Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه آمریکا با اعلام طرح جدید ضد روسی خود اعلام کرد که برنامه جدیدی برای ثبت و تجزیه و تحلیل مدارک در خصوص اتهامات جنایات جنگی و سایر جنایات روسیه در اوکراین راه اندازی کرده است.

وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی گفت که این برنامه با نام "رصدخانه جنگ"  فعالیت هایی از جمله مستندسازی، تأیید و انتشار شواهد از اقدامات نیروهای روسیه در اوکراین انجام خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا بارها بطور رسمی روسیه را به ارتکاب جنایت جنگی در اوکراین متهم کرده است و اکنون از راه اندازی این برنامه جدید خود خبر داده است

پیش از این ، وزیر خارجه آمریکا گفته بود: دولت آمریکا به پیگیری گزارش‌های جنایات جنگی ادامه خواهد داد و در صورت لزوم،  اطلاعاتی جمع‌آوری شده را با متحدان، شرکا،  نهادها و سازمان‌های بین‌المللی به اشتراک خواهد گذاشت.

آنتونی بلینکن گفته بود: ما متعهد به پاسخگو ساختن با استفاده از هر ابزار موجود، از جمله تعقیب کیفری هستیم.

وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرده بود از تحقیقات بین المللی در مورد جنایات جنگی احتمالی روسیه در اوکراین حمایت می کند و متعهد به پیگیری مسئولیت چنین اقداماتی با استفاده از ابزارهای موجود، از جمله تعقیب کیفری است.

به گفته این سخنگو، وزارت امور خارجه آمریکا همچنین از «مقامات اوکراینی  و کار مهم مستندسازان حقوق بشر در اوکراین که هم اکنون درحال  مستندسازی جنایات جنگی احتمالی  برای پیگرد قانونی هستند، حمایت می‌کند.»

این در حالی است که دیپلمات های روسیه در سازمان ملل نیز اسنادی در خصوص جنایات اوکراین و آمریکا به سازمان ملل ارائه کرده اند.

واسیلی نبنزیا، سفیر سازمان ملل در سازمان ملل در یکی از نشست های شورای امنیت سازمان ملل گفت، آمریکا "پاتوژن ( عوامل بیماری زا) خطرناک" جمع آوری کرده است.

سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل همچنین گفت که آمریکا در پی گسترش "آئروسل های(ذرات بیولوژیکی هوا-برد) سمی" از طریق استفاده از پهپادها است و  این آزمایش ها  مستقیماً اوکراینی ها را به خطر می اندازد.

 نبنزیا اضافه کرد که  پنتاگون "پیمانکاران فرعی" در زمینه سلاح های بیولژیکی به خدمت گرفته است.

پیش از این نیز، دیمیتری پولیانسکی معاون سفیر نماینده سازمان ملل اعلام کرده بود که روسیه شواهد جدیدی از فعالیت‌های بیولوژیک نظامی آمریکا در اوکراین را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه خواهد کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد.

جنگ در اوکراین وارد سومین ماه شده است و واکنش‌ها به تهاجم روسیه و ارسال تسلیحات به این کشور همچنان ادامه دارد. مسکو هشدار داده است تجهیزات نظامی که آمریکا و اروپا در اختیار اوکراین قرار می دهند، موجب تشدید مناقشه در اوکراین می‌شود و پیامدهای غیرقابل پیش‌بینی به دنبال دارد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: روسیه ، ایالات متحده آمریکا ، تحولات اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روسیه ایالات متحده آمریکا تحولات اوکراین خارجه آمریکا جنایات جنگی سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۶۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروهای فرانسوی در اوکراین هدف مشروع ارتش روسیه خواهند بود
  • دستور کار نشست آینده ناتو: نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌شود
  • سازمان منع تسلیحات شیمیایی: ادعای استفاده روسیه از تسلیحات ممنوعه در اوکراین اثبات‌شده نیست
  • با سقوط اوکراین آمریکا وارد جنگ می شود؟
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • آغازِ پایان زلنسکی در اوکراین/ سرویس اطلاعات مسکو تاریخ تعیین کرد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • روسیه: آمریکا در تکاپوی جایگزین‌کردن زلنسکی است
  • لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می‌دانند
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین