Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمریکا در نظر دارد به کشورهای اروپایی پیشنهاد کند تعرفه ای را روی نفت روسیه اعمال کنند تا نگرانی‌ها نسبت به امنیت تامین انرژی و افزایش قیمتهای نفت، برطرف شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، انتظار می رود این پیشنهاد در نشست مقامات دارایی گروه هفت که هفته جاری در بروکسل برگزار می شود، مطرح شود. اتحادیه اروپا هنوز نتوانسته است به موضع واحدی برای اعمال تدریجی تحریم علیه نفت روسیه تا پایان سال ۲۰۲۲، دست پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای گروه هفت اوایل ماه جاری متعهد شدند خرید نفت روسیه را متوقف کنند اما به زمان و نحوه اجرای این تصمیم اشاره ای نکردند. آمریکا واردات محصولات انرژی روسیه شامل نفت، LNG و زغال سنگ را ابتدای مارس ممنوع کرد. با این حال اروپا نمی تواند فورا خرید نفت روسیه را متوقف کند و از کمبود عرضه و افزایش شدید قیمتهای نفت و سایر محصولات انرژی که اقتصادهای این منطقه را می تواند به رکود بکشاند، واهمه دارد.

کمیسیون اروپا اوایل مه رسما پیشنهاد کرد ممنوعیت کامل علیه واردات نفت و فرآورده های نفتی روسیه تا پایان سال میلادی جاری اجرایی شود. اما اتحادیه اروپا همچنان در تلاش برای دستیابی به یک موضع واحد بوده و تلاش می کند مجارستان و سایر کشورهای اروپای مرکزی و شرقی را متقاعد کند از مخالفت با این تحریم، دست بردارند.

در نشست روز دوشنبه وزیران خارجه اتحادیه اروپا، این بلوک موفق نشد مجارستان را برای لغو وتوی تحریم نفت روسیه راضی کند. دیپلماتهای اروپایی امیدوارند در نشستی که آخر ماه میلادی جاری برگزار می شود، بتوانند به تصمیم واحدی برای ممنوعیت نفت روسیه دست پیدا کنند و تحریمها در مدت شش ماه به اجرا گذاشته شود و معافیتهایی برای کشورهای اروپای مرکزی از جمله مجارستان، اسلواکی و جمهوری چک صادر شود.

مقامات وزارت خزانه داری آمریکا به خبرنگاران گفتند: اکنون آمریکا قرار است تعرفه ای را پیشنهاد کند که نفت روسیه را در بازار حفظ می کند اما درآمد نفتی را برای پوتین محدود خواهد کرد.

پوتین: اروپا با تحریمهای انرژی مرتکب خودکشی اقتصادی می شود

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه اظهار کرد: اگر اروپا واردات نفت خام و گاز طبیعی از روسیه را ممنوع کند، مرتکب خودکشی اقتصادی خواهد شد.

پوتین افزود: تلاش برای کاهش عرضه انرژی روسیه، به اروپا آسیب خواهد زد نه روسیه و تورم را افزایش داده قیمتهای بالای انرژی را بالاتر خواهد برد. نه تنها چنین اقدامی به اروپا آسیب می زند و نه روسیه بلکه در واقع با افزایش قیمت نفتی که روسیه صادر می کند، درآمدش را تقویت خواهد کرد.

با این حال آلمان اعلام کرده است واردات نفت روسیه را تا پایان امسال متوقف خواهد کرد. اروپا تاکنون با معافیت دو کشور از تحریمها موافقت کرده است اما مجارستان حاضر به قبول تحریم نفتی نیست.

آژانس بین المللی انرژی برآورد کرده است تحریم نفت روسیه می تواند تولید نفت این کشور را به ۹.۶ میلیون بشکه در روز کاهش دهد. اما با ادامه مذاکرت کشورهای اروپایی، احتمال تصویب تحریم علیه نفت روسیه در اروپا ضعیف می شود.

مجارستان به اعضای اتحادیه اروپا اعلام کرده است حداقل ۸۱۱ میلیون دلار (۷۷۰ میلیون یورو) برای آماده سازی پالایشگاهها و خطوط لوله برای حذف نفت روسیه نیاز دارد.

این کشور که پیش از حمله روسیه به اوکراین، روابط نزدیکی با کرملین داشت، بزرگترین مخالف تحریم اتحادیه اروپا علیه واردات نفت روسیه است و اعلام کرده است به صدها میلیون دلار برای آماده سازی پالایشگاهها و خطوط لوله برای توقف واردات نفت روسیه نیاز دارد.

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، اعلام کرد: تحریم نفتی مثل انداختن بمب هسته ای روی اقتصاد مجارستان است. وزیر خارجه مجارستان هم هفته گذشته اعلام کرد از مخالفت با تحریم روسیه دست نمی کشد مگر این که کشورش صدها میلیون دلار ضروری برای کنار گذاشتن نفت روسیه را دریافت کند.

مجارستان همچنین خواهان آن است که واردات نفت از طریق خط لوله از این تحریم معاف شود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، لیتوانی در واکنش به شکست مذاکرات وزیران خارجه اتحادیه اروپا، گفت: اتحادیه اروپا توسط یک کشور عضو، گروگان گرفته شده است.

 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اتحادیه اروپا نفت روسیه واردات نفت تحریم نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۹۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال در گزارشی به نقل از منابع آگاه در نهادهای اطلاعاتی آمریکا نوشت که این سازمان‌ها هیچ مدرکی دال بر مداخله دولت یا ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه در مرگ آلکسی ناوالنی، رهبر اپوزیسیون این کشور یافت نکرده‌اند.

به نوشته وال‌استریت‌ژورنال، سازمان اطلاعات مرکزی (سی‌آی‌ای)، دفتر مدیریت اطلاعات ملی و همچنین معاونت اطلاعاتی وزارت خارجه آمریکا به این نتیجه رسیده‌اند که پوتین «به احتمال زیاد دستور قتل ناوالنی را صادر نکرده است.»

در بخش دیگری از این گزارش آمده است: نظر آمریکا دراین‌باره به برخی نهادهای اطلاعاتی اروپایی منتقل شده است.

پوتین اندکی پس از مرگ ناوالنی در زندان گفت که غربی‌ها به او پیشنهاد داده بودند تا چند نفر از زندانیان روس محسوب در زندان‌های غرب را با ناوالنی معاوضه کند. به گفته رییس جمهور روسیه، او بدون شنیدن کامل صحبت‌های طرف مذاکره‌کننده، با این پیشنهاد موافقت و تاکید کرده که تنها شرط این معاوضه این است که ناوالنی هرگز به روسیه برنگردد.

معاونت ندامتگاه ناحیه یامالو-نِنتس زیر نظر سازمان زندان‌های فدرال روسیه ۱۶ فوریه اعلام کرد که ناوالنی در این زندان مرده است. براساس اعلام مقامات، او پس از پیاده‌روی روزانه دچار ضعف شد و غش کرد و به‌رغم تلاش کادر پزشکی و بیش از ۳۰ دقیقه عملیات احیا، چهره مشهور اپوزیسیون روسیه، جان خود را از دست داد.

کد خبر 6089813

دیگر خبرها

  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • آمریکا هیچ مدرکی دال بر دخالت مسکو در مرگ ناوالنی پیدا نکرد
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه