Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشتت و چند دستگی در جامعه مهاجران صهیونیست حاضر در فلسطین اشغالی به گفته آمار در حال رشد است. این رشد چند دستگی می‌تواند در یک بحران جدی به از پاشیدگی از درون جامعه صهیونیستی ختم شود که وحدت فلسطینی‌ها می تواند این مسئله را رقم بزند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، دومین شاخص فروپاشی رژیم صهیونیستی مربوط به شرایط اجتماعی این رژیم در سرزمین های اشغالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنوع ملیتی و اقلیتی در میان کسانی که به فلسطین اشغالی مهاجرت کرده‌اند بسیار وسیع است. بیش از 110 ملیت با فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف امروز پس از گذشت 74 سال از اشغال فلسطین به یک معضل غیر قابل حل برای صهیونیست‌ها تبدیل شده، هر روز بیش از گذشته بحران زایی می‌کند. این بحران، هنگامی که با اندیشه نژاد پرستانه و برتری جوی صهیونیزم در هم می‌آمیزد، به جایی می‌رسد که این اقلیت‌ها را به جان هم می اندازد و شکاف اجتماعی بین صهیونیست‌های مهاجر به فلسطین را بیش از پیش می‌کند.

قدرت طلبی نژاد‌ها و ملیت‌ها

در حال حاضر از بیش از 110 ملیت، مهاجر در فلسطین اشغالی حضور دارند. این اقلیت‌ها هر کدام به دنبال حفظ فرهنگ و رسوم و زبان خویش هستند. در این میان برخی اقلیت‌ها با در دست گرفتن قدرت سیاسی و برخورداری از حمایت های غرب، بیش از سایرین از امکانات و قدرت برخوردار شده‌اند.

به طور کلی، صهیونیست‌های مهاجر به فلسطین به 2 دسته کلی غربی و شرقی تقسیم می‌شوند. دسته غربی- که در زبان عبری به «اشکنازی» ها شهرت دارند- صهیونیست‌هایی هستند که از کشورهای اروپایی و آمریکا به فلسطین مهاجرت کرده‌اند.  دسته شرقی- که در زبان عبری «سفاردی» نامیده می‌شوند- صهیونیست‌هایی هستند که از کشورهای آسیایی و بیشتر منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا به فلسطین اشغالی مهاجرت کرده‌اند. در کنار این 2 دسته، یک دسته یهودیان آفریقایی تبار هستند که از جایگاهی برخوردار نیستند و با عبارت‌های مختلفی نامگذاری شده اند که مشهورترین این عبارت ها «فلاشا» ها است.

در میان جامعه صهیونیست‌های مهاجر به فلسطین، بیشترین نفوذ از آن دسته مهاجران غرب، یا همان «اشکنازی» ها است. این دسته از صهیونیست‌های مهاجر ضمن در اختیار گرفتن ارکان قدرت سیاسی و به تبع آن چنبره زدن بر امکانات اقتصادی و پول در رژیم صهیونیستی، هرگونه راه نفوذ، «سفاردی» ها را در قدرت و اقتصاد بسته‌اند.

نشانه‌ای آشکاری که اثبات کننده این مدعا است، تعداد انگشت شمار مقامات «سفاردی» در رژیم صهیونیستی است. در مقابل شاهد این هستیم که بیش از 80 درصد پست‌های کلیدی و درجه اول و دوم در حاکمیت و اقتصاد در رژیم صهیونیستی در اختیار «اشکنازی» ها است. همین مسئله نوعی سرخوردگی را در میان «سفاردی» ها به وجود آورده است.

معضل آفریقایی تبارها

هر دو دسته صهیونیست‌های مهاجر غربی و شرقی، جایگاهی برای یهودیان آفریقایی تبار قائل نیستند و این دسته از صهیونیست‌های مهاجر به فلسطین اشغالی را، شهروند درجه 3 می‌دانند. در حقیقت این دسته، شهروند رژیم صهیونیستی به حساب نمی آیند و در آستانه اخراج از فلسطین قرار گرفته‌اند. در حالی که آنها با وعده‌های تو خالی جنبش صهیونیزم و آژانس یهود، شهر و دیار خود را رها کرده، به فلسطین مهاجرت کرده‌اند. حالا در این شرایط نه امکان بازگشت به کشورهای خود را دارند، نه در رژیم صهیونیستی جایی دارند و به یک معضل اجتماعی تبدیل شده‌اند.

طی سال‌های اخیر بارها بحران آفریقایی تبارها و در میان آنها اتیوپی تبارها، رژیم صهیونیستی را در بحران‌های شدید سیاسی و بین المللی قرار داده است. تا جایی که سال 2018، «نتانیاهو» تلاش کرد با گرفتن مجوز از چند کشور اروپایی، آنها را به اروپا منتقل کند. این در حالی است در داخل خود رژیم صهیونیستی، عده‌ای حامی این دسته از مهاجران به فلسطین هستند و دولت و نظام سیاسی صهیونیست‌ها را به چالش کشیده‌اند.

افراطی‌ها، مشکل ناینحل

چند دستگی و خودبرتربینی مهاجران صهیونیست، با یک جریان مذهبی شکلی کاملاً پیچیده به خود گرفته است. گروه‌های مذهبی افراطی- که مشهورترین آنها «حریدی» ها هستند- براساس تعالیم فرقه‌ای شان، معتقدند، تنها باید به مراسم و مناسک متعدد مذهبی بپردازند. به همین جهت جوانان خانواده‌های وابسته به این فرقه‌های مذهبی، تنها آموزش مذهبی می بینند.

این تمام ماجرا نیست و آنها می‌گویند از آنجا که وظیفه این فرقه‌ها انجام امور مذهبی است لذا دولت باید هزینه‌های آنها را بپردازد. این مجموعه باری بر دوش اقتصاد رژیم صهیونیستی است. نکته بغرنج تر آن است که این جریان‌های مذهبی براساس تعالیم مذهبی شان، از نظر جمعیت در حال توسعه هستند که معنای آن این است که رژیم صهیونیستی هر سال باید بار مالی بیشتری را برای تأمین این جریان‌ها تحمل کند. براساس آمار موجود آنها با همین سیر رشد جمعیت تا 50 سال آینده نیمی از جمعیت رژیم صهیونیستی را تشکیل خواهند داد.

نکته مهم دیگری که با رویکرد مذهبی‌های افراطی به یک بحران و اختلاف اجتماعی تبدیل شده، عدم تمکین جریان‌های مذهبی و به طور خاص «حریدی» ها از خدمت سربازی است. تمام بنای رژیم صهیونیستی بر ارتش این رژیم شکل گرفته و ارتش به نیروی نظامی نیاز دارد. در حالی که براساس قانون پایه رژیم صهیونیستی، تمام صهیونیست‌های مهاجر باید دست کم 36 ماه دوره خدمت سربازی را بگذرانند، حریدی‌ها از سربازی رفتن نیز ابا می‌کنند و این نکته، علاوه بر اینکه در عرصه اجتماعی، شکاف ایجاد کرده، در عرصه سیاسی نیز به یک اهرم فشار و علت تشتت سیاسی بدل شده است.

 تشتت اجتماعی برآمده از دیدگاه‌های سیاسی 

یکی از معضلات اجتماعی رژیم صهیونیستی اختلافات سیاسی موجود در این رژیم است که به تشتت در جامعه مهاجران صهیونیست ختم شده است. از زمان اشغال فلسطین، دو جریان سیاسی عمده در سرزمین‌های اشغالی وجود داشت. جریان حاکم در سال‌های نخست اشغال فلسطین جریان چپگرا بود که عمدتاً دیدگاه‌های سوسیالیستی و کمونیستی داشتند. این جریان که سردمدار آن همین حزب «کار» کنونی رژیم صهیونیستی بود، با محور قرار دادن «کشاورزی» و ایجاد شهرک‌های کشاورزی موسوم به «کیبوتس»، به دنبال استمرار حاکمیت خود بودند.

از اواخر دهه 1970 میلادی، جریان غربگرا که دیدگاه‌های سرمایه داری و لیبرالیستی داشتند با رویکرد صنعتی در اقتصاد، در رژیم صهیونیستی روی کار آمدند. این جریان بیشتر در احزاب راستگرا و «اشکنازی» ها گسترش یافت. اما به مرور با گذشت زمان، انشقاق‌هایی در آن به وجود آمد. به گونه‌ای که امروز جریان راستگرای گذشته به چند دسته تقسیم شده است و هر یک از این انشقاق‌ها با جریان‌های دیگر به ویژه مذهبی‌های افراطی هم پیمان شده‌اند.

به تناسب همین دسته بندی‌ها و انشقاق‌ها، جامعه رژیم صهیونیستی نیز به تشتت و چند دستگی کشیده شده است. این در حالی است که 20 درصد جمعیت  ساکنان اراضی اشغالی را فلسطینیان تشکیل می دهند که با وجود حمایت مقطعی از این جریان‌های سیاسی، عملاً با هیچ کدام از آنها همراهی ندارند و خواستار آزادی سرزمین شان از بند اشغالگران صهیونیست هستند. مجموعه این دسته بندی‌ها موجب شده جامعه مهاجران صهیونیست حاضر در فلسطین اشغالی هر روز به سمت تشتت بیشتر حرکت کنند و شکاف های اجتماعی به دلیل دسته بندی‌های سیاسی بین آنها بیشتر شود.

چند دستگی و تشتت اجتماعی و خودبرتر بینی موجود در نگاه مهاجران صهیونیستِ حاضر در فلسطین اشغالی یکی از چالش‌های اصلی رژیم صهیونیستی شده است و هر سال بر میزان تشتت و انشقاق آن افزوده می‌شود. اندیشکده‌ها و اتاق‌های فکر رژیم صهیونیستی، طی یک دهه اخیر همواره این چالش را به مقامات سیاسی گوشزد کرده‌اند و میزان انشقاق و نگرانی و حاصل از آن هر سال بیشتر از گذشته شده است. به گونه‌ای که امروز یکی از دغدغه‌های اصلی مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی برای انجام هر گونه اقدام نظامی یا امنیتی همین اجتماع است که در رژیم صهیونیستی از آن تحت عنوان «جبهه داخلی» یاد می‌شود.

شاخص‌های زوال و نابودی رژیم صهیونیستی کدامند؟/1

مقامات امنیتی و نظامی همواره از سال 2015- که نخستین راهبرد نظامی ارتش رژیم صهیونیستی توسط «گادی آیزنکوت» نوشته شد- توجه به «جبهه داخلی» را یکی از شاخص‌های اصلی لحاظ کرده‌اند و همیشه این نکته که «جبهه داخلی» توان حضور ارتش در چند جبهه را ندارد موجب شده، صهیونیست‌ها از حضور جدی نظامی- امنیتی در چند جبهه در یک زمان خودداری کنند.

نکته دوم آن است که این جبهه از قدیم، توان حضور در درگیر‌ های طولانی و دادن کشته‌های زیاد را نیز نداشته است. مجموع این دو پدیده نشان دهنده حرکت این اجتماع به سمت فروپاشی و بازگشت مهاجران صهیونیست به کشورهای اولیه خودشان است. مسئله‌ای که از سوی مقامات رژیم صهیونیستی به شدت مخفی نگاه داشته می‌شود.

ادامه دارد ...

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی مهاجران صهیونیست فلسطین اشغالی مهاجرت کرده اند صهیونیست ها چند دستگی جریان ها شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بود

یک رهبر حماس با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر امروز در باتلاق گرفتار شده و حمله به رفح هم نمی‌تواند آن را از شکست نجات دهد گفت عملیات «وعده صادق» پاسخی راهبردی به دشمن بود و اهمیت ضربه‌ای که این عملیات به اسرائیل وارد کرد کمتر از طوفان الاقصی نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «علی برکه» از رهبران ارشد حماس و رئیس اداره روابط ملی این جنبش در خارج طی سخنانی به تحولات اخیر نبرد با دشمن صهیونیستی اشاره و اعلام کرد که ملت فلسطین در نهایت پیروز این جنگ خواهند بود و مقاومت با قدرت در نوار غزه باقی می ماند.

علی برکه در گفتگوی اختصاصی با شبکه المیادین به دومینوی استعفاها در ارتش رژیم صهیونیستی بعد از شکست در عملیات طوفان الاقصی اشاره و اعلام کرد که رئیس شعبه اطلاعات ارتش اشغالگر بعد از اعتراف به شکست در پیش‌بینی حمله بزرگ طوفان الاقصی در هفت اکتبر 2023 مجبور به استعفا شد. نتانیاهو و وزرای او تصور می‌کردند که در این جنگ می‌توانند طی چند هفته مقاومت را شکست دهند اما امروز در ماه هفتم جنگ هستیم و صهیونیست‌ها نمی‌توانستند ارزیابی کنند که مقاومت خودش را برای یک جنگ طولانی در چند ماه و حتی یک سال و شاید بیشتر آماده کرده است. سلاح‌های مقاومت فلسطین دشمن را غافلگیر کرد و اکنون اشغالگران در یک جنگ فرسایشی در غزه گرفتار شده‌اند.

صهیونیست‌ها را در رفح غافلگیر می‌کنیم

وی درباره تهدیدات صهیونیست‌ها برای حمله به رفح در جنوب غزه گفت که نتانیاهو مدعی است حمله به رفح مرحله آخر جنگ می‌باشد و بعد از آن اسرائیل پیروز خواهد شد اما صهیونیست‌ها دیدند که در شمال و شهر غزه و دیرالبلح شکست خوردند و بنابراین هرگز در رفح موفق نخواهند بود. مقاومت آماده مقابله با هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی به رفح می‌باشد و ما گردان‌هایی داریم که هنوز در نبرد زمینی غزه مشارکت نکرده‌اند. رزمندگان ما در این گردانها کاملا آموزش دیده و آماده هستند و قدرت کامل برای مقابله با نیروهای دشمن را دارند. بنابراین ما غافلگیری‌های زیادی برای صهیونیست‌ها در رفح داریم و به رژیم اشغالگر می‌گوییم اگر می خواهید وارد رفح شوید باید خودتان را برای تلفات سنگین در سطح نظامیان و افسران و تجهیزات خود آماده کنید.

این رهبر حماس تصریح کرد که رژیم اشغالگر اکنون در حال خروج از بیشتر مناطق نوار غزه است و با وجود تجاوز زمینی گسترده‌ای که انجام داد اما نتوانست به تونل‌های مقاومت برسد و رزمندگان مقاومت همچنان در حال غافلگیر کردن نیروهای دشمن هستند.

اشغالگران بعد از 7 ماه به هیچ چیز نرسیدند

وی با اشاره به سرگردانی ارتش رژیم صهیونیستی در غزه تصریح کرد که اکنون ارتش اشغالگر در غزه برای نتانیاهو می‌جنگد و خسته شده و هدف مشخصی ندارد. صهیونیست‌ها ادعا می‌کنند که می‌خواهند مقاومت را از بین ببرند اما بعد از هفت ماه به هیچ هدفی نرسیده‌اند. مقاومت امروز در بهترین شرایط قرار دارد و با مهارت شجاعت و قدرت می‌جنگد و این در حالی است که دشمن صهیونیستی کاری جز قتل عام غیرنظامیان نمی‌تواند انجام دهد و انتقام خود را از غیرنظامیان می‌گیرد؛ از بمباران مدارس و بیمارستان‌ها و مساجد و کلیساها گرفته تا اعدام میدانی غیرنظامیان بی دفاع.

وی اظهار داشت، اخیرا گزارش‌ها ‌نشان داد که رژیم غاصب صهیونیستی هزاران زن و مرد و کودک را در بیمارستان ناصر واقع در خان‌یونس در جنوب غزه اعدام میدانی کرده و اعضای بدن آنها را ربوده تا در بازارهای بین‌المللی بفروشدو من اینجا می‌پرسم که جامعه بین المللی و سازمان ملل و سازمان‌های حقوق بشری و دیوان بین المللی دادگستری که تصمیم به توقف نسل کشی علیه مردم فلسطین گرفته بود دقیقا کجا هستند؟

مقاومت تا اخراج کامل اشغالگران از فلسطین ادامه خواهد داشت

علی برکه افزود که مردم فلسطین از زمان اعلامیه بالفور در وضعیت جنگی قرار دارند و با اشغالگران انگلیسی و صهیونیستی جنگیده‌اند. ما همچنان به مقاومت خود ادامه می‌دهیم و عقب نشینی نمی‌کنیم و مبارزه و مقاومت ما تا زمان اخراج کامل اشغالگران از همه سرزمین و مقدسات فلسطین ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد که کشورهای عربی مسئولیت دارند به مردم غزه کمک کنند و محاصره این منطقه را بشکنند و ما دست کم در روز به 500 کامیون کمک‌های ضروری نیاز داریم و هزاران نفر باید برای آوردن دارو و غذا به غزه بسیج شوند.

گروه‌های فلسطینی: آماده مقابله با هر تجاوزی به رفح هستیمهشدار هنیه به صهیونیست‌ها درباره رفح: آماده دفاع هستیمحماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد

حزب‌الله بار بزرگی از دوش مقاومت در غزه برداشته است

وی در ادامه از جبهه‌های حامی غزه از جمله حزب الله در جنوب لبنان قدردانی و اعلام کرد که مقاومت لبنان بیش از300 شهید را در راه حمایت از غزه تقدیم کرده و ارتش اشغالگر را فلج و آن را مجبور کرد که چهار لشکر خود را از جنوب فلسطین اشغالی به شمال منتقل کند و همین امر موجب کاهش فشار بر جبهه غزه شد. همچنین شاهد آوارگی بیش از 100 هزار شهرک‌نشین صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی هستیم و بیش از یک میلیارد دلار خسارت به این جبهه در نتیجه حملات حزب الله وارد شده و زندگی صهیونیست‌ها در شمال کاملا فلج گشته است.

علی برکه ادامه داد، اگر عملیات‌های حزب الله را طی هفته‌های گذشته دنبال کرده باشید متوجه می‌شوید که مقاومت لبنان عملیات‌های خود را به مرحله بسیارپیشرفته‌ای رسانده و دشمن صهیونیستی مدام در حال غافلگیر شدن است. دشمن اشغالگر در جبهه لبنان گیر افتاده و باتلاق آن هر روز عمیق تر می‌شود و متوجه شده که بعد از شکست در نوار غزه نمی‌تواند جبهه دیگری را باز کند؛ زیرا مشخص است که حزب الله در همه سطوح از مقاومت فلسطین قدرتمندتر بوده و در شرایط بهتری قرار دارد و بنابراین صهیونیست‌ها که در غزه گرفتار شده‌اند به هیچ وجه آمادگی مقابله با حزب الله را ندارند.

وی همچنین به جبهه یمن در حمایت از غزه اشاره و اعلام کرد که یمنی‌ها کشتیرانی رژیم اشغالگر و متحدان آن در دریای سرخ را مختل کرده‌اند و از حمل و نقل کالاها برای رژیم صهیونیستی جلوگیری می‌کنند و همین امر کمک زیادی به فلسطینی‌ها می‌کند و بار مردم غزه را کاهش می‌دهد. این در حالی است که خود یمن سال‌ها در محاصره بوده اما اکنون کنار مردم فلسطین ایستاده و ما به برادران شرافتمند یمنی درود می‌فرستیم. همچنین لازم است به عملیات‌های مقاومت عراق در حمایت از غزه نیز اشاره کنیم. رزمندگان مقاومت عراق حملات موشکی و پهپادی خود به پایگاه‌های آمریکایی و همچنین مواضع رژیم صهیونیستی در عمق فلسطین اشغالی ادامه می‌دهند.

پاسخ ایران به صهیونیست‌ها راهبردی بود

این مسئول ارشد حماس در ادامه به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران ضد رژیم صهیونیستی در عمق فلسطین اشغالی اشاره و تاکید کرد که پرواز پهپادها و موشک‌های ایران بر بالای قدس و فلسطین برای ما بسیار غرور آفرین و افتخار آمیز بود. پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی یک پاسخ راهبردی بود که رژیم اشغالگر را به شدت تحت تاثیر قرار داد و وضعیت صهیونیست‌ها را دشوارتر کرد. اتفاقی که افتاد و پاسخ ایران یک مانور زنده بود و موشک‌های بالستیک جمهوری اسلامی ایران به اهداف خود به طور کامل در داخل فلسطین اشغالی رسیدند.

وی با اشاره به ابعاد راهبردی عملیات ایران گفت که مقامات ایرانی صراحتا تاکید کردند این عملیات در پاسخ به جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق بوده و ایرانی‌ها هرگز نگفتند که این عملیات را برای آزادسازی فلسطین انجام می دهند. این عملیات به طور دقیق به همه اهداف خود رسید و امروز وضعیت روانی صهیونیست‌ها به شدت ضعیف است.

اهمیت ضربه عملیات ایران به صهیونیست‌ها کمتر از طوفان الاقصی نبود

برکه تصریح کرد که از سوی دیگر صهیونیست‌ها جرات انجام تحرک دیگری ضد ایران را نداشتند و اقدامی که اخیرا انجام دادند بسیار مسخره بود و رژیم صهیونیستی را در محافل جهانی تبدیل به مضحکه کرد؛ جایی که چند ریز پرنده در داخل ایران ساقط شد و رسانه‌های صهیونیستی و رسانه‌های حامی این رژیم قصد داشتند در این زمینه اغراق و بزرگنمایی کنند که شکست خوردند.

رهبر مذکور حماس در ادامه تاکید کرد که مردم ما در فلسطین با مشاهده پهپادها و موشک‌های ایران در آسمان فلسطین و همچنین قدس بسیار خوشحال شدند و این عملیات ایران ضربه‌ای به رژیم صهیونیستی وارد کرد که اهمیت آن کمتر از عملیات طوفان الاقصی نیست و راه آزادسازی فلسطین را باز کرد و نشان داد که فلسطین تنها نیست و جبهه‌های قدرتمندی از آن حمایت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم یمن برای جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کردند
  • هلاکت یک صهیونیست در حملات حزب الله لبنان
  • دشمن صهیونیستی بیمارستان‌های نوار غزه را به گورهای دسته جمعی تبدیل کرده است
  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • بیانیه ۱۷ کشور به سرکردگی آمریکا علیه ملت فلسطین در غزه
  • نسل کشی صهیونیست ها همه جامعه فلسطین در غزه را هدف قرار داده است
  • حماس: عملیات «وعده صادق» یک پاسخ راهبردی به اشغالگران بود
  • حزب الله: مرکز تجمع دشمن صهیونیست را در حرش نطوعه هدف قرار دادیم
  • حمله های موشکی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی+فیلم
  • حمله های موشکی حزب الله به شمال فلسطین اشغالی