فرماید: «لاتقف ما لیس لک به علم» درباره چیزی که به آن علم نداری قضاوت نکن.

دیگر خبرها

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • رفتار صهیونیست‌ها با زنان فلسطینی قبل از طوفان الاقصی + فیلم
  • واکنش علی مطهری به نوازنده دف زن در مراسم سالگرد پدر
  • رئیسی: از سوءاستفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • ادامه جنجال ژیلا؛ واکنش خانم مجری با یک استوری در فرودگاه! | فیلم
  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • دستگیری سارقین طلاجات خانم های مسن کرمانی
  • واکنش مجتبی حسینی، سرمربی آلومینیوم به اغوای لیموچی/ افشاگری در مورد رفتار یک سرمربی!+ فیلم