Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@00:48:17 GMT

تحقق اهداف تربیتی در اقتصاد کلان یک دیدگاه انسان ساز است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۲۴۸۴۲

تحقق اهداف تربیتی در اقتصاد کلان یک دیدگاه انسان ساز است

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری بعد از ظهر سه‌شنبه در گردهمایی رؤسای مجامع خیرین مدرسه ساز کشور اظهار داشت: ۲ دیدگاه در رابطه با خیران وجود دارد که نظریه اول معتقد است زیرساخت‌های فیزیکی زیاد شده، تجهیزات و فضا وجود دارد و در بُعد اقتصادی این تعداد بنا ایجاد شد بر تولید ناخالص و اشتغال تأثیر گذار است و عدالت را محقق می‌کند زیرا مشاغل ساختمانی ۳۰ هزار اشتغال‌زایی دارد و این اقتصاد خرد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: زمانیکه فردی یا شرکتی به بالاترین مرحله برسد یه ایفای مسئولیت اجتماعی می‌پردازد و برند سازی می‌کند و کسانی برند و نما ویژه دارند که خیر هستند و آخر به انفاق می‌رسد.

وزیر آموزش و پرورش در تعلیم و تربیت را شامل سواد پایه، مفهومی و عملکرد و چند بُعدی دانست و گفت: اگر فردی با سواد عملکردی مسئولیت اجتماعی ایفا کند سواد چند بعدی دارد و شما خیران مدرسه ساز از جمله کسانی هستید که سواد چند بعدی دارید.

نوری خطاب به خیران حاضر در جلسه، گفت: شما الگوی فرزندان ما هستید زیرا برای اینکه بخواهیم به فرزندانمان پاسخ دهیم که این مدرسه را چه کسی ساخته است سوادها را بشکافیم، توصیف کنیم و مثال بزنیم.

وی تصریح کرد: جامعه ما در نظام تعلیم و تربیت اگر بخواهد به اهداف سند تحول بنیادین برسد، باید پیوست فرهنگی بنویسید وگرنه این مهم امکان ندارد. در نظام اسلامی فردی که سواد چند وجهی دارد، تزکیه شده و پاک است، می‌آموزد و پس از آن که مسئولیت اجتماعی را فرا گرفت به یک انسان حکیم تبدیل می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش ابراز داشت: همواره به رسانه‌ها می‌گویم از ما مبانی را برسید نه اینکه نظام رتبه بندی فرهنگیان و … چه شد از خیران بپرسید که چه سرمایه‌ای است که با هیچ پولی نمی‌توان خرید.

نوری گفت: در بیانیه گام دوم یکی از هفت برکت مشارکت خیران در امور اجتماعی و فرهنگی است و آنچه که امروز ما در این جلسه دیدیم و شنیدیم جز ایثار و گذشت نبود و از این رو خداوند به خیران عزت داده است.

در پایان این گردهمایی سه ساعته تفاهم نامه ارتقای همکاری مدرسه سازی و نوسازی مدارس وزارت اموزش و پرورش و جامعه خیران مدرسه ساز کشور امضا شد. و رئیس اتاق بازرگانی اصفهان سفیر خیران مدرسه ساز کشور معرفی شد.

کد خبر 5492449

منبع: مهر

کلیدواژه: یوسف نوری آموزش و پرورش مجمع خیرین مدرسه ساز اصفهان بوشهر هدفمندی یارانه ها کرمانشاه احتکار گرد و غبار آلودگی هوا ویروس کرونا تنظیم بازار کالاهای اساسی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد خراسان رضوی ایلام مدرسه ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۴۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر/ ظرفیت‌های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است
  • دیدگاه مکاتب فلسفه یونانی درباره سعادت انسان
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • اقدامات تربیتی و آموزشی برخی معلمان از جنس چندین نسل قبل است/اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است